Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:24 | augusti 10, 2010

Råttor, fisk och överraskning

Hej fina. Idag har jag bara varit hemma och myst med Mio och Liv. Så det finns inte särskilt mycket att rapportera om 🙂
Williams flygresa hem från USA blev framflyttad så han kommer inte förrän imorgon eftermiddag. Han har länge önskat sig en hamster så jag funderar på att köpa en och överraska honom. Det blir lätt att föräldrarna får ta över stora delar av ansvaret med att sköta byte av bur mm. Men han har i och för sig bedyrat hur mycket ansvar han skulle ta om han någon gång fick en hamster. Så upp till bevis 🙂 Jag minns själv lyckan när jag fick mitt första husdjur, virvellmarsvinet Kalle. Åh, vad jag tyckte om honom, men jag kan erkänna att trots jag hade lovat lika mycket som William så var det mamma som plockade Kalle-bajs.
Ska sova på saken.
Idag kom syster och Tristan på besök, det slutade med att Mio åkte med dem hem. De ville fortsätta leka och sova tillsammans. Förr så blev de till två Duracell-kaniner så fort de träffades. Ljudnivån och energin, eller snarare galenskapen, höjdes med många hundra procent. Men idag har de lekt lugnt och stilla, byggt lego i timmar och visat att den här sommaren har gjort dem båda till större pojkar. Gullisar!

Igår vid matbordet när vi satt förväntansfulla och väntade på Mio.

Igår vid matbordet när vi satt förväntansfulla och väntade på Mio.


Jag tycker att min Minimoj har blivit större på dessa två veckor han har varit borta.

Jag tycker att min Minimoj har blivit större på dessa två veckor han har varit borta.Inna Tristan kom så busade och lekte Mio och Liv med varandra. Sedan var det bara jag och Maggan som gällde för Liv, då hon sprang mellan oss och pussade oss på munnen.

Innan Tristan kom så busade och lekte Mio och Liv med varandra. Sedan var det bara jag och Maggan som gällde för Liv, då sprang hon mellan oss och pussade oss på munnen.


a5
Till middagen tillagade jag den panerade fisken i ugnen istället för att steka den. Nu kommer barnen aldrig mer behöva äta fiskpinnarna frysta i mitten och brända på ytan.

Till middagen tillagade jag den panerade fisken i ugnen istället för att steka den. Nu kommer barnen aldrig mer behöva äta fiskpinnarna frysta i mitten och brända på ytan.


Nu ska jag lägga Liv och nog mig själv också. Peter måste sitta uppe och jobba halva natten och Mio sover hos Tristan så jag har inget sällskap 🙁
Tack för att du finns. Du är värdefull!
All kärlek.


4 kommentarer4 kommentarer om “Råttor, fisk och överraskning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Guldhamstrar är underbart söta små djur men tänk på att de behöver mycket uppmärksamhet för att bli riktigt tama (+ må bra) och att de är nattdjur. Går ju även att köpa tex 2 st dvärghamstrar, då har de varandra och ”smutsar” inte ner mycket alls så en bråkdel av jobb. Just att guldhamstern är ett nattdjur gör att många mindre barn blir besvikna när de väl fått en, för vem vill gå och lägga sig precis när ens husdjur vaknar för dagen? 😉 Dvärghamstrarna är mer flexiba med sina sovtider, mindre men minst lika goa. Litet tips bara.

  Svara
 • Gokväll underbara du.Sååå fin du är i håret.kram.

  Svara
 • hej! jag har suktat efter den lila klänningen från malina som du har. blev kär i den när jag såg den när du bar i den! det verkar som det finns inte att beställa på nätet? vart köpte du den från? :S kram

  Svara
 • Hej iambecca,
  Du hittar den lila klänningen från MALINA och andra vackra klänningar på KOTYR.se
  Kram
  /H

  Svara