Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | augusti 19, 2010

Huset fullt

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Här hemma är det fullt hus. Förutom mina tre så är jag även barnvakt till Tristan och Lance. De har alltid lika kul tillsammans och det är väl det viktigaste, för vem bryr sig om jag blir hörselskadad eller får ett nervsammanbrott 🙂
Som två räddande änglar dök Lill-Magnus och Kristoffer upp med matkassar. Peter kommer inte hem förrän sent ikväll och jag behövde lite vuxet sällskap. Nu står ”karlarna” i köket och har vakande ögon över barnen samtidigt som lax och pasta tillagas. Vem har sagt att killar inte kan göra två saker samtidigt? Eller killar och killar 🙂
Dagen har varit lugn. Jag och Livan promenerade ner till Prästängarna och kollade in Mio när han fick målvaksträning. Barnen i de stora grupperna (William bl a) fick spela minigolf idag och äta glass på VÅFFLAN.

Liv har bråttom till fotbollsplan.

Liv har bråttom till fotbollsplan.


det är verkligen bra arrangerat och pojkarna älskar dagarna med träning och lek. det är 122 barn som deltar. Mycket jobb för alla ledare som frivilligt ställer upp och hjälper till. Hjältar!

Det är verkligen bra arrangerat och pojkarna älskar dagarna med träning och lek. Det är 122 barn som deltar.


Idag var det målvaktensdag så Magnus var där och lärde ut alla barnen hur man blir en bra målvakt. Lance och Tristan var nog stolta.

Idag var det målvaktens-dag, så Magnus var där och lärde ut alla barnen hur man blir en bra målvakt. Lance och Tristan var nog stolta.


Livis ville också vara med på ett hörn. Så hon sprang runt och stal bollar.

Livis ville också vara med på ett hörn. Så hon sprang runt och stal bollar.


a54
Liv var fokuserad.

Liv var fokuserad.


På väg hem med alla barn i ett lämmeltåg.

På väg hem med alla barnen i ett lämmeltåg bakom mig.


jag har känt mig deppig hela dagen. Du vet när man är konstant nära till gråt? Tyvärr har jag fått tråkiga besked inför hösten. Så jag vill lova att jag blev glad när de här två bästa vännerna dök upp. Tack!

Jag har känt mig deppig ett par dagar. Du vet när man är konstant nära till gråt? Tyvärr har jag fått tråkiga besked inför hösten, så jag vill lova att jag blev glad när de här två bästa vännerna dök upp. Tack!


Minimoj och tuggummit.

Minimoj och tuggummit.


William tycker att jag skulle vara med på bild också eftersom jag fotar alla andra.

William tyckte att jag också skulle vara med på bild eftersom jag fotar alla andra. Nästa gång är jag gärna beredd 🙂


Nu ropar de att maten är klar.
Puss och kram!


17 kommentarer17 kommentarer om “Huset fullt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stor styrke kram till dig fina Hannah. Aldrig kul med tråkiga besked.
  All kärlek

  Svara
 • Nämen vad tråkigt, jag som gillade Lyckohjulet! Men du det kommer fler erbjudanden! 😀 Skickar en lycka till kram!

  Svara
 • Styrkekramar till dig. Vet hur det känns o vara nere. Hoppas att du mår bättre snart. Ta hand om dig. kram

  Svara
 • Nej vad tråkigt att du känner dig ledsen 🙁 . Hoppas att det ordnar upp sig till det bästa vad det än kan vara!
  Vilka goa vänner du har som kommer med mat och allt!
  Stor kram till dig!

  Svara
 • Hejsan. Jättetråkigt att du varit depp. Då behövs ju vännerna mer än någonsin. Det kommer att bli bättre snart, kom ihåg att efter regn kommer det alltid solsken, förr eller senare. Jag har nyligen börjat läsa din blogg, och nu kan jag inte sluta 🙂 Ha det bäst

  Svara
 • Söta fina Hannah.Så tråkigt att du fått dåliga besked.Känner verkligen med dig.Men som sagt efter regn kommer solsken precis som Katja skrev.Härligt med riktiga vänner som bryr sig om.Stor kram till dig vännen.

  Svara
 • blir de inget lyckohjul eller är det att hans wiklund ska gå över till 4:an o dansfeber?
  hoppas de blir bra iaf, det kanske till och med blir ännu bättre än räknat!:)

  Svara
 • Vad underbart när man har riktiga vänner! Det ger så mycket ! Jag brukar påminna mig själv om att man bara ska umgås
  Med vänner som man mår bra av och inte de som tömmer en på energi! Du är lyckligt lottad! Massa kramar!
  / dinara

  Svara
 • Sänder här många varma styrkekramar! Efter regn kommer solsken…
  kram

  Svara
 • inge kul å känna så, jag gör det typ jämt å man fattar ibland inte ens varför. Om det är jobbet så hoppas det ordnar sig för dig….har själv hoppat så mellan jobb å varit arbetslös omvartannat, fruktansvärt. Sitter nu på mitt nya, vart uppe sen idag 5 så tar jag mig en välförtjänt paus med blogg läsning å honungste till min hals som jag tror nån tryckt ner en kaktus i. Litet tips till hannah å andra sigtuna å märstabor, va på vårt lilla ”skitcentrum” igår, då har både barnklädesaffären med rätt fina kläder, 50% rea, och Carmen för den som gillar krimskrams, ska flytta å säljer ut. E kanske utplockat nu, men jag lyckades på tag på jättefina efterrätts skålar för 5 kr styck, ganska bra tycker jag. Hoppas ni alla får en bra dag!!!! Kram

  Svara
 • just det, om nån är gråtsugen, kolla på Remember me, har dissat den ett tag för jag hade hört att den va dålig. Lite seg ett tag men ändå väldigt bra. Jag grina järnet, å så får man sig en tankeställare som man kan behöva ibland, hur mycket man ska uppskatta sina nära å kära, inte minst sina barn, å vara tillsammans så mycket som det bara går!!!!Kram igen

  Svara
 • Åh, stackars! Läste på Lizettes blogg att det inte blir något Lyckohjul! Och du som verkade trivas så bra med det 🙁 Men tänk på att allt ont för något gott med sig! Du hittar säkert något skoj att göra i höst! Själv ska jag vara mammaledig med mitt första barn. Bf om 10 dagar… Spännande!
  Många kramar!

  Svara
 • Vad tråkigt för dig 🙁 Skickar en bamsekram som tröst till dig!
  Va rädd om dig!
  Kram Lommo

  Svara
 • Tur att man har underbara vänner som stöttar en när livet känns tungt, hoppas det löser sig!
  Trevlig helg!
  Cissi
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah! Du klär dig så himla fint vill jag säga! Sedan undrar jag var du köpt dina glasögon/vilket märke det är på de? Kram från Sara L

  Svara
 • Stor kram fina Hannah! Det kommer nya roliga saker. Du är så rar och hjärtlig. Hoppas ni får en fin helg hela familjen.

  Svara
 • Blev ju superfint fotot William tog! Du såg så naturligt avslappnat glatt överraskad ut! (Förutom oförskämt snygg o fräsch ut som vanligt förståss…:-))
  Förstår att det känns lite motigt nu. Men du ska se att något ännu bättre dyker upp. Allt ordnar sig!
  Kram!

  Svara