Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:48 | juli 3, 2010

Musiktips

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Jag är så glad att Du finns 🙂
Tänkte dela med mig av min för tillfället favoritgrupp Lady Antebellum. Älskar country musik. Här är ett smakprov på en av deras låter.
Så bra! Spelar den varje dag 🙂
Jag och Peter ska på poolparty hos grannen i eftermiddag sedan ska vi in till stan. Vi har faktiskt ordnat barnvakt och ska unna oss själva en natt på hotell och en middag på tu man hand. Pojkarna är hos Mios pappa så lilla Livan ska vara hemma med barnvakten och hennes pojkvän. Hon kommer bli så bortskämd. Känner att det är på tiden nu att vi gör något tillsammans. Peter jobbar hela dagarna och när han kommer hem är jag helt slut efter en dag med tre barn. Det blir inte så mycket tid tillsammans men nu är det ändring på det. Så idag hör jag nog inte av mig så mycket till dig 🙂
Önskar dig en underbar dag i solen. Glöm inte att smörja in dig. Själv ser jag ut som jag sovit på grillen.
All kärlek.


13 kommentarer13 kommentarer om “Musiktips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God lördag fina du.
  Det gör ni helt rätt i! Barnen kommer att ha det toppen och mår bara bra av att vara med andra vuxna ibland. Hoppas ni får en underbar dag och kväll tillsammans!
  Kram

  Svara
 • Tack för tipset! Har hört den på radion men inte vetat vem som sjunger den 😀 Ha en superduper romantisk kväll, själv ska jag vara på stranden, blir nog premiärdopp och sedan grilla! Mums 😀

  Svara
 • Ja visst är den låten bra 🙂 Jag har den till och med som ringsignal 🙂
  Ha en skön lördag och hoppas ni får det bra i em/kväll kram

  Svara
 • Hej fina du.Det gör ni verkligen rätt i.Det gäller att ta vara och vara rädda om varandra.Ni är absolut värda lite egentid utan barn.Jag kan tänka mig att Livan hon kommer få all uppmärksamhet i kväll så go som hon är.Ha en riktigt fin dag och kväll så hörs vi i morgon.Stor kram på er.

  Svara
 • Visst har det varit en underbar dag här i Sigtuna. Det har känts som om man är utomlands. Tänkte bara medela att det har laggts ut en bild på dig på FB som inte är du. Vet inte hur allvarligt du tar på det men tänkte bara informera.
  Ha en riktigt mysig kväll nu och njut av att få vara med varandra på tu man hand.
  Kram

  Svara
 • Om du nu tycker om Country så kan jag tipsa om Luke Bryant med låten Rain is a good thing. Jag är inget fan alls av Country men just den låten sätter sig så gärna i mitt huvud =) http://www.youtube.com/watch?v=LXILOc89y3s lyssna får du se.

  Svara
 • Härligt med en helkväll på tu man hand, det är lyx!;)Man blir ju lite trött med småbarn och behöver ta sig tid ibland. Låten är kanonbra! Ha en trevlig kväll!

  Svara
 • Hej Hanna! Vill bara tipsa dig om Lager 157 vet ej om du hört om det! (Du gillar ju att shoppa och lite billigt) Dom har butiker och webbshop jag var i Eskilstuna häromdagen =) Wow vad jag fyndade till min dotter diesel osv. dom har märkes kläder till halvapriset och sitt egna märke lager 157 väl värt ett besök om du är ute å åker i sommar!!! http://www.lager157.com/kategori/nyheter/
  Hoppas ni fick en underbar trevlig kväll!!! Så ljuvlig sommarkväll för kärlek och romantik!!!
  Kram

  Svara
 • Hoppas ni haft/har en fin kväll!
  Kunde vi inte fått se en ”grilladhannah”-bild…;-)….
  Så kul föressten att ni verkar ha så fin kontakt med pojkarnas fäder, att William får hänga med Mio till Daniel och så. Fint!
  Jättekram!

  Svara
 • Hej! Har för mig att du hade en Mutsy-vagn till Liv när hon var bebis. Jag funderar på att köpa en Mutsy 4rider och undrar vad du tyckte om din vagn. Fördelar resp nackdelar? Tacksam för svar!

  Svara
 • Härligt att få lite ensamtid med varandra. Jag och min fästman håller på och försöker planera in en helgdag som vår Mille kan vara hos mormor och morfar över natten så att vi kan checka in på hotell, äta en god middag ute på stan och bara prata och se varandra. Det har varit en del motgångar på slutet så jag tycker att kärleken behöver få möjlighet att blomstra!
  Så, mycket bra initiativ från er, att skapa tid för varandra är en bra investering för relationen 🙂

  Svara
 • Gott att nu unnar er lite egentid med bara varandra! Vilken härlig dag…..32 grader i skuggan här i city-land!kramis

  Svara
 • Det är bra, de är lätt att glömma bort att vårda varandra/äktenskapet med allt styr som hör till när man har barn 🙂
  Hoppas ni hade det toppen!!!
  Tack för din fina kommentar i min blogg 🙂
  Kram Cissi
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara