Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | augusti 12, 2010

Ett litet tips!

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Jag vill inte att sommaren ska ta slut 🙁 Men nu när skolstarten närmar sig och det snart är dags att börja åka fram och tillbaka till Göteborg igen, så inser jag att sommaren är kort. Ser i och för sig fram emot att börja spela in Lyckohjulet igen, men jag vill ändå ha mer sommar 🙂
Min vän Ann-Charlotte köpte med sig ett franskmanikyr-set till mig, från taxfreen, som jag fick igår.
Nu när Liv sover har jag passat på att måla naglarna. Jag gillar franskmanikyr men tycker det är svårt att göra på sig själv med vanligt nagellack. Det här är två ”pennor” som man målar med. Hur lätt som helst. Om du bortser från världens längsta fingrar så ser det ok ut, eller hur?
All kärlek.


10 kommentarer10 kommentarer om “Ett litet tips!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhhh va snyggt. Håller med dig om att det är himla fint men svårt att göra själv! Vet du vad det kostade. Ska nog önska mig det av min sambo 😉 Kram

  Svara
 • Ser jättefint ut 🙂 När börjar dina killar i skolan igen? Vilka klasser är det som gäller? Min Matteo börjar i 6an den 20de och Mio i 3an den 23dje. Tänk att ett helt härligt lov snart är över. Tycker hösten är hälig med en nystart, men älskar sommaren och vill gärna att den varar lite till. Jag jobbar som dagmamma och har lyxen att kunna vara ute mycket och att kunna ha mina barn hemma hela sommaren 🙂 Ska Liv börja hos samma dagmamma som killarna varit hos? Skulle vara kul om du skrev lite om vad du tycker har varit positiv resp negativt med dagmamma jämfört med dagis. Kram Kram

  Svara
 • Hej fina du.Jag håller med dig vill inte heller att Sommaren ska vara slut än.Superfräscha naglar Hannah,riktigt snyggt.Jag har själv fransk manikyr.Ha en fortsatt skön Torsdag em.Kram på dig.

  Svara
 • Åh vad fint det blev på dig 🙂 har just nu byggda naglar i gelé som jag trivs bra med, kort längd men med fransk .
  Älskar sommaren och sörjer den redan, började jobba idag efter 4 ½ veckas semester 🙁 suck!

  Svara
 • Det är elegant med långa fingrar!

  Svara
 • Tack för tipset! Skall fixa mina naglar imorgon….

  Svara
 • Hej. Vad snyggt det blev! Jag har också försökt mig på fransk manikyr tidigare med vanligt lack men det är ju hopplöst att få det snyggt..hittade en penna från depend och det gick väl ok. Lite svårt att få jämn färg. Ibland kommer mycket och ibland lite men med lite tålamod så=) Tänkte bara höra hur den pennan du har ser ut om det är bred spets och hur färgmängden när man målar är..och givetvis priset..dependpennan gick på en 100-lapp.
  Ja nu är det snart jobb igen efter en skön och välbehövlig semester. Känns trist att sommaren är slut snart, men hösten kan ju va fin med. Igår hittade jag lite kantareller och idag blev det en tur in i hallonsnåren. ha det bra, kram=)

  Svara
 • Det där blev ju väldigt fint, tycker jag. Har själv långa fingrar och är faktiskt lite stolt över dem. Det ser elegant ut, som NeleT skriver ;). Vad härligt att läsa om Williams glädje över Rocky/Leffe. Ska bli spännande att se om han tar sitt ansvar nu.
  Ja, det känns förstås lite småsorgset att sommaren går mot sitt slut och att det blir mörkt tidigare och tidigare på kvällarna. Tur att det finns stearinljus man kan mysa med.
  Sov så gott Hannah! 🙂

  Svara
 • Kul att se!
  På 80-talet hade jag sånna där ’nagellackspennor’ och jag förstod aldrig varför det inte fick mer genomslagskraft. Var hur smidigt som helst. Hoppas det kommer fler varianter än YSL bara, är inte så billigt om det inte är taxfree… 😉
  Jättefint blev det iaf! 🙂
  Grodan var ju söt! Och nej Hannah, det är en skröna att man får vårtor. hihi.
  Hoppas det går bra för William med Leffe. 🙂

  Svara
 • Har också långa fingrar. ”Pianofingrar” sa alltid min morfar =)
  Måste bara varna lite för en billigare variant av den vita pennan från ”Depend”. Riktig skit som inte sitter kvar mer än ett par timmar innan den börjar flagna av – oavsett hur man gör (med eller utan underlack, med eller utan överlack osv osv).
  Du kan väl återkomma med hur YSL-pennorna sitter?
  Ska iväg och fixa mina naglar idag. Lägga på förstärkning med gelé – det absolut bästa om man ska förstärka med något!
  Kram
  Anna

  Svara