Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:59 | augusti 22, 2010

Galningar

Hej min vän. Hoppas att allt är väl och att du har haft en fin helg.
Här hemma är det allt annat än lugnt. Barnen far runt som galningar över vardagsrumsgolvet och kör på hinder och gupp som de byggt av kuddarna till våra utemöbler. De skrattar så mycket så att Liv har fått hicka 🙂
Hej på en stund.
All kärlek


2 kommentarer2 kommentarer om “Galningar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Sötaste busungarna.

    Svara
  • Haha 🙂 härligt med barn som har energi och de har så bra fantasi och är dessutom väldigt kreativa. Tänk om man själv hade ens halva av de egenskaperna :)Här är det lite lugnare då mina söner är 10 och 13 år och min sambos söner är 15 och 17, och så har vi en liten tjej ihop som är 6mån 🙂 snacka om big family. Men härligt är det. Ha en fin kväll.

    Svara