Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:33 | augusti 16, 2010

Helgen och dagen

Hej min vän. Nu har jag fått Liv att släppa mitt ben och hon sitter med William och läser bok. Passar på att skriva till dig då 🙂
Här kommer bilder från helgens kräftskiva och dagen som gått i fotbollens tecken…

Lördagen måste ha vrit en av sommarens absolut varmaste dagar. Luften stod helt still och solen verkligen stekte på huden. Jag hade på mig min marinblå klänning från SAND och gula platå-skor som jag köpt på Top Shop för tre år sedan.

Lördagen måste ha varit en av sommarens absolut varmaste dagar. Luften stod helt still och solen verkligen stekte på huden. Jag hade på mig min marinblåa klänning från SAND och gula platå-skor som jag köpte på Top Shop för tre år sedan.


Jessica skar upp frukt till fördrinken och Liv åt upp den.

Jessica skar upp frukt till fördrinken och Liv åt upp den.


Magnus kämpade med att göra bål till alla gästerna...

Magnus kämpade med att göra bål till alla gästerna...


...som smakade pyton, men visst ser den fin ut?

...som dessvärre smakade pyton, men visst ser den fin ut?


Malin och sanna, mina favorit kollegor från tiden i Göteborg och inspelningen av Lyckohjulet.

Malin och Sanna, mina favorit-kollegor från tiden i Göteborg och inspelningen av Lyckohjulet.


Min fina vän Lenita kom från andra sidan stan för att äta kräftor, dricka Penfolds goda vin och ära oss med sitt sällskap.

Min fina vän Lenita kom från andra sidan stan för att äta kräftor, dricka Penfolds goda vin och ära oss med sitt sällskap.


Lenita, Lill-magnus, Peter, Anders, Filippa och Ylva. Bak i hörnet smyger Malin.

Lenita, Lill-magnus, Peter, Anders, Filippa och Ylva. Bak i hörnet smyger Malin.


efter att jag och Peter hade provsmakat fem olika sorts kräftor föll valet av kvällens kräftor på svenska färska som vi beställde på COOP. MEN igår köpte vi ICA Maxi´s egna kräftor (frysta) som var mycket godare och dessutom hundra gånger billigare.

Efter att jag och Peter hade provsmakat fem olika sorts kräftor föll valet av kvällens kräftor på svenska färska som vi beställde på COOP. MEN igår köpte vi ICA Maxi´s egna kräftor (frysta) som var mycket godare och dessutom hundra gånger billigare.


a91Finns det hjärterum, finns det stjärterum.

Finns det hjärterum, finns det stjärterum.


Min älskade man och jag.

Min älskade man och jag.


Kevin och Tara.

Kevin och Tara.


Vackra Filippa och hennes man Anders (som är en av Peters bästa vänner).

Vackra Filippa och hennes man Anders (som är en av Peters bästa vänner).


Vi hade en riktigt rolig kväll och satt vakna till sent in på natten och löste världsproblem. Så här i efterhand så var det skönt att inte grisfesten blev av. Det är faktiskt trevligare att vara färre, så alla kan prata och umgås vid ett och samma bord. Vad tycker du bäst om, stora eller små fester?
a14

Liv strosade runt på fotbollsplanen och åt russin medan pojkarna spelade turneringar.


Äntligen dök brorsan upp och spelade fotboll med henne stund.

Äntligen dök brorsan upp och spelade fotboll med henne stund.


William kämpade hela dagen...

William kämpade hela dagen...


...och somnade som en stock på golvet så fort vi kom hem. Själv somnade jag också en stund i fåtöljen och Liv på min mage.

...och somnade som en stock på golvet så fort vi kom hem. Själv somnade jag också en stund i fåtöljen med Liv på min mage.


Det här inlägget har tagit mig två timmar. liv tröttnade nämligen på att leka med William och sitter nu fast runt mitt ben igen. Inte särkilt lätt att skriva när hon vill klänga sig upp ochtrycka på alla knapparna, så jag ger upp!

Det här inlägget har tagit mig lång tid att skriva. Liv tröttnade nämligen på att leka med William och sitter nu fast runt mitt ben igen. Inte särkilt lätt att skriva när hon vill klänga sig upp och trycka på tangentbordet, så jag ger upp!


Hej på en stund.
All kärlek.


7 kommentarer7 kommentarer om “Helgen och dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gillar nog både och. Stora och små fester. Beroende på humör. Men helt klart trevligt när man kan prata med allt å alla utan att det blir för stimmigt 🙂 Fin klänning! Har du bra tips på BH utan BH-band *märke*? Tycker nämligen oftast att BH-n kasar ner :/ Ni ser ut att ha haft en trevlig helg i alla fall 😀

  Svara
 • Hej!
  Så trevligt det ser ut! Synd för alla de andra som missade det ;)Jag älskar kräftor men i år har vi faktiskt inte ätit några än… Dags för det nu!
  En liten fråga ang era Eames stolar, tycker du att de käns ”stryktåliga”? Jag är SÅ sugen på några men drar mig för att utsätta dem för den behandlig stolarna får i en barnfamilj.
  Hoppas ni har en bra kväll 🙂
  Kram Vanja.

  Svara
 • Jag gillar helt klart små fester. Är inte alls förtjust i stora evenemang och speciellt om jag inte känner så många (helgens bröllopsfest undantagen, för den var underbart rolig). Lyckas alltid känna mig lite utanför och bortkommen på stora fester, liksom…
  Kram
  Anna

  Svara
 • Hej fina du.Ni ser verkligen ut till att ha haft en fantastisk kräftskiva,ser riktigt mysigt ut.Jag tycker nog bäst om små tillställningar.Jag har faktiskt aldrig ätit kräftor väljer alltid räkor istället.Har jag misat ngt. Hannah?Önskar dig en fin kväll med familjen.Stor kram.

  Svara
 • Hej fina hannah! Dina inläggg är alltid lika härliga att läsa och beskåda! lagom med gäster är bäst så man hinner mingla och sitta och tjata med skaran. Nu jobbar man igen efter go semester! natti från city-land

  Svara
 • föredrar små fester, som limelight skriver så lyckas även jag känna mig utanför o bortkommen på stora fester…..läser om alla er som börjar jobba igen efter semestern, själv har jag bara 3 arbetsdagar kvar, sen är det semester….
  kram o god natt

  Svara
 • små fester helt klart! hade stor brakfest i vintras. visst är de kul, men det blev så himla dyrt, det tog musten ur mig å fixa allt käk, och oron att folk inte ska ha kul, å sen att man som sagt inte hinner prata med alla ordentligt. Att sitta sent in på natten med lite vin å diskutera allt mellan himmer å jord, det är bäst…..fast det är kul med fest oxå ibland förstås. Kul att ni fick en lyckad kväll!!

  Svara