Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:05 | augusti 22, 2010

Söndagkväll

God kväll kära Du. Idag har vi inte gjort många knop här hemma. Förutom motorcykelracet i vardagsrummet vill säga 🙂 Det har varit en skön hemmasöndag med hela familjen.
Vi har haft familjemöte och satt upp regler och mål inför hösten. Lyssnat på varandra, diskuterat och planerat. Vi har även skrivit upp allt så ingen glömmer bort vad vi lovat varandra och oss själva om vad som gäller. Barnen behöver bl a bli bättre på att ta ansvar och klara av enkla saker som att ta fram kläder kvällen innan skola, komma ihåg läxböcker till och från skola, ta undan sin tallrik och stoppa in i diskmaskinen, städa sitt rum mm. Ja, helt enkelt självklara saker, men som kan behöva att påminnas om. Själv ska jag bli bättre på att låta barnen göra sakerna själv utan att lägga mig i och fixa det åt dem 🙂
William börjar trean imorgon och Mio första klass. Stort att börja första klass kan jag tycka, men Mio tycker inte att det är något särskilt att ”hetsa” upp sig över.
Nu är det helt tyst i huset, barnen sover och Peter sitter vid datorn och jobbar.
Jag har suttit ner en timme med en kopp te och läst Aftonbladet med tillhörande Söndagsbilaga. Älskar min egenstund, som är väldigt sällsynt 🙂
Läste en intervju med Linda Rosing i Söndagsbilagan och blev glad för hennes skull. Tycker att hon fått oförskämt mycket skit genom åren, visst mycket kanske var befogat men mycket har också varit skit som media hittat på eller tagit sig friheten att förvränga sanningen (jag vet precis hur det kan vara) Nu fick hon lite upprättelse och det gillar jag.
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på film. Blev rekommenderad att se denna…

Ser du att det är Edward från Twilight-filmerna?
Imorgon ska du bl a få bilder från helgen.
Var rädd om dig.
All kärlek


9 kommentarer9 kommentarer om “Söndagkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad tyckte du om filmen?
  Jag tycker det är en jättebra film. Jag kan ge dig ett film tips till om du vill 🙂
  ”Hachiko” en film av Lasse Hallström som är baserad på en verklig historia. Richard Geere i huvudrollen. Helt fantastisk film, många tårar blev det, underbar film!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Tycker det är så härligt att läsa din blogg, även om jag inte kommenterar lika ofta så läser jag den ändå.
  Trist med jobbet, men du har helt rätt inställning. jag brukar också bli lite deppig först, men sen tänker jag att allt händer av en mening. Det är kanske meningen att du ska vara hemma mer just nu i höst, tiden med barnen springer så fort iväg ändå, eller så var det som nån annan skrev, kanske väntar ett ännu bättre uppdrag för dig.
  Hur som helst så löser allt sig, eller hur?
  Men jag förstår att det är apa när det händer.
  Ta hand om dig, hoppas vi får till en träff snart igen! Kramar!
  Avantgirl 😉

  Svara
 • hej hannah!
  tänker på dig! tråkigt med jobbet, har varit i samma situation…tror som många andra att det kommer o komma bättre erbjudanden till dig o då är det tur att du inte är uppbokad av något längre projekt.
  tror ändå att du kommer o få en härlig höst!!
  hoppas filmkvällen var bra, en film som jag kan rekomendera är ”hålla andan” en riktigt bra ”må bra-film” om vänskap i med- o motgång. må så gott!! kram på sig!

  Svara
 • håller med alla andra, du kommer få många härliga erbjudanden 🙂 härligt att du delar med dig så av ditt liv och dina tankar. Vi finns här för dig med 🙂 Sov gott!

  Svara
 • Egen tid är jätte viktig (iallafall för mig) att samla krafter 😉
  vad tycker du om filmen?
  Jag såg den förra veckan men tyckte inte den var någon hitt…
  Hoppas Du får en bra vecka 🙂

  Svara
 • Kära Hannah! Skönt att du fick lite egentid 🙂 . Skrattade gott åt att Mio inte tycker det är något att hetsa upp sig för att börja första klass. Han är för skön den där ungen 😀 .
  Ta hand om dig!
  Kram!

  Svara
 • motorcykelrace i vardagsrummet, kul. som när jag kommer hem från jobbet å johan ”passat” barnen, då har ungarna å halva grannskapet byggt koja på baksidan med … mina prydnadskuddar å filtar från soffan, mycke får man stå ut med. Visst va den bra filmen?? Oväntat slut, johan som sett den innan sa att han sågar av sig båda benen om jag gissar slutet, tur att jag inte gissa rätt:) har ett par vänner som ska flytta in i sitt nya hus nu vilken dag som helst, det ligger väl bredvid er eller ett hus emellan. så nästa gång jag hälsar på dem så skriker ja om jag ser er, får se om du känner igen mig från när vi jobba ihop, men det var ju typ 5 år sen å du har väl träffat en del sen dess….:) får se när dan kommer. kram så länge

  Svara
 • Hej!
  Såg på Bloggfamiljens framsida att man kunde fylla i vem man ska rösta på i valet 2010.
  Detta har inte med saken att göra men jag blir väldigt väldigt förvånad över att det är så många som ska rösta på Moderaterna i valet 2010??? Vart är Sverige på väg? De rika blir rikare och tvärtom!

  Svara
 • Var filmen bra? Värd att hyra? 😉

  Svara