Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:35 | juni 30, 2010

Utedass

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och är vid gott mod. Idag är det inte lika varmt ute. Skönt kan jag tycka för värmen gör mig helt flummig och barnen kan knappt vara ute. Om man inte ligger på stranden och kan svalka sig i vattnet vill säga.
Tog en sväng ner till stranden igår framåt kvällen. Skönt när solen inte steker och när det inte är lika packat med folk. Hade ett väldans sjå med att ha koll på barnen bara. William och Mio badade på olka sidor av stranden för kompisarna befann sig där. Jag satt på filten med Liv som spanade på en 1-årig pojke på filten bredvid oss och mina ögon for som tennisbollar, fram och tillbaka, för att ha koll så ingen förasvann under vattenytan. För några år sedan så drunknade en liten pojke där. Något som förföljer mig, jag var inte där men en nära vän hjälpte mamman att leta. De hittade honom, men för sent, precis bredvid bryggan på det grunda vattnet. Så fruktansvärt. Mår så dåligt över det och kan inte sluta tänka på det.
Både William och Mio har gått på simskola och jag tror att jag ska sätta dem där ett par gånger till. Har stor respekt för vatten och skulle helst av allt vilja att pojkarna hade armpuffar på sig tills de blev vuxna 🙂

Livan sken upp som en sol när hon fick ögonkontakt med pojken på filten bredvid.

Livan sken upp som en sol när hon fick ögonkontakt med pojken på filten bredvid.


Mio var frusen...

Mio var frusen...


...och försökte värma sig hos en lika frusen William.

...och försökte värma sig hos en lika frusen William.


Solen började gömma sig bakom träden. Peter kom till min undsättning och jag kunde vila mina ögon.

Solen började gömma sig bakom träden. Peter kom till min undsättning och jag kunde vila mina ögon.


Efter en stund på stranden bar det av hemåt. Vi dukade i kvällssolen och åt korvstroganoff med ris. Gott.
q514
Nästa vecka så far jag och barnen upp till pappa i Älvdalen. Jag har hyrt en liten stuga nära pappa, älven och de vackra trollskogarna, och till pojkarnas förskräckelse så finns det inget vatten draget 🙂 Så det får bli att gå på utedass och duscha hos pappa. Kan vara bra för pojkarna att känna på ett mer primitivt leverne. Ingen tv eller tv-spel, inte ens en riktig toalett, älskar det! Undras bara om Peter kommer upp till oss i slutet av veckan, börjar misstänka att han kommer skylla på jobb eller så bor han nog hos pappa istället 🙂
Det ser ut som om det börjar regna snart så jag måste springa ut och släpa in alla kuddar och dynor. Kan behövas regn nu för gräset, det börjar se mer brunt ut än grönt.
Önskar dig en fin dag. Var rädd om dig och dina nära och kära. Du är värdefull!
All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Utedass”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Vacker!
  Vilka fina söta barn du har! Va roligt det måste sett ut när Liv spanade in den 1-åriga pojken .. 😉
  jag har också stor respekt för vatten, simskola är jättebra!
  Här i Malmö är det svalt och molningt idag, ganska skönt med en paus från värmen när man ändå ska in och jobba!
  Kram och ha en fortsatt skön dag
  / Lommo

  Svara
 • Hej Hannah! här i Jönköping har det just kommit 10 droppar regn, men nu skiner solen lite igen mellan molnen. Skönt kunna andas lite idag inför nästa värmebölja.
  Har också full respekt för vatten, så många som redan drunknat i år. Min dotter och hennes pojkvän drog upp en gädda på 115 ca för ett tag sedan, såg ut som en krokodil i käften…hua hua, så nu kan jag inte gömma mig i vassen eller ens bada..snyft, vill se en klar botten och veta vad som finns under mig..pool kanské, får köpa en barnpool som jag kan svalka mig i häår ute i trädgåden..
  kramis

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jaså Livan flörtar med pojkarna.Ja det ska ju börjas i tid.Fina bilder både på dig och dina gullungar.Usch så hemskt med barnet som drunknade,får rysningar i hela kroppen bara jag tänker på det.Det gäller minsann att man har stenkoll vilket inte alltid är så lätt med så mycket folk.Idag har solen tagit lite semester, men i morgon är den tillbaka igen sägs det,härligt.Stor kram till hela goa familjen Graaf-Karyd.

  Svara
 • Hej härliga du. Blir alltid lika glad av att läsa din blogg 🙂 Såg att man kan lägga in sitt foto när man skriver kommentar, hur gör jag då?
  Nu behöver jag lite tips från dig,eller många 😉 ska inhandla ny ansiktskräm/ögonkräm har tidigare haft no7, men är sugen på att prova något annat, gärna prisvärt. Började med no7 efter ha läst din blogg för längesedan och har bara älskat produkterna. Är sååå nyfiken på vad du använder för produkter i din vardagsmakeup, även foundation och ögonconcealer,solcreme till ansiktet, ta gärna kort och överös oss tjejer med tips 🙂 Antar att du får hur mycket frågor om detta som helst. Du får ha en makeup och hår dag på din blogg, så får du dela med dig av alla dina tips….
  Tack för en jättehärlig blogg!

  Svara
 • Hej Hannah! Vilka fina sommarbilder. Här i Norrköping är det också varmt o gott. Första semesterveckan och vi har nyligen flyttat till en större lägenhet, härligt. stora kramar till dig och familjen.

  Svara