Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:13 | augusti 17, 2010

Frågor och svar

Hej min vän. Här kommer lite frågor och svar. Passa på att fråga i detta inlägg om du undrar över något 🙂
annabelle
Gillar nog både och. Stora och små fester. Beroende på humör. Men helt klart trevligt när man kan prata med allt å alla utan att det blir för stimmigt Fin klänning! Har du bra tips på BH utan BH-band *märke*? Tycker nämligen oftast att BH-n kasar ner :/ Ni ser ut att ha haft en trevlig helg i alla fall

Svar; Hej fina Annabelle. Jag har inget supertips men jag tycker om att handla bh:ar på Twillfit. Där är de alltid hjälpsamma och så har de alla märken. Dyra och billigare. Där hittar du garanterat en bh som sitter där den ska. Lycka till! Puss.
V
Hej!
Så trevligt det ser ut! Synd för alla de andra som missade det ;)Jag älskar kräftor men i år har vi faktiskt inte ätit några än… Dags för det nu!
En liten fråga ang era Eames stolar, tycker du att de käns “stryktåliga”? Jag är SÅ sugen på några men drar mig för att utsätta dem för den behandlig stolarna får i en barnfamilj.
Hoppas ni har en bra kväll 
Kram Vanja.

Svar; Hej V. Har du fått lite resfeber ännu? Såg på din blogg att du hade Eames-stolarna högt på din önskelista. Vi sitter på våra stolar varje dag och tycker att de tål allt. De är ju av hårdplast så gegg från barnens fingrar är bara att torka bort. Dock ser man om man tittar supernoga att det är rispor efter typ knappar från bakfickor på jeans etc. kanske ska man vara försiktig med just de och bara sitta i mysbyxor i stolarna 🙂 Kram kram.
astol
fattigstudent
Hej,
du har säkert skrivit det, men var har du fått tag på den lila malina-klänningen? Vill ha! Eller vet var man kan köpa den?
kram

iambecca
hej! jag har suktat efter den lila klänningen från malina som du har. blev kär i den när jag såg den när du bar i den! det verkar som det finns inte att beställa på nätet? vart köpte du den från? :S kram

Svar; Malina-klänningen är bedårande, men dessvärre väldigt dyr, 3.600kr. Jag har bara lånat den och inte betalt för den. Om du vill köpa den så finns den på KOTYR.SE. Malina har andra vackra klänningar i andra material så kika in på den sidan. Stor kram.
klanning
Jeje
Hej Hannah!
Tack för att bloggfamiljen finns! Ni förgyller min vardag varje dag!
Läste ditt senaste inlägg, vårt intesserad när du skrev att du haft Mio hos dagmamma o ville även få in Liv, men ej fick plats, tråkigt att höra. Jag o min sambo har en son som snart med ska börja förskola/dagmamma. Vi har sökt många alternativ, men vill helst ha hos dagmamma, tyvärr verkar det mkt ovanligt att dagmammor fortfarande finns, så jag blev glad när du haft din ena son hos dagmamma. Vart kan man finna denna Helene-dagmamman??
Tacksam för svar!
MVH Jennie.
Svar; Dagmamma är jättebra, särskilt Helene 🙂 Hon finns i Sigtuna där vi bor och kallar sig för ”Helens barnstuga”. Varma kramar.
Cherrypie1978
Hej Hannah! Du har ju skrivit det förut, men jag kommer inte ihåg, vilken kamera använder du? Du får så fina bilder och jag behöver köpa en ny kamera. Den jag har nu var dyr och tar jättedåliga kort..tacka vet jag min gamla billiga skitkamera som tog jättebra bilder (men tyvärr gick den sönder).
En fortsatt trevlig helg önskar jag dig och familjen! Kramis Malin ps: Lill-Magnus är görsöt!!

Svar; Ja, Lill-Magnus är en riktig sötnos. Mår lilla Mio bra? Jag använder lite olika kameror, min iPhone, G1 från Panasonic men mest använder jag Casio Exilim10,1 Mega pixels. Den ger fina bilder och är liten och behändig att ha med sig i hand eller skötväskan. Dock rätt dyr tycker jag, den ligger på närmare 3000 kr. Stor kram.
akamera
redbullis
Åhhhh va snyggt. Håller med dig om att det är himla fint men svårt att göra själv! Vet du vad det kostade. Ska nog önska mig det av min sambo Kram

limelight
Har också långa fingrar. “Pianofingrar” sa alltid min morfar =)
Måste bara varna lite för en billigare variant av den vita pennan från “Depend”. Riktig skit som inte sitter kvar mer än ett par timmar innan den börjar flagna av – oavsett hur man gör (med eller utan underlack, med eller utan överlack osv osv).
Du kan väl återkomma med hur YSL-pennorna sitter?

Ska iväg och fixa mina naglar idag. Lägga på förstärkning med gelé – det absolut bästa om man ska förstärka med något!
Kram
Anna

Svar; Hej Redbullis och Anna. Köp INTE det nagellacket jag skrev om. Det var jättelätt att måla med och det blev snyggt, men efter en dag började det flagna och såg ut som skit. Alltså ett skitnagellack och dyrt också för den delen. Blä! Puss och kram.
anagellack
savis
ja har inte sett den.. men ungarna såg den på bio me sin pappa dom tyckte den va kanon å då e de tonårspojkar vi pratar om
ha en fin dag
kram
ps hannah… måste fråga dig…. sover liv en gång ell 2 ggr per dag..
för min lilla savis sover ibland 2 ggr men oftast 1 gång…
lite nyfiken bara..

Svar; Hej savis min vän. Liv sover en gång om dagen. Hon vaknar oftast vid 9-tiden sover middag ca en och en halv timme vid 13.30 och somnar för kvällen vid 20. Ibland har det hänt att hon sovit en stund vid 17-tiden också men då har hon inte somnat för natten förrän vid 22, så jag försöker undvika den sovstunden 🙂 Kram kram.
leva
Alltid lika härligt att gå på bröllop och att få dela denna fina lyckliga dag med sina vänner…
Du var så fin i din klänning och hade en sådan fin naturlig makeup!! Önskar sååå att du delade med dig om vilka produkter du använde, ditt läppglans/läppstift var så sommarfint, vad var det för märke/färg?
Tack för din alltid lika härliga blogg!!

Svar; Tack Leva! Ja, bröllop är härligt att gå på men också att vara huvudperson på. Jag och Peter ska förnya våra löften var femte år så vi får klä oss vackert, ha fest och få känna den underbara känslan igen 🙂 Nu på sommaren så använder jag inte så mycket make up. Oftast så har man fått färg och alla små skavanker och plitor blir inte lika tydliga då. Under ögon och runt närvingarna har jag concealer från MAC (NC30), bronzingpuder från Guerlain, rouge som jag duttar på den bulliga delen av kinden från make Up store (färgen Lush), macaran definicils från Lancome och läppglans från Clarins. När jag använder en grund för hela ansiktet som vid fest eller på höst och vår så brukar jag använda mineralpuder. Har provat ett från Cheer Cover som jag gillar och det var även prisvärt. i.D är bra men dyrt. All kärlek.

Clarins Instant light, färgen 01.

Clarins Instant light, färgen 01.


Angelica87
Va fin du va=) hur gör du lockarna? Vad använder du?

Svar; Hej fina. Lockarna gör jag enkelt med en lite tjockare locktång, tar en hårslinga, sprayar lite hårspray och virar runt tången och håller i den i ca 10 sek. Jag använder aldrig klämman på tången och rullar upp håret för då blir det docklockar. Gör slinga för slinga i hela håret, spraya och dra med fingrarna genom det försiktigt. För volym i rötterna brukar jag pudra ytterst lite ”Dust it” från Osis i hårbotten (för mycket gör håret snuskigt). Lycka till! Med lite övning går det snabbt och är lätt som en plätt 🙂 Kram
alocktang
alockar
beruppan
Hej Hanna! Måste bara fråga var du har köpt den gröna tunikan/blusen? Den var otroligt fin! Mvh Maja

Svar; Den köpte jag på en liten butik här i Sigtuna som heter Cri Cri för tre år sedan. Den är av märket Replay. Kramar.
atunika
Nu vaknar Liv och pojkarna är på ingång.
Hörs ikväll.
All kärlek.
Ps. Nu blev det något konstigt med typsnitt och färg igen. En fråga blev röd och jag vet inte hur jag ska få till det?! Skitdator 🙂


22 kommentarer22 kommentarer om “Frågor och svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Först tänkte jag kolla om du ska ha någon slags bloggträff i framtiden? 🙂
  Och sen tänkte jag fråga hur du håller dig i form? Vilka träningsformer tycker du är bäst & roligast? 🙂
  Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh/ Jessica

  Svara
 • Hej Hannah! Jag undrar om vinnarna i ”Middag för två Eniro” har presenterats? Har inte sett det, men har kanske missat det. Önskar er alla en fin dag. MVH Lina

  Svara
 • Du är så vacker 😀

  Svara
 • hej fina hannah 🙂
  tänkte höra när om de blir en bloggträff i gbg me tanke på att du kommer va i gbg i höst me 🙂
  när börjar ni me inspelningarna igen så man kan va me där å kolla på er 🙂
  ha en fin dag
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för din fina blogg. Du skriver ju varje dag i din blogg. Blir du aldrig trött på att skriva inlägg varje dag? Jag är så klart jätteglad att du skriver så ofta men jag är nyfiken på vad du tycker. 🙂 Kram!

  Svara
 • hej hannah,
  Du kanske är lite fel person att fråga men när tycker du att det är okej att börja dricka?..känns som alla i min ålder(16) dricker,men ja brukar typ aldrig va ute o festa o så..ingen som bjuder mig heler men får säkert komma om ja frågar..men känner inte att de är så coolt o dricka som vissa verkar tycka,visst ibland kan de locka lite men..
  du behöver inte svara vet inte vf ja skrev till just dig men du verkar så naturlig o snäll:) tack för en bra blogg,kram

  Svara
 • Kan inte låta bli att svara jag också… Jag har en son på 17år han har varit väldigt sparsam på att dricka. Han är med kompisarna utan att dricka (har gjort det nån gång en enstaka öl men tycker inte det är speciellt gott) Det brukar vara svårt att motivera kompisarna varför man inte dricker. Han skyllde på att han körde moppe när han gjorde det eller på hockeymatch eller så. Men han hade ingen lust! Jag tycker att du ska inte dricka bara för att få vara med känn efter själv, ta det lugnt du hinner!!! 😉 Lycka till! Kram

  Svara
 • håller med 🙂

  Svara
 • Tycker absolut inte att du ska behöva känna någon press alls. Och framförallt är det OK att inte dricka! Kolla om du får vara med men absolut inte för att dricka!! Ibland kan det vara enklare att skylla på något i din ålder, t ex att man kör moppe(som ovan), ska vara hos farmor kl. 8 imorgon bitti eller det som jag alltid gjorde: ”Jag går på penecillin, så jag får absolut inte dricka”. Om dina kompisar ”tvingar” dig eller att du inte får vara med bara för att du inte dricker så är det inga riktiga kompisar. Grymt att du inte börjat!!
  Stå på dig tjejen!!!
  Många kramar
  M

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du har en sån fantastisk solbränna! Jag ser inte ens röken av Gerard! 🙂 Jag måste bara fråga, har du något silikon, eller liknande, kvar i dina bröst? Jag vet ju att du gick ner och gjorde mindre bröst, eller tog du ut dem helt?

  Svara
 • Hej!
  Vad lustigt… stod igår och titta de på bronzingpuder från Guerlain och concealer men kunde inte bestämma mig 🙂 Vilket spolpuder är det? Fanns 4 olika i affären jag var och alla verkade bra 🙂 Är det en fast concealer eller flytande?
  Tack igen för en superblogg 🙂 Kul att Peter är tillbaka också 😉
  Kram

  Svara
 • Tack för svar fina du! Tack även för tips om locktång, har varit på jakt efter en och tycker ofta det blir sånt krångel så tipset att inte fälla ner klämman ska jag prova!! Så enkelt det kan vara ibland 😛

  Svara
 • Jag har inga frågor.Men vill gärna ge dig en bamsekram.Håller med lommo du är fruktansvärt vacker Hannah.

  Svara
 • Hanna ja du är jätte vacker 😉 Men gillar att du i bland sätter in vardagskort tofs osminkad men lika vacker ändå=) Blir så fnissig när jag läser din blogg och ser Livan hon är så otroligt lik min Claris söta tjejer!!! Nyss hemkommen från vår Egypten resa så mysigt att umgås hela familjen i lugn å ro Jag har ju också två grabbar å en tös! Två Sebastian 12år å 17år sköt om dig å det dina kramkram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag undrar om du har något drömjobb?
  Kram kram

  Svara
 • Hej. Jag skrev tidigare att jag provat dependpennan som man gör fransk manikyr med, men kan inte rekomendera den heller. Flagar efter bara knappt en dag. Synd för det är lättare med penna än lack. Ha det bäst! kram.

  Svara
 • Hej ! Det var ett tag sen jag komenterade men jag har absolut inte slutat läsa din underbara blogg =)))) Vad stor lilla liv har blivit hon är ju för söt. Mio och William växer som bara den.
  Jag väntar också en lite bebis, längtar ihjäl mig =))))
  massor med kramar

  Svara
 • Stort GRATTIS Jessica.När väntas den lilla eller lilla komma till världen?Kram.

  Svara
 • lille ska där ju stå.

  Svara
 • Hej!
  Ville säga att du har en fantastisk blogg och jag läser den dagligen! man blir alltid så glad att läsa om din vardag. Tack för att du lättar upp min dag när det inte alltid känns lätt. Har ni tänkt att skaffa ett litet små syskon till fina Liv? STOR kram

  Svara
 • Hej Marita ! Tack så mycket, bebisen väntas anlända 24 feb så det är ett tag kvar. Ha en bra dag =))) kramis

  Svara
 • På min födelsedag haha.

  Svara