Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:43 | augusti 24, 2010

Gummibabyn

Hej min vän. Idag har jag och Liv hälsat på på hennes dagis. Det var verkligen perfekt. Trevlig miljö, fräscha lokaler och bra personal. Precis som man önskar att det ska vara. Liv verkade tycka om det lika mycket som jag. Hon tittade nyfiket på de andra barnen och närmade sig dem med all försiktighet. Efter en kort stund åt hon frukt med dem och skrattade som om de känt varandra hela livet 🙂 Imorgon börjar allvaret och mitt hjärta stretar lite emot. Min lilla tuss ska börja på dagis. Under inskolningen kommer jag vara där hela tiden i fem dagar från 9-14.30 och efter det så trappas det ner och hon kommer klara sig utan mig i någon timma.
Jag var tvungen att fara till Stinsen och köpa regnställ och gummistövlar till Livis dagispremiär. Och en än gång föll jag i det rosa träsket.

Gummibebisen. Hon gillade sin nya utstyrsel...

Det satt ju som en smäck. Hon gillade sin nya utstyrsel...


...i alla fall i några sekunder.

...i alla fall i några sekunder.


Tur att William kom till hennes räddning och befriade henne från galonisar och stövlar.

Tur att William kom till hennes räddning och befriade henne från galonisar och stövlar.


Borde kanske köpt ett regnställ till mig själv också, med tanke på att de två närmsat veckorna kommer spenderas på dagis, och där stannar man inte inne för lite regnskurar. Får väl rota fram mitt och Peters regnställ som vi köpte i Boden förra sommaren. Minns du dem, de exakt likadana regnställen vi var tvungna att köpa där?

Borde kanske köpt ett regnställ till mig själv också, med tanke på att de två närmsta veckorna kommer spenderas på dagis, och där stannar man inte inne för lite regnskurar. Får väl rota fram mitt och Peters regnställ som vi köpte i Boden förra sommaren. Minns du dem?


Nu känner man att hösten är här. Det är mysigt men en liten deppkänsla gnager ändå i min kropp. Ska fara och handla massor av ljus imorgon så blir jag nog gladare 🙂
Hej på en stund.
All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Gummibabyn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du.Härligt att höra att dagispremiären gick galant.Så fint regnställ.Fattar inte att Liv redan är så stor,tiden springer verkligen iväg eller hur?William är en riktigt fin brorsa.Jag har också två killar först och sen en tjej.Bröderna har alltid tagit väl hand om sin lillasyster och så än idag.Ha en mysig kväll.Kram.

  Svara
 • Skickar lite pepp och uppmuntran inför de fortsatta inskolningsdagarna! Hoppas att både du och Liv snart kommer in i de nya rutinerna så det känns lättare i ditt mamma-hjärta när hon sen ska vara där. Hon kommer säkert få många nya kompisar att leka med :D. Saknar förresten era viedeklipp inlägg, men förstår såklart att det är full rulle nu när skolan och förskolan är igång.
  Må gott och ha en härligt kväll med familjen*

  Svara
 • William är så söt mot Liv. Känner precis som du en svag deppkänsla nu när sommaren är över och hösten är här med regn, regn, regn. Har precis tänt ljus och ska mysa lite med te och choklad i soffan.
  Kramisar 🙂

  Svara
 • Hej!
  Å jag förstår precis din känsla! Jag har också klickat hem regnkläder till vår lilla tjej som ska börja skolas in på dagis i september. Man får fälla en liten tår men ändå vara glad för barnens skull. De brukar ju gilla dagis och utvecklas massor 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kram Vanja.

  Svara
 • Så söt i rosa 🙂 Snäll storebror!

  Svara
 • Åh så söt hon är i sitt rosa regnställ =) Jag förstår din *mammahjärtvärk* Vi började förra veckan känns så underligt att min lilla Claris ska vara på dagis…. men det går väl över det hör väl till!!! Lycka till i morgon =) Kram

  Svara
 • Vilket sött regnställ 😀

  Svara
 • Hej
  Vilka otroligt snygga jeans du har. Vad är det för märke? Söt blev dottern i färgerna. Lycka till på dagis.
  Kram

  Svara
 • ja nu bär det iväg till ikea där de har billiga å bra värmeljus…..så mysigt. hoppas det kommer gå bra på dagis för lilla Liv!!!kram

  Svara