Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:46 | juli 13, 2010

Värmeslag och fläktar

Hej vacker. Hoppas att allt är väl. Jag har fått värmeslag och orkar inte göra någonting. Den här värmen gör mig helt handlingsförlamad. Nu sover Liv så då passar jag på att skriva till dig i alla fall. Hon fick feber efter sina vaccinationssprutor och är hängig och gnällig, stackars liten.
Här hemma är det så varmt att det knappt går att sova. Peter köpte de sista tre fläktarna som fanns kvar på Clas Ohlsson. Tack och lov, annars hade vi inte kunnat vara här hemma och Liv inte kunnat få sin behövliga sömn. Inatt sov jag på golvet bredvid fläkten. Det var inte särskilt bra för min rygg känner jag idag 🙁
Igår kom Marianne och Urban så vi bjöd dem på middag nere på VÅFFLAN. Där fläktade det behagligt.
q17

Livs nya klänning från Lundemyr har ett passande L som i Liv med ett hjärta på bröstet.

Livs nya klänning från Lundemyr har ett passande L som i Liv med ett hjärta på bröstet.


Nu på förmiddagen har vi varit nere på byn och fikat. Har du inte varit i Sigtuna så måste du åka hit, särskilt på sommaren. Byn är så söt och det finns mycket att titta på.
Livis och farmor Marianne.

Livis och farmor Marianne.


Mio orkade inte ens äta en bulle. Då är det varmt!

Mio orkade inte ens äta en bulle. Då är det varmt!


Som tur är så har grannarna pool och pojkarna får bada hos dem. Mio är där och svalkar sig nu och William är iväg och handlar med Urban och Marianne, så jag ska nog passa på att vila en stund med Liv.
Förlåt för att jag är så dålig med att uppdatera, men du förstår säkert att jag måste hinna med min familj också nu när de är lediga från skola och jobb 🙂
Du är värdefull!
Kram kram.


15 kommentarer15 kommentarer om “Värmeslag och fläktar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja här är det också kokande varmt! som tur är så har vi svalt i garaget så nu ligger lilla O och sover middag där i sin vagn…..

  Svara
 • Mio har verkligen blivit en stor kille 🙂

  Svara
 • Jag orkar inte heller göra någonting när det är så varmt, allra minst gå ut med en liten bebis. Bada får jag inte heller… Kommer att vara den minst solbrända av alla, håller mig inomhus och ser på teve med balkongdörrarna vidöppna! Klart att du ska passa på att ägna dig åt familjen. Själv får man lite dåligt samvete för att man läser men inte hinner kommentera 😉 Jaja, man hinner inte allt man vill med en treveckorsbebis! Kan inte ens tänka mig hur det då är med tre barn! 😉 KRAM

  Svara
 • Hej söta Hannah.Här är en till som snart får värmeslag.Vi har ändå molnigt idag,men såå kvavt.Kollade msn väder nu,lika hett i morgon igen och full sol.I morgon ska ni väl sitta en hel del i bilen på väg till Skåne?Klart att du ska ge din fina familj massor med tid ,det har jag full förståelse för.Puss o Kram M.

  Svara
 • Hej hej,
  självklart ska du ge tid till dina nära och kära. Familjen går först, alltid! Det är verkligen medelhavsvärme nu. Jag jobbar fortfarande, som tur är har jag en fantastiskt bra AC i butiken, får tom gå ut och värma mig ibland:).
  Ha det så bra fina du!

  Svara
 • Hej! min källare är ett bra ställe att kliva ner i…men nu har vi här i cityland haft ett rejält åsk och blixtskådespel och ösregn. Nu är det över och temperaturen börjar stiga igen….bara att ladda om!!haha, vilken galen värme…känn ingen stress över att uppdatera, njut av dina nära och kära, vi sviker inte!
  kram kram

  Svara
 • Ett påpekande, Sigtuna är ingen by utan en av Sveriges äldsta städer och anlades under 970-talet och hade Sveriges första mynttillverkning.

  Svara
 • Ett påpekande till. Sigtuna är Sveriges äldsta stad men många av dess invånare kallar stadskärnan för ”byn”.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Gör som peter ta ledigt ett tag från bloggfamiljen, alla behöver semester! vi kan tålmodigt vänta tills ni kommer tillbaka, då kan ni uppdatera vad ni gjort!

  Svara
 • Håller med Marior! ta en välbehövlig semester du med Hannah från bloggfamiljen!
  kram

  Svara
 • Tycker ni ska ta en liten tur med bilen till Laholm imorgon (torsdag). Då har vi barnens kväll och alla affärer bjuder barnen på något och Svampbob kommer på besök. Alla affärer har även öppet längre. Det börjar 18.00 och varar till 21.00 🙂

  Svara
 • Håller med dom andra.Ta semester Hannah oc var med dina nära o kära.Stor kram.

  Svara
 • Hej, 

Jag läste just ditt inlägg och vill tipsa dig och dina läsare om att Unity Line just nu har kampanjerbjudanden på familjeresor till Polen. I erbjudandet 

Gå gärna in på http://www.unityline.se/erbjudande/kampanjerbjudanden/specialerbjudanden/familjepaket_med_hytt_och_bil och läs om familjepaketet för 2010. 

Hoppas du hittar något som passar dig! 

Hälsningar, Jonathan, 
Unity Line

  Svara
 • Ja jag kan bara hålla med. Man blir precis knäpp av värmen. Här drog ett åskväder fram i förrgår kväll men igår var det supervarmt igen. Vi får väl se hur det blir idag. Barnen mår inte väl av det och vi orkar ingenting. Orkar knappt ens tänka och känner hur jag börjar bli dum. Skulle göra allt för att få åka och bada, men det är inget jag gör ensam med två små barn.

  Svara
 • Hej Hannah! Visst blir man orkeslös när det är såhär varmt, jag har fläkten på högsta fart i sovrummet. Men jag kan tycka att det är skönt att bli såhär förslöad och inte göra någonting, utan bara vara. 🙂 Jag har blivit så avslappnad att jag nästan aldrig använder datorn, så förlåt att jag inte kommenterar så ofta 😉 .
  Puss & kram till dig!

  Svara