Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:10 | augusti 20, 2010

Två flugor i en smäll

Hej min vän. Tack för omtanke! Hoppas att allt är väl med dig och att din fredag har börjat på bästa sätt. Jag har haft fullt upp idag med intervju och fotografering för en tidning. Det gick i och för sig rätt fort men aktiviteterna har bytt av varandra. Det var jag och mamma som gjorde ”jobbet” tillsammans så det var mysigt att få träffa henne en stund.
Jo, till det tråkiga beskedet inför hösen så är det att ”Lyckohjulet” inte kommer att spelas in nu under hösten. Det svänger i tv-branschen 🙂 Det har inget med mig och Hans att göra, vi har bara gått och väntat hela sommaren på att få sätta igång igen, men pga andra omständigheter så är projektet stoppat. Förhoppningsvis kör vi till våren, men det hjälper inte mig nu. Hade sett fram emot att börja jobba igen men nu får jag istället leta annat jobb 🙁 Trist! Inte vad jag hade hoppats på.
Ja, ja, efter regn kommer solsken och efter stoppat jobb, inget jobb 🙂
Tror dock att det finns en mening med allt och att allt samverkar till det bästa. Lite motgångar gör en stark brukar man säga!

Middagsbilden från gårdagen.

Middagsbilden från gårdagen.


Lax, pstakuddar och en god sås stod på menyn. Kristoffer och Magnus är ena riktiga mästerkockar.

Lax, pastakuddar och en god sås stod på menyn. Kristoffer och Magnus är ena riktiga mästerkockar.


Två söta freaks.

Två söta freaks.


Imorse låg vi i en hög. Tre nyvakna typer. Mio var inte uppe lika tidigt som oss och låg i sin säng med rumpan i vädret.

Imorse kom William in till mig och Liv och där tryckte vi ihop oss i sängen och tittade på tv innan det var dags för fotbollsskola. Mio var inte uppe lika tidigt som oss och låg i sin säng med rumpan i vädret.


Mamma posar.

Mamma posar.


Posar gör jag och Liv också för oss själva. I alla fall jag för Liv ville tydligen inte vara med.

Posar gör jag och Liv också, för oss själva. I alla fall jag för Liv ville tydligen inte vara med.


Nu då? Nähe!

Nu då? Nähe!


Men i Mimmis famn gick det bra.

Men i Mimmis famn gick det bra.


Nu har jag tagit mig i kragen, kastat bekymrena bakom mig och har bestämt mig för att göra något bra ev denna höst. Inte deppa ner mig!

Nu har jag tagit mig i kragen, kastat bekymmerna bakom mig och har bestämt mig för att göra något bra av denna höst. Inte deppa ner mig!


Imorgon ska jag och Peter  på TVÅ bröllop. Vi tror att vi har någon form av telepatisk förmåga oss sinsemellan så jag OSA:de ja på ett bröllop och Peter i sin tur på ett annat, som äger rum samma dag. Så vi går på den ena vigseln och på den andra festen (med temaklädsel ”Tusen och en natt” så det får bli att fara hem fort och svida om).
Nu måste jag jaga reda på Tristan och Mio som är ute i skogen och letar grodor 🙂
Må gott!
All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Två flugor i en smäll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Finaste Hannah.Tänkte precis på dig just då kom ett inlägg,lite konstigt eller hur?Du kommer inte få svårt att hitta ett jobb med din fantastiska personlighet.Håller tummarna för dig.Stor kram.

  Svara
 • Kom och jobba med mig!

  Svara
 • trist me jobbet… men inget att göra åt.. bara se framåt igen 🙂
  hoppas de löser sig på jobb fronten 😉
  åhh va härligt me 2 bröllop på samma dag bara de inte blir jätte stressigt 🙂
  ha en underbar helg hannah
  själva ska vi ha kräftskiva här ikväll väntar på gäster 🙂
  kram

  Svara
 • Helt rätt inställning Hannah! Vem vet, det kanske dyker upp ett superjobb i höst som du inte hade kunnat ta om du varit med i Lyckohjulet 😉 . Allt blir bra om man har tro, tålamod och tillit. Ha en riktigt mysig fredag och imorgon blir det fullt upp, förstår jag. Två bröllop på en dag är inte dåligt. Ha så kul!
  Puss och kram 🙂

  Svara
 • Söta Hannah! Efter regn kommer alltid sol! Det finns mening med allt och detta kommer antagligen leda dig till något ännu bättre! Dessutom så lägger du ju ganska mycket tid på din blogg så du är knappast arbetslös! Så långa inlägg som du bjuder på är ju minst sagt en halvtidsjobb:-) Kram på dig och hoppas vi ses snart!

  Svara
 • Ja ”go girl” 🙂 så ska det låta. Helt rätt att lägga det som är negativt bakom dig och fokusera på framtiden. Ha det så kul på bröllopet och festen, spännande med ett tema sådär. Kramiz

  Svara
 • Tråkigt att höra att det inte blir några inspelningar för er. Men du kommer säkert få något annat, för du är en underbar och duktig människa:-) Önskar dig Lycka till!
  Roligt med bröllop och dessutom två på samma dag, hoppas ni inte måste stressa allt för mycket.
  Trevlig helg!
  Kram Sussie

  Svara
 • ”Embrace the pain” har jag för mig Williams far sagt någon gång om motgångar. Gäller nog för dig med just nu också. Kram igen!

  Svara
 • Tråkigt det där med jobbet, men det ordnar sig alltid och blir alltid bra.
  Ha en trevlig helg kram på dig =))))

  Svara
 • Oj vad trist med jobbet. 🙁 Men det brukar ju lösa sig till slut. Du hittar säkert ngt ännu bättre. 🙂
  Hoppas ni får det trevligt och kul på båda bröllopen. 😉
  Kram & trevlig helg!

  Svara
 • Det kommer att lösa sig! Du borde få ett eget program! Jag kan vara med och researcha eller nåt 😉 Du är himla bra framför kameran måste jag säga! Väldigt avslappnad och rolig. Mer sånt åt folket. Kramar!

  Svara