Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:35 | augusti 12, 2010

Prinsar och en groda

God kväll min vän, eller god morgon kanske? Än en gång sitter jag sent och skriver. Det blir så när huset är fullt av barn och sysslor. Den enda lugna stund är på kvällen när alla barnen sover 🙂
Idag har jag fixat här hemma, kört kartonger, skrot, tidningar mm till tippen, och så har jag varit på zoo-affären med William så han kunde köpa en present till sin hamster Leffe.
Vi skulle ju haft vår årliga ”Grisfest” på lördag men pga att hälften inte tog sig tid att osa i tid så fick vi ställa in. Orkar inte jaga och påminna folk för att de ska komma. Det krävs enormt mycket tid och pengar för att få festen att gå runt och då vill jag göra det med glädje och inte slösa energi på ”vänner” som inte ens tar sig tid att svara!
Istället kommer det några vänner över på kräftskiva på lördag. Jag älskar att arrangera middagar och fester så jag är i full gång med att testa kräftor och köpa hattar, hakklappar mm 🙂 Ikväll har jag och Peter provsmakat fyra olika sorters kräftor för att vi ska kunna bjuda på de bästa och godaste. Ska ge dig svaret när vi är klara. Jag är en riktig kräftfantast.

Titta vad som hade hoppat in till oss...

Titta vad som hade hoppat in till oss...


...en mini-groda. Jag hoppas att det är en skröna att man får vårtor av grodor för jag tog naturligtvis upp den i handen för att den var så söt.

...en mini-groda. Jag hoppas att det är en skröna att man får vårtor av grodor för jag tog naturligtvis upp den i handen för att den var så söt.


Mio och Liv tittade studerade den tills Liv plockade upp den och åt upp den.

Mio och Liv studerade den länge enda tills gourmet-Liv plockade upp den och åt upp den.


jag tog fram pojkarnas gamla trehjuling som Liv förgäves försökte trampa sig fram på.

Jag tog fram pojkarnas gamla trehjuling som Liv förgäves försökte trampa sig fram på.


Idag har jag lyft skrot halva dagen. Fy, vilket jobb det var med allt skit jag samlat på mig i grovéntren. Skönt nu när allt är väck.

Idag har jag lyft skrot halva dagen. Fy, vilket jobb det var med all skit jag samlat på mig i groventrén. Skönt nu när allt är väck.


Tog fram köksaxen och klippåte Liv innan hon lade sig för att sova. Såg när det började torka att hon fick en riktig kommunistlugg och tendenser till Hockefrilla. Kanske en ny "Regina Lund-frisyr". Du har väl läst om hennes frisyr som kom till henne i en dröm. Nu slår Livan den.

Tog fram köksaxen och klippte Liv innan hon lade sig för att sova. Såg när det började torka att hon fick en riktig "Dum Dummare"-lugg och tendenser till Hockeyfrilla. Kanske en ny "Regina Lund-frisyr"? Du har väl läst om hennes frisyr som kom till henne i en dröm? Nu slår Livan den.


Mina prinsar ska ha fotbollsläger nästa vecka. Så de och Alex laddar hela dagarna inför nästa veckas utmaningar.

Mina prinsar ska ha fotbollsläger nästa vecka. Så de och Alex laddar hela dagarna inför nästa veckas utmaningar.


Nu ska jag sova.
Stor kram.
Ps. Liv åt inte upp grodan 🙂 Den hoppar nu runt ute på gräset med sin familj. Äckligt om hon hade gjort det, då skulle hon få vårtor i munnen.


14 kommentarer14 kommentarer om “Prinsar och en groda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilket mardrömsscenario för mig! Jag är barnsligt rädd för grodor! Vet inte alls var den fobin kom ifrån. Det bara vred sig i magen på mig när jag löste att liv hade ätit av den ahaha! Puh! Själv tror jag fortfarande att man får vårtor av grodor…kommer fortsätta tro det tills någonmmotbevisar det. Haha. Men lite söt var den allt. Hoppas att ni har haft en skön dag! Vädret verkar ju visa sig från sin bättre sida.
  Ang. Vännerna och festen så gör du helt rätt!!!!!
  Kram på er!

  Svara
 • Trist med sådana ”vänner”, härligt att ni kommer att få en mysig kräftskiva istället nu då 🙂

  Svara
 • Tråkigt att ”vännerna” inte ens behagar att svara! Har varit med om d tusen ggr. Särskilt när ni hade tänkt ha en sån härlig å rolig fest!! Hoppas ni får en lyckad kräftskiva, med dom vänner som verkligen är ngt!! =O) Ha en underbar helg, kram

  Svara
 • Hi hi, jag sitter alltid med ett leende på läpparna när jag läser dina inlägg. Har själv en 1,5-åring så dom snabba fingrarna får man jämt passa men jag är glad att hon inte åt grodan i alla fall 🙂
  Hoppas ni får en supertrevlig kräftskiva med era riktiga vänner!
  Kram!

  Svara
 • Hej!
  Blev så full i skratt, vaddå frisyren kom till Regina i en dröm? Hahaha 🙂
  Liv blev så fin så!
  Är säker på att er kräftskiva kommer att bli minst lika bra! Synd för de andra ”vännerna” som missar det 😉
  Hoppas i får en fin dag, min kommer bla innehålla pass-fix mm :)Jippi!
  Kram Vanja.

  Svara
 • För några dagar sedan gjorde min sambo sedan fyra år slut och hela min värld rasade. Kämpar för att hålla huvudet ovanför ytan, men allt känns hopplöst. Går in och läser din blogg och tänker på något annat för en liten stund. Ser glada lilla Liv och glädjen ni i familjen känner över att vara återförenade igen efter olika resor. Det ger ett litet hopp om att jag klarar det här!

  Svara
 • Massor med styrkekramar tänker på dig.Fortsätt läs Hannahs blogg den bästa medicinen som finns.Kram på dig.

  Svara
 • Sänder också styrkekramar och hoppas du har vänner som kan stötta dig. Livet går upp och ned, men efter regn kommer solsken. 🙂
  Hannahs blogg är den mest kärleksfulla jag känner till, och det är riktigt lyxigt att få ta del av den.

  Svara
 • Sänder också massa styrkekramar till dig! Bakom molnen skiner solen….kram

  Svara
 • håller med ovanstående,man blir lite gladare när man läser bloggen:) speciellt kul att läsa om barnens bravader å kommentarer som så ofta påminner hur mina ungar är å vad de säger, när man får bekräftat att ”det inte bara är mina ungar som säger så knasiga grejer……” Man ser inte riktigt Livans frisyr, men hon är lltid söt. Va glad så länge hon inte klipper sig själv, då vill man bara gråta kan jag säga. Alva hade en jättesöt frisyr, så klippte hon sig ända in till skalpen på typ 4 ställen:( Men hon är också söt vilken frisyr hon har:) Kram

  Svara
 • Härlig liten tjej – åt hon upp lilla grodan *skrattar*!!! Barn är ju bara för ljuvliga! Det hade alldeles säkert någon av mina tjejer med kunnat göra 😀
  Hon blev supersöt med håret – skiner som solen!
  Kramar från Mallorca!

  Svara
 • Hoppas ni får en mysig kräftskiva på lördag med riktiga vänner – tur att dom finns….
  Ska bli spännande att få ta del av ”testet” för jag håller själv på att förberada en liten kräftskiva om två veckor.
  KRAM till Dig Hannah och alla er andra!!

  Svara
 • Hej Hannah! Älskar din blogg är inne nog nästan var dag och kikar. 🙂 Hoppas ni får en trevlig kräftskiva. Vi ska också kalasa lite firar min sambos födelsedag i helgen. Kram <3

  Svara
 • Haha. höll på att kräkas när jag lästae om att Liv åt upp grodan..Då är vardagen tillbaka både här och där och på måndag är man på jobbet igen. Har varit på lillsemester i Örebro, en stad som man inte kunde så bra, riktigt trevlig shoppingstad. I helgen ska jag jaga ogräs på min grusgång…suck!!
  Ha en go helg! kram

  Svara