Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:19 | juli 19, 2010

Kryssning

Hej vacker. Hoppas att allt är väl. Nu har Peter precis lämnat av mig och pojkarna vid Cinderella. Vi åkte från Båstad i förmiddags och hann fram i lagom tid innan avgång. Jag, William och Mio ska på 24 timmars kryssning med Jessica och Alva-Leigh.
Det finns barnland, bad och annat kul. Barnen är så förväntansfulla 🙂
Imorgon när vi kommer fram så ska vi på Grönalund. Peter och Liv myser hemma för Livan är jätteförkyld 🙁
Vi får höras imorgon då jag kommer hem, för jag har varken dator eller mottagning på mobilen på båten.
Var rädd om dig.
All kärlek.


2 kommentarer2 kommentarer om “Kryssning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina! vad kul med kryssning med pojkarna! själv är jag sjösjuk när det gungar,önskar jag kunde slippa det för det är härligt att åka på kryssning! idag är det min första semesterdag! såå härligt!
    kramis

    Svara
  • Hej finaste Hannah.Ohh så spännande för killarna.Hoppas ni får fint väder.Trist att lilla Livan blivit förkyld så här mitt i Sommaren,inget kul alls.Ha en riktigt bra tur med Cinderella.Kram.

    Svara