Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:52 | juli 28, 2010

Här ska kärlek vårdas

Hej vackra vän. Hua vad jag har varit dålig på att skriva till dig, det har gått en hel dag utan ett nytt inlägg. Skyller faktiskt på sommar och semester. Vill inte sitta inne när solen skiner och min man finns i min närhet, ändå tänker jag hela tiden på dig och får lite smådåligt samvete för att jag inte har skrivit 🙂
Imorgon börjar min och Peters semester utan barn. Då ska det vårdas kärlek. Visst, kärleken kan man vårda hemma också med barn men nu blir det full fokus på varandra och inget annat. Det kommer dock kännas konstigt och jag har redan nu svår separationsångest. Jag och Peter låg i sängen imorse och pratade och övervägde att ta med Liv till Italien. Vi vet inte om vi kommer klara av detta. Inga bajsblöjor att byta på fem hela dagar 🙂
Hon kommer ha det underbart hos sin farmor och pojkarna har det kul hos sina pappor. Nu ska det njutas av varje barnfri sekund! Men fy vad jag kommer sakna dem.
Igår var jag inne i stan hos Bobby och färgade min utväxt. Nu kan ingen se att jag är en falsk blondin längre. Liv var med och rotade bland hårnålar och schampon. Efter det så bjöd Lill-Magnus mig, Peter och Liv på middag på ett supermysigt ställe i Rålambshovsparken.

...hette det.

...hette det.


Vi satt på uteserveringen och tittade mot vattnet.

Vi satt på uteserveringen och tittade mot vattnet.


q29
det var molningt på förmiddagen men senare så sken solen och det var riktigt ute varmt till sent in på natten.

Det var molnigt på förmiddagen men senare på dagen så sken solen och det var riktigt varmt ute till sent på kvällen.


Äntligen fick jag äta smakrika och goda kräftor. Jag var lyrisk.

Äntligen fick jag äta smakrika och goda kräftor. Jag var lyrisk.


Liv sken i kapp med solen.

Liv sken i kapp med solen.


Vi avslutade kvällen på vårt favvohak VÅFFLAN i Sigtuna. Livis somnade gott efter en flaska välling i pappas knä.

Vi avslutade kvällen med glass på vårt favvohak VÅFFLAN i Sigtuna. Livis somnade gott efter en flaska välling i pappas famn.


Snart kommer Peter hem från jobbet och då ska vi köra ner till Båstad. Imorgon tar vi flyget från Köpenhamn till Italien. Åh, det ska bli så fantastiskt. Ska ta massor av bilder så du också kan njuta av Gardasjön 🙂
Hörs snart igen, jag lovar att det inte dröjer!
Stor kram
/Din vän


10 kommentarer10 kommentarer om “Här ska kärlek vårdas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Klart ni skall åka själva (även om man längtar efter barnen) man behöver det som man/kvinna/relationen!
  Så ta vara på varandra och njut riktigt mycket!
  //U

  Svara
 • Njut på tu man hand med gott samvete! och vem vet kanske kan det belönas med ännu mer blöjbyten om si så där 9 månader ^^ :-p

  Svara
 • Hej söta Hannah.Förstår verkligen att ni kommer att sakna er lilla Liv.Tänk på att Farmor och Liv får ett par fina dagar tillsammans.Jag hoppas verkligen ni får ett par underbara dagar i Italien.Tids nog kommer hösten med en MASSA måsten.Var rädd om dig vännen.Stor kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Ha en fantastisk skön och vacker kärlekssemester!!!
  Vi drar ner till vackra Båstad imorgon till mina föräldrar, mina barn lääängtar!!
  Kanske vi ses uppe på åsen…:-)!
  kraam

  Svara
 • Hej Hannah! Jag blir så himla glad varje gång jag läser dina inlägg, du är så jäkla (förlåt) braaa! 🙂
  Ha nu världens mest romantiska och mysiga semester tillsammans med din fina man, njut och samla energi inför höstens jobb! Tänk vilken glädje du kommer att känna när du får återse lilla Liv efteråt. 😉
  Puss och kram på dig vännen och ta hand om dig!

  Svara
 • Hej fina Hannah! önskar dig och peter en underbar kärleksresa till vackra Italien! Njut och koppla av från blogg mm.
  Varma kramar Helena

  Svara
 • Hej fina Helena.
  Om du undrar vad det är för galning som kör genom Jönköping och tutar så är det bara jag och Peter. Vi är här nu, hör du oss 🙂
  Nästa gång får du heja på oss!
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Ha en underbar barnfri semester tillsammans det är ni värda! Du blev lika fin som vanligt i hårt 🙂 Gullig Liv är med sin toffs! STOR kram till goa fina Hannah och Peter

  Svara
 • Söt hon e med tofsen 🙂
  Ha en härlig semester o kom tillbaks med ny energi!

  Svara
 • Ha det så underbart! Området runt Gardasjön är i mina ögon ett litet paradis.
  Jag ville bara tipsa er om Verona! Helt underbar stad, men det kanske ni redan vet?! Vi var på opera i den gamla amfieteatern där. Helt fantastisk upplevelse!! (Ingen av oss är så förtjust i opera, men det här var något speciellt.) Annars är det mysigt att bara sitta på ett av alla utecaféer och spana in alla tjusiga människor!
  Hoppas ni har det skönt! Kram!

  Svara