Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:28 | juni 29, 2010

Värmebölja

Hej min vän. Ännu en dag med sol. Underbart!
Vad gör du en varm dag som denna?


13 kommentarer13 kommentarer om “Värmebölja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Då man jobbar hela sommaren – semester i sept. så tar jag vara på solen de dagar jag slutar tidigt som idag 😛

  Svara
 • Försöker överleva! 😉
  Vi har faktiskt bara varit hemma. Svårt att ta sig ngnstans med två små barn och inget körkort. Vågar dessutom inte åka och bada själv då jag inte tror mig klara att ha koll på båda barnen samtidigt, vilket krävs vid vatten. Men vi har en liten minipool som Ella skuttar i och ur. Fast nu är vi mest inne för det är FÖR varmt ute. 26 grader inne, 33 grader ute.
  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah! ledig dag i detta ljuvliga väder…men oj oj vad det rinner på hela kroppen..tog en skön dusch imorse, men det behövs fler duschar nu. Har skurat min härliga balkong på huset som har morgon och kvällssol, planterat fina pelargonier i vit stor kruka som gör balkongen så fin, så ikväll ska jag njuta på den efter ett fotbollsmöte för sonen.
  Må så gott! Du är värdefull!
  kram

  Svara
 • Jobbar, jobbar fram till v 31 sen 3 veckor semester MEN den bästa semester är sparad till den 3/12 då jag och sambon åker till Maldiverna! Så det gör inget att jag får jobba nu ;o)
  //U

  Svara
 • Ja vad gör man ?Jag har suttit ute och solat ett par timmar och samtidigt snackat skit med grannen.Innesysslorna blir lite lidande men vad gör det?Det gäller att ta till vara på solen.Liv är så lik Peter,mer o mer tycker jag.Och fina Hannah strålar som vanligt.Puss o Kram vännen.

  Svara
 • Tack så hjärtligt fian Hannah för vinsten av viviscal som kom på posten i dag, blev sådär riktigt lycklig:) Hoppas att ni har haft en jätte trevlig dag i solen! Själva kom vi precis hem från stranden, har njutit för fulla muggar av denna ljuvliga sommarvärme!:) Många kramar från en lycklig mamma med son

  Svara
 • Hejsan;))
  Här i Norr väntar å längtar vi till Sommarvärmen behagar komma;(
  Man börjar nästan misströsta på vädergudarna…
  Lyllos ER i Södra delen av detta avlånga land,Ni har minsann TUR med vädret Ni;)
  Ikväll kom soolen faktiskt fram,så Nu ska jag ut å ta vara på dessa underbara strålar å bara njuta av värmen som faktiskt kom den med…
  Sommaren är kort,detta stämmer minsann här hos oss i Norr…
  Men hoppet är ju det sista som överger en människa,så det är väl bara att göra så då…
  Må Gott…Mvh;Maria;=)

  Svara
 • har legat ute i solen heeeela dagen. ska surfa runt en stund nu, sen ska jag försöka mig på en löp-tur när det blivit svalare. hej&hå.

  Svara
 • Här uppe i Umeå har det varit lagom varmt idag 🙂
  Jag tog med mig familjen in till stan och sökte bröllopsblomster, vi gifter oss nästa år och jag ville ha lite koll på priser och sånt!
  Det slutade dock med att vi slöt bort levande blommor pga att det blir för dyrt för vår budget och fyndade JÄTTEFINA vattenstänkta konstgjorda näckrosor i stället för en tredjedel av det beräknade blompriset! Jag är himla nöjd! 🙂

  Svara
 • Hej vackra Hannah!
  Jag har njutit av min lediga dag genom att sola o bada hela dagen… Dock blev det kanske lite för många timmar och lite för lite solkräm :S Min hud är numera allt utom blev iaf…ser mest ut som en kräfta och hoppas på att det snart lägger sig och blir en solbrun ton 🙂 Hoppas att du har haft en toppendag! 🙂
  Kram på dig!

  Svara
 • Kan varmt rekommendera ACO solskydd från Apoteket! Inte alls klibbig och luktar helt ok! Me like 😛

  Svara
 • Vilken cool tjej lilla Livan är! Kram fina Hannah

  Svara
 • Hej Hannah! Min dag började dåligt…tror jag vaknade på fel sida. Allt kändes bara trist, negativt, för varmt och blää. Jag vill bara åka iväg till ett semesterparadis och bada. Men jag lyckades vända på det under dagen. Nu har jag bakat ett gott bröd, lyssnat på bra musik och sett en bra film (Brustna omfamningar av Pedro Almodovar). Och luften här i Glennland har fräschats upp av ett rejält ösregn. Så jag går och lägger mig på gott humör i alla fall 😉
  Hoppas du haft en bra dag.
  Puss & kram 🙂

  Svara