Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:06 | juli 6, 2010

Häxor

Nära vår stuga…


4 kommentarer4 kommentarer om “Häxor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Aha, det är så den ser ut; skylten. Fick nämligen höra av nga vänner att den platsen skulle finnas upp över och jag letade på väg hem från Älvdalen i måndags – ja då får jag kolla igen nästa gång 🙂
  Hoppas ni har det trevligt! Själv ska jag och min dotter åka o bada i Kråkberg (mora) – jättefina badplatser, rekomenderas verkligen! Min pappa har huset precis vid orsasjön med ”egen” strand – där ligger vi o gottar oss hela sommarlovet (när det är badväder)
  Kram på er och fortsatt trevlig sommar!

  Svara
 • Kan tänka mig att det kan spöka på en plats som denna!

  Svara
 • Ja efter att ha sett det okända så skulle jag nog inte våga sova där i närheten men nu har ni ju stora starka Peter hos er så då kan det ju inte vara någon fara 😉

  Svara
 • Oj! Bäst att inte gå för nära! 😉

  Svara