Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:21 | juli 1, 2010

Middag på tu man hand

Hej min vän. Hoppas att din dag har börjat på bästa sätt. Jag klev precis upp ur sängen 🙂
Innan jag sätter igång med dagens bestyr så tänkte jag bara påminna dig om tävlingen i samarbete med ENIRO. Passa på att anmäla dig till den så du har chansen att bjuda din vän, man, fru, mamma eller någon du har kär på en trevlig middag på tu man hand.
Jag ska ut och äta middag med min bästa vän Jessica ikväll, och efter middagen blir det bio… Eclipse! Kanske ett bra upplägg för dig också 🙂
Var nu med och försök vinna en drömmiddag för två på valfri restaurang. Jag lottar ut två middagar; en till dig som har en egen blogg och en till dig som inte har en blogg.

Om du har en blogg så följer du dessa steg:

1. Gå in på länken HÄR och välj ut vilken restaurang du skulle vilja gå på.

2. Skriv en motivering på din blogg varför just du ska vinna middagen med Eniro och vem du skulle vilja bjuda.

3. Ta med länken till Eniros restaurangbokning i ditt inlägg.

4. Länka ditt inlägg till detta blogginlägg för att vara med och tävla.

Om du inte har en blogg så anmäler du dig som vanligt i kommentarsfältet. Här skriver du varför du ska vinna, var du vill gå (använd länken ovan) och vem du vill bjuda på en underbar middag.

De bästa motiveringarna i respektive kategori vinner varsin middag för två personer.

Lycka till!

Vi hörs om en stund.

Puss och kram.


11 kommentarer11 kommentarer om “Middag på tu man hand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Efter månader av renoverande av boendet (och att under tiden ha fått bott i sommarstuga utan el och draget vatten) Skulel jag vilja ha en helkväll med min sambo där vi får ägna oss åt varandra. Ekonomin är inte på topp pga renoveringen och semestern blir att lägga pengar på boendet. Så jag önskar mig en kväll att få skämma bort oss och klä upp oss för varandra utan att ha arbetsbyxor på där jag får känna mig vacker och som en ny person med massor av ork att fortsätta.

  Svara
 • Jag och min dotter (14 år) va och såg Eclipse i går på premiären, åh den va sååå himla bra, me like!
  Hoppas ni får en underbar kväll!
  Kramar Camilla

  Svara
 • Glömmde att skriva att jag vill äta på elite hotell i örebro. Med förhoppningar om att få förvandlas från askungen till prinsessan på bal!

  Svara
 • Hej fina du!
  Jag skulle jättegärna vilja bjuda min pojkvän på hard rock café i göteborg. anledningen till att jag just vill mysa på hard rock är att vi bor i jönköping och här finns det inte och killen har alltid tjatat om att han vill gå dit så det skulle vara världens finaste överraskning till honom när vi ska till göteborg i mitten av juli för att fira hans födelsedag 🙂 han är det finaste jag har och jag håller just nu på att plugga och har inte så mycket pengar så det räcker till en fin middag och jag vill verkligen kunna skämma bort han på sin födelsedag 🙂 ha en beautiful dag! puss å kram Annika

  Svara
 • Hej vackra Hannah.Hoppas du får en riktigt trevlig kväll med Jessica.Det är du värd Hannah.Stor kram.

  Svara
 • Åh! Underbart med middag o bio! Ikväll blir det dock tvättning och storstädning för vår del :/ …
  Jag vill ju såklart delta i tävlingen och har gjort en inlägg på min blogg 🙂
  Ha en mysig kväll! Kram Malin
  http://avlangtantilldig.blogspot.com/2010/07/jag-vill-vinna-en-middag-pa-tu-man-hand.html

  Svara
 • Hej vännen!
  Självklart vill jag vara med och tävla. Kan inte tänka mig nått bättre än att äta en mysig middag tillsammans med min underbara man på Restaurang Salt i Tylösand (Halmstad). Har ett stressigt och intensivt liv med tre barn så vi får inte så mycket tid för oss själva och eftersom min pappa gått bort plötsligt så skulle det vara skönt med en kväll för sig själv och bara tänka på OSS. Har varit lite mycket för mig just nu.
  STOR kram till dig!
  //AL

  Svara
 • Åh, middag med min älskling Rickard vill jag ju vinna! Så jag önskar mig en kväll på tu man hand på ciao ciao due, med italiensk mat som vi båda älskar! Vi skulle vilja återuppleva våra första stora bilresa ner till Italien för snart 10 år sen! Vi upplevde så fina människor, så vacker natur och såklart god mat på den resan! Dessutom fick vi vara med om ett äkta italienskt bröllop som varade i dagarna tre.. Så härligt och så mycket kärlek!!
  Idag fyller jag dessutom år! 25 + är det väll, hihi! Kram på dig underbara Maggan!

  Svara
 • Hejsan, jag skulle vilja gå ut och äta med min man på Dolce Vita! Var alltför länge sen vi gjorde något bara vi två, blir oftast att vi får dela på oss då vi har ont om barnvakter..En är hemma och den andre går på restaurang. http://www.heidierving.blogg.se

  Svara
 • Skulle så gärna vilja bjuda min man på Restaurang Sand i Båstad! Helt enkelt för att jag älskar honom
  och för att han är en underbar pappa till våra tre tjejer!

  Svara
 • Hej på dig Söt!
  Du har en väldig mysig blogg och en fantastiskt familj!
  Jag skulle gärna vilja gå på Societets restaurangen i varberg med min sambo. Vi bor i Borås och jag jobbar i Göteborg (inte såå jättelångt men det tar ändå tid) pendlar med buss de dagar jag jobbar och det blir väldigt långa dagar ifrån varandra. Jobbar i en butik och vi har öppet till 19 på kvällarna. Jag jobbar ofta och många helger. Det var ett tag sen vi kunde njuta av en middag tillsammans i lugn och ro och kunna fixa till oss tillsammans innan middagen, istället för att jag ska komma stressande från jobbet. Jag valde en restaurang i varberg just för att förra sommaren vi var där och njöt av en gudomlig skaldjurslåda så fick jag blodtrycksfall och vi tillbringade resten av kvällen/natten på akuten, då jag svimmade av på grund utav det. Det var jättetråkigt då vi efter middagen skulle gått ut och ha kul vidare in på nattklubbsdelen. Därför skulle jag så gärna vilja vinna en middag åt oss så att vi kan få tillbaka den underbara middagskvällen vi hade då.
  Det skulle betyda oerhört mycket, speciellt för min sambo som satt med mig hela kvällen och natten medans vi väntade på doktorn och alla svar på olika prover jag fick ta. Denna middagen är för honom:-)
  Ha en fin kväll!
  Kram Paweena

  Svara