Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:05 | juli 9, 2010

Saydada

Hej min vän. Det är fredag och solen skiner. Underbart! Hoppas att allt är väl med dig.
Jag håller på att planera inför Williams kalas som är på söndag. Egentligen fyller han inte år förrän den 21 juli, men flera av hans vänner åker bort då så vi valde att fira lite tidigare. Det ska köpas presenter, mat och fixas med lekar mm. Kul men när allt är över så pustar man faktiskt ut 🙂

Stor kram...

Stor kram...


...från oss!

...från oss!


Du har väl inte missat SAYDADA, sidan som Peter har jobbat med den senaste tiden? Den lanserades i måndags och blev superbra tycker jag. Snygga och bra saker, vänta bara tills de får in alla fina barnkläder. Jag kommer löpa amok då 🙂 Du kanske har sett den coola reklamfilmen som visas flitigt på TV4? På första sidan här på Bloggfamiljen hittar du en tävling med Saydada där du kan vinna 1000kr i presentkort.
Gå in HÄR och titta! Du hittar även sidan uppe i menyfältet.
Ville bara titta in och säga hej och önska dig en fin början på helgen. Nu ska jag åka till Märsta och hämta upp en kompis som kommer med pendeltåget.
All kärlek.


7 kommentarer7 kommentarer om “Saydada”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Jag har inte missat tävlingen, har redan deltagit och håller nu tummar och tår allt vad jag har!
  Igår hade jag en underbar kväll! Var på Lasse Winnerbäcks turnépremiär och njöt. Text o bild finns på bloggen. Idag blir det lugnare tempo. Rätt molnigt här hemma men väldigt väldigt varmt så barnen är rätt sega idag. Jag med iofs.
  Kram

  Svara
 • DDet är mycket pyssel och precis som du skriver, rätt skönt när det är över.
  Min dotter (och man) fyller också nu i Juli men vi får nog också (precis som förra året) dra ihop något större firande i augsti istället.
  Hoppas du/ni får en mysig hleg i värmen 😀
  Kram Cissi

  Svara
 • Hej underbara Hannah.Här är en till som snart ska löpa amok när det gäller att handla fina saker på saydada.Klart att man är med och tävlar,håller tummarna.Du får också ha en underbar varm,skön helg.Stor kram.

  Svara
 • Goder afton Fru Karyd!
  Du/ni gästspelar inte nere i skåne i sommar?har precis anlänt från primitivt leverne med utedass och hela baletten i suomiland till ännu mer primitivt boende hemma(vi renoverar fortfarande kök/badrum=urk)
  …att bo i hyreslägenhet är underskattat!!!
  vill härmed önska er en förträffligt skön helg,
  och även till dig Marita 57:)

  Svara
 • Gokväll!Tack för era kramar,så söta ni är! igår fyllde vår älskade dotter 17 år och hela släkten var bjuden, och jag och dottern hade bestämt att bjuda alla på mat.Vi rodde iland kalaset och det var mycket trevligt med trädgårdsfest, men hej o hå, jag är trött än och det bärs fortfarande stolar…så trevligt är det, men det tar verkligen på krafterna. Hoppas han får ett kul och mysigt kalas och ljudvolymen lär väl hamna på max…..det gör det även på våra kalas då min älskade bror på 37 år är galet rolig…Att ha med honom på en fest är såå kul, han kan roa och man får ha på sig tena för att klara festen utan olycka…
  vilken hetta, men är det åska på gång nu…jajamensan!
  kramis

  Svara
 • Såg reklamen på tv4 nyss, skall in och kolla nu! Hoppas du och familjen mår bra!
  Kram!!

  Svara
 • Halloj Hannah!
  Hörde att du träffat på min och vår Partybuss igår! Det är lite kul då jag läser din blogg sen mama, och när ni hade gris/charterfesten förra året så tänkte jag att vår buss hade varit perfekt för er 🙂 Om du har frågor eller vill boka så kan du maila mig på [email protected]
  Kram!

  Svara