Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:18 | juli 5, 2010

Fobi, skaldjur och finbesök

God morgon min vän. Jag vaknade precis så för mig är det morgon 🙂
Somnade på soffan igår. Behövde nog somna lite tidigare så jag fick ordentligt med sömn, med tanke på att jag ska köra långt idag. Du minns väl att jag och barnen ska fara upp till Älvdalen. Peter blir kvar hemma för han har mycket på jobbet. Jag tycker inte om att köra långt själv så det får bli många fikastopp längs med vägen. Peter brukar vara den som kör mest, inte för att jag är en dålig chaufför utan för att han själv tycker att han är bättre 🙂
Vi ska bo i en stuga utan vatten. Måste stanna på en mack och köpa med en stor dunk som vi kan ha vatten i. Har lite ångest över utedasset. Får inte visa pojkarna att jag är lite skraj för då vägrar de nog gå dit. Jag vet inte varför, men jag tycker det är något otäckt över utedass, kanske för att man sitter på någon annans skit! Jag har helt enkelt lite utedassfobi. Men det ska gå bra, det kommer bli mysigt att bo tillsammans utan alla bekvämligheter som man annars är van vid. Det blir vad man gör det till, eller hur? Vi ska bara umgås, spela Yatzy, vara ute i skogen, läsa och prata mycket. Måste nog köpa en ryggsäck som jag kan ha Liv i på ryggen, om vi ska vara ute i skogen, kom jag på nu. Ingen tv eller dator har vi, bara varandra. Jag kommer i och för sig behöva dator så jag kan skriva till dig, vill inte göra inlägg från mobilen hela veckan, så jag får låna pappas när vi är där. Det löser sig.
Pojkarna kommer hem vid lunch så då far vi, lagom till att Liv ska sova middag.
Helgen har varit skön. Jag och Peter bodde på hotell i lördags och var ute och åt middag. Jag älskar våra kvällar eller dagar också för den delen då det bara är vi. Det är så sällan som vi sitter ner och pratar i timmar i lugn och ro. Så detta var behövligt och underbart!

Vi satt i solen på M/S Gerda. jag åt en skaldjursplatå som var supergod. Skaldjur hör sommaren till, det godaste jag vet.

Vi satt i solen på M/S Gerda. Jag åt en skaldjursplatå som var supergod. Skaldjur hör sommaren till, det är det godaste jag vet. Ostronen fick dock Peter sörpla i sig. Har aldrig lärt mig att tycka om det. Smakar som en kallsup snor. Hade på mig min nya klänning från SAND, åh, vad jag gillar den.


Igår kom mamma och Gunnar hit. Vi gick ner till ”Våfflan” och åt räksmörgås, våfflor och glass. Det var skönt att sitta nere vid vattnet för det fläktade friskt. Jag gick runt hela dagen och flåsade för jag ordagrant kokade av värmen. Vårt hus blir som bastu pga alla fönster så vi kan inte ta skydd mot solen i ett svalt hus.
Ett besök som gladde mig mycket.

Ett besök som gladde mig mycket.


Liv övar på att äta själv. Vilket alltid resulterar i gegg av rang. Barnmorskan sa att vi skulle blanda i grädde och smör i hennes mat så dagen till ära fick hon en våffla med massor av vispgrädde. Gödning på gång,

Liv övar på att äta själv. Vilket alltid resulterar i gegg av rang. På BVC sa de att vi skulle blanda i grädde och smör i hennes mat så dagen till ära fick hon en våffla med massor av vispgrädde. Gödning på gång,


Nu måste jag packa och ordna inför resan.
Hoppas att du får en fin början på veckan. Vi hörs från Älvdalen.
All kärlek.


4 kommentarer4 kommentarer om “Fobi, skaldjur och finbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej hannah och tack för en jättebra blogg!du har säkert svarat på den här frågan förut, men jag måste fråga igen – hur får du din fina hårfärg? kram Sara

  Svara
 • Jag undrar åxå hur du gjort, är det slingor, eller färgar du hela utväxten? Ser så himla fint ut!

  Svara
 • Hej Hanna! Jag läser din blogg regelbundet, vet inte om jag missat eller om du inte skrivit om bvc besöket! Men hade inte Liv gått upp i vikt som hon borde? Min tös är jätte liten å går jätte sagt upp i vikt ligger under lägsta kurvan. Jag häller i 1-2tsk rapsolja i vällingen =) Ett litet tips bara, jag har jätte svårt att få i Claris fett eftersom hon är dålig på att äta stora mängder mat och älskar frukt =) Då tipsade bvc mig om oljan!!! Kram

  Svara
 • Vilket bra tips 🙂

  Svara