Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:19 | juli 24, 2010

Los Angeles

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Jag gick upp kl 06.00 imorse. Mitt i natten nu under semestern och sommarlovet om du frågar familjen Graafryds 🙂
William var dock inte svårväckt trots den tidiga klockan för han skulle flyga till Los Angeles med sin farmor Annika och hälsa på sin pappa. Jag körde honom till Arlanda och Mio hängde också med. Jag bet ihop och tvingade tillbaka mina tårara när jag pussade och kramade honom hej då vid incheckningen. Det ska bli konstigt och jag kommer sakna dem så det gör ont i mitt hjärta att vara ifrån pojkarna i två veckor (Mio åker till sin pappa på måndag) men också skönt. Ja, man får faktiskt tycka det. Vi behöver vara ifrån varandra lite, få sakna varandra och ladda batterierna. Pojkarna har varit med mig hela sommarlovet och ibland har vi gått varandra på nerverna. Värmen har väl gjort sitt också. Av elva veckors sommarlov är de hemma med mig och Peter nio veckor, och med en Liv som behöver full uppmärksamhet och pojkarna som också vill ha det, så har det tagit lite på mina krafter.
Jag och Peter ska t.o.m. vara helt barnlediga och fara till Gardasjön i Italien för fyra dagars semester nästa vecka. Liv ska vara med farmor Marianne och vi ska bara vara med varandra!!!

Morgontrötta på Arlanda pussas vi och kramas. Har redan ont i hjärtat av saknad. Men jag vet att han kommer ha det superkul och knappt hinna längta hem.

Morgontrötta på Arlanda pussades vi och kramades. Har redan ont i hjärtat av saknad. Men jag vet att han kommer ha det superkul och knappt hinna längta hem.


Den han kommer sakna mest är Liv. Hans kärlek till henne är så fin. Innan vi gick och lade oss så var Peter tvungen att ta denna bilden och printa ut så han kunde ha med den och titta på den varje dag. det blir nog en omställning för Liv också att vara ifrån sina brorsor som leker med henne och passar upp henne varje dag.

Den han kommer sakna mest är Liv. Hans kärlek till henne är så fin. Innan vi gick och lade oss så var Peter tvungen att ta denna bilden och printa ut så han kunde ha med den och titta på den varje dag. Det blir nog en omställning för Liv också att vara ifrån sina brorsor som leker med henne och passar upp henne varje dag.


Apropå något helt annat så har jag lite ångest över att jag tror att jag börjar bli lite psykiskt sjuk. Har du sett programmet ”Extrema samlare” på TV3? Jag tror jag kan bli en sådan person. Någon som på ålders höst ligger och dör, ensam bland allt mitt skrot. Det var så mycket som stämde in på mig i programmet, och efter att Marianne och Urban bodde här för två veckor sedan så påpekade de att jag verkade spara på mycket. Hjälp! Peter brukar skoja om att jag är en skrotsamlare som älskar lågprislador och onödiga ting, och det är ju sant. Du ska se våra förråd. Samlar på allt från gamla barnkläder till andra minnen som jag inte alls behöver ha kvar egentligen. Usch, tänk om det blir värre 🙂
Hoppas inte Liv ärver den genen! Något hon däremot har ärvt så är det min tår.
Hon kan sperat, köra krabban och så verkar hennes lilltå leva sitt egna lilla liv.

Hon kan spreta, göra krabban och så verkar hennes lilltå leva sitt egna lilla liv.


En förkyld Livan på bättringsvägen.

En förkyld Livan på bättringsvägen.


Undrar vad denna dagen har att erbjuda. Än så länge hasar vi fortfarande runt här hemma och får ingenting gjort pga den tidiga morgonen.
Önskar dig en underbar helg och allt gott.
All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Los Angeles”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej underbara fina Hannah.Så roligt för William att resa till Usa till sin pappa.Det gläder mig verkligen att du och Peter ska resa till Italien i 4 dagar.Det behöver du verkligen Hannah.Komma hemifrån och bara rå om varandra, det är NI värda.Skrattar när jag läser om ditt samlande.Jag är precis tvärtom,kastar ALLT precis allt.Min man är inte speciellt glad kan jag säga.Hoppas ni får en fortsatt fin helg.Kram på er.

  Svara
 • Ohh vad söta tår Lilla Livan har.Puss på dom.

  Svara
 • Hej Hannah!!!
  Du har helt rätt i att man behöver vara ifrån varandra…Lever med min Sambo å våran dotetr Emilia som blir 2 om 1 månad.Och även med hans 2 barn från 2 tidigare förhållanden… Dom bor hos oss på Heltid å den ena tjejen som blir 15 i år har inte träffat sin mamma på 2 år snart.Den andra är hos sin mamma nu i knappt 3 veckor på sommarlovet,å med en liten knodd som kräver en enorm uppmärksamhet finns inte mkt ork kvar,jag å Micke skulle oxå behöva få komma bort å bara vara vi…Men det är inte det lättaste när man har 3 barn,varav en ALDRIG får träffa sin mamma..Visst skaffa barnvakt kan man ju göra,men då får man nästan sprida ut dom å när man väl gör detså är det så skönt å bara sätta upp fötterna på bordet å kolla på tv….HA det såååå bra i Italien….All kärlek till dig….Stor kram….Jennie ”Mirakel”

  Svara
 • Vad kul för er allihopa med era planer!! William får lova att berätta allt kul han har hittat på, ev tips till mig som ska dit i september? 😉 Ha en härlig lördag. Det är helt OK att bara vara ibland! Jag har tänkt mig en film och lösgodis i soffan 😉

  Svara
 • Hej käraste Hannah! 🙂
  Vad rolig du är. 😀 Jag tror inte du börjar bli psykiskt sjuk. Alla har vi våra skumma sidor och du kanske känner dig trygg av att samla på dig prylar? Själv brukar jag ha pryl-detox varje sommar, då jag rensar och kastar bort sånt som inte behövs eller används. Ska erkänna att jag ibland kastar lite för mycket kanske. Känner igen mig i Marita 😉 .
  Skönt för dig och Peter att åka till Italien och bara rå om varandra. Själv börjar jag jobba nästa vecka igen och det känns sådär 🙁 . Hade velat vara ledig lite in i augusti. Men jag ska inte klaga, vädret har ju varit underbart! Massor av kärlek och kram till dig fina vän! Hälsa Peter och ge Livan en kram från mig. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Jag vet inte hur det är att skiljas från sina barn för sådana perioder men jag kan tänka mig att jag skulle längta ihjäl mig och tycka att livet var helt tomt. ;D Som du skriver är det ändå skönt att få sakna/längta och ladda lite batterier och Gardasjön är ljuvligt – men dyyyyrt! ;D Åk linbanan och vandra uppe på bergen, underbart vackert! Ät goda middagar vid stranden och frossa i glass – ha det BÄST! Stor Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Risken med att ´spara för mycket är att det tar energi, då alla prylar binder energi och då kan den inte längre sväva fritt. Låter flummigt, men en superbra bok är ”Rensa i röran” av Karen Kingston, läs den och sen kommer du bli så inspirerad att du kommer börja röja, och det i sin tur frigör enormt med energi!

  Svara
 • Vi ska också till Gardasjön nästa vecka! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas ni får en underbar resa! Är helt underbart där =)
  Jag läser din blogg nästan dagligen, nu har jag med börjat blogga lite, livetiensmstad.blogspot.com.
  Ha de bäst! Kramen

  Svara
 • Härligt med Gardasjön. Jag semestrade där förra sommaren, underbart!

  Svara
 • Hej fina Hannah! vad mysigt att ni ska ha egentid och fara till Italien, vi behöver alla ladda våra batterier som föräldrar emellanåt, inget konstigt eller fel med det! Barnen kommer ha det gott med sina pappor!
  Har varit med taikonlådan i kalmar på fotbolscup och tittat på sonen! Så kul att se dem spela så fin fotboll! Men vilket ösregn i 3 dagar….puh! Nu måste vi torka till innan Tylösand!
  kramis

  Svara