Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:51 | juli 8, 2010

Hemma!

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. Vad har du för dig?
Vi har kommit hem nu. Resan har gått bra. Vi tog ett stopp i Falun där vi åt en bit mat och köpte med oss jordgubbar. Jag höll mig vaken nästan hela resan. Men efter att ha vaknat med gamnacke och ryggont, plus att jag råkat sätta på rumpvärmen med foten när jag sov så baken brann, valde jag att vara vaken och hålla Peter sällskap 🙂
Vår mini-semester i Älvdalen har varit underbar. Tyvärr kunde vi inte stanna längre men de dagar vi fick fyllde mitt ”sakna-pappa-kärl” för ett tag framöver.
Jag kanske romantiserade vårt stugboende utan vatten och toalett, för det slutade med att jag var den enda av oss som använde utedasset, alla andra vägrade. Jag var där EN gång sedan höll vi oss alla tills vi kom till pappa. Eller, jag ska erkänna att jag var tvungen att ta till pottan en natt. Vågade inte gå ut i mörkret vår första natt, myggen och farliga typer bara väntade på att få äta upp mig. William frågade vad som lät, ”det låter som du kissar i en hink mamma?”. Pojkarna ville sova hos pappa resten av tiden för det var mycket mysigare. Så där låg jag ensam i stugan och kunde inte sova, ingen tv hade jag att somna till heller (det var något som jag var så glad att vi skulle vara utan, och helt plötsligt var det det enda jag ville ha). Skönt att Peter kom 🙂

pappa och pojkarna täljer på sina spjut innan de begav sig ut i skogen för att leta björn. ifall en björn skulle attackera så behövde de kunna försvara sig. Har sagt till pojkarna att de lurar björn överallt i trollskogarna :-)

Pappa och pojkarna täljer på sina spjut innan de begav sig ut i skogen för att leta björn. Ifall en björn skulle attackera så behövde de kunna försvara sig. Har sagt till pojkarna att de lurar björn överallt i trollskogarna 🙂


q22
Älvdalen är mitt smultronställe.

Älvdalen är mitt smultronställe.


Sökandet började.

Sökandet började men inte en enda björn fanns i skogarna, bara mygg och knott.


Igår spelade vi minigolf.

Igår spelade vi minigolf.


q6
Min enda chans att vinna i någonting är när jag tävlar mot barn. Så jag tog min chans... och vann!

Min enda chans att vinna i någonting är när jag tävlar mot barn. Så jag tog min chans... och vann!


Livan höll koll på bollen.

Livan höll koll på bollen.


Pojkarna ville tälja hela tiden. Funderar på att snickra ihop en "Emilbod" här hemma där de tälja och sitta när de bråkar som värst. Många trägubbar skulle det bli :-)

Pojkarna ville tälja hela tiden. Funderar på att snickra ihop en "Emilbod" här hemma där de kan tälja och sitta när de bråkar som värst. Många trägubbar skulle det bli 🙂


Efter att vi hämtat Peter i Mora så åt vi jordgubbar med glass och hembakade vaniljbullar hos Maries mamma Gudrun, här med lilla Leon.

Efter att vi hämtat Peter i Mora så åt vi jordgubbar med glass och hembakade vaniljbullar hos Maries mamma Gudrun, här med lilla Leon.


Farligt gott!

Farligt gott!


Nej, det är inte ett litet hittebarn utan bara Liv som får äta och kladda själv.

Nej, det är inte ett litet hittebarn utan bara Liv som får äta och kladda själv.


Jag och Marie.

Jag och Marie.


Alla mina sällskapsspel som vis kulle spela varje kväll ligger fortfarande orörda i min IKEA-kasse. Igår fick jag sällskap av både Peter och datorn så kvällen avslutade vi med en otäck film och massor av onyttigheter. Pojkarna son tryggt hos pappa....

Alla mina sällskapsspel som vi skulle spela varje kväll ligger fortfarande orörda i min IKEA-kasse. Igår fick jag sällskap av både Peter och datorn så kvällen avslutade vi med en otäck film och massor av onyttigheter. Pojkarna sov tryggt hos pappa.


Efter en läskig film var jag tvungen att gå på utedasset, kände inte riktigt för att kissa i en potta när Peter var där :-). Med Livs body som luktskydd blev det lite lättare att besöka en holk med skit.

Efter den läskiga filmen så var jag tvungen att gå på utedasset, kände inte riktigt för att kissa i en potta när Peter var där :-). Med Livs body som luktskydd blev det lite lättare att besöka en holk med skit.


Sov så gott min vän och var rädd om dig.
Stor kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “Hemma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den filmen är superscary 🙁

  Svara
 • Hahah ni verkar som ni hade det rätt mysigt trots utedass och mygg 🙂

  Svara
 • Härliga bilder!
  Här har det firats idag med nära och kära då vår dotter fyller 17 år idag! Tänk vad tiden går….Alla åldrar har verkligen sin charm.
  sov gott!
  kram

  Svara
 • Verkar som ni haft det supermysigt och trivs så bra ihop =) Får jag fråga hur många år det skiljer mellan din pappa och Marie? För det borde väl skilja några år…mellan mig och min sambo skiljer det nämligen 17år och många verkar ha åsikter om det, vilket jag tycker är rätt jobbigt. Men jag försöker att inte ta åt mig och strunta i vad andra tycker för huvudsaken är ju att vi är lyckliga.kram

  Svara
 • härliga bilder! här hemma skriver vi komihåglappar för fullt, jag och min villiam. vi åker på roadtrip nästa vecka och inget får glömmas. min allra minsta, lilla nelli, hon sover och är helt ovetandes om att hon snart ska iväg på sin första semester…må gott fina ni, kram! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara