Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:35 | augusti 25, 2010

Ren och len

Hej min vän. Den här dagen har gått riktigt bra. Liv trivdes utomordentligt bra på dagis. Hon var lugn, glad och harmonisk hela dagen. Hon somnade t.o.m. på en madrass i ett rum med alla de andra barnen och deras föräldrar. Hemma söver jag henne i ett mörkt och tyst sovrum och hon ligger i sin spjälsäng. Var småstressad över att hon skulle krångla och störa de andra barnen i deras försök till vila, men det gick som en dans. Hon var trygg i dagismiljön. Det känns verkligen skönt och jag hoppas att det håller i sig 🙂

På väg till dagis var det vackert väder , men Liv var lite reserverad.

På väg till dagis var det vackert väder, men Liv var lite reserverad.


På väg hem från dagis öste regnet ner, men Liv sken som en sol, iklädd sin nya regnjacka.

På väg hem från dagis öste regnet ner, men Liv sken som en sol, iklädd sin nya regnjacka.


Jag är helt slut efter dagen och Liv har velat sova sedan klockan fem. Dagis tar på krafterna 🙂
Nu är jag inte lika pigg och glad. Håller på att tappa huvudet på tangentbordet.

Nu är jag inte lika pigg och glad. Håller på att tappa huvudet på tangentbordet.


Mio och Liv har hittat ett gömställe. De gömde sig när jag sa att maten var klar. Vad kan de bero på?

Mio och Liv har hittat ett gömställe. De gömde sig när jag sa att maten var klar. Vad kan de bero på?


Igår när jag var på Stinsen så köpte jag två tröjor. Riktiga slapptröjor som jag troligen kommer mer eller mindre bo i under hösten, jag och majoriteten av Sveriges tonåringar 🙂
Trots att Gina Tricot inte är för tanter som mig så älskar jag att fynda där.

Trots att Gina Tricot kanske inte är för tanter som mig, så älskar jag att fynda där.


Nu till ett annat fynd, som du kommer älska. Om du gillar att vara ren och len förstås. För några veckor sedan när jag var i stan med Lill-Magnus så berättade han om sin väninna som gjort en speciell skrubb för kroppen. Jag älskar att peela och skrubba mig röd så jag blev intresserad. Jag träffade Lill-Magnus väninna, en underbar kvinna som hette Maria. Hon berättade historien om sin mamma och varför hon tagit fram den och jag blev så rörd. Jag fick en att prova och nu kan jag inte vara utan den. Jag är snart lika len som Livans stjärt 🙂
Om man dessutom använder ”BIBES Ren och Len” (som den heter) hjälper man kvinnorna i byarna i norra Bangladesh att försörja sin familj mm. Lova att du går in och tittar på hemsidan BIBES.SE och läs!
Numera är den inte fint förpackad utan hänger i duschen.

Numera är den inte så här fint förpackad utan hänger i duschen.


Nu kom William hem från fotbollen så jag ska ta en stund och prata med pojkarna. Eftersom William nu har börjat trean så får han vara vaken lite längre än Mio på kvällarna, så vi ska nog titta en stund på ”Fångarna på fortet”. Jag fick förfrågan att vara med i ett lag och tävla, men när de kommer till att kanske bli instängd bland spindlar och skorpioner valde jag att bara följa det på tv. Kan du se mig springandes där? Så här i efterhand skulle jag kanske ställt upp, du hade ju fått dig ett gott skratt i all fall 🙂 Tycker så mycket om Agneta Sjödin som är programledare. Hon är en oerhört trevlig kvinna, och hur sjutton gör hon för att hålla sig så snygg och fit?!
Var rädd om dig min kära vän.
All kärlek


6 kommentarer6 kommentarer om “Ren och len”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lilla Liv är bara för söt =))) Vad bra att det verkar fugera på dagis hon kommer få massa nya kompisar ! Saknar dig i min Ginabutik =((( Vet att du har det närmare till Stinsen då du bor åt det hållet !
  Natti Natti kram på dig Jessica

  Svara
 • Vilka söta bilder på Liv. Hon är så lik Peter nu, tycker jag. Kan inte se dig springandes runt i fångarna på fortet och förstår att du tackade nej. Det hade jag också gjort….inte för att någon skulle fråga mig 😀 men tanken på att eventuellt hamna i ett rum med ormar ger mig ren dödsångest!!!
  Sov så gott Hannah!

  Svara
 • Gokväll! så härliga bilder! kul att det går bra på dagis. Mio och Liv verkar konferera bakom fåtöljen, Livan får nog lära sig ett o annat bus kan jag tro. Här har vi tittat på fortet, nostalgi..! Hade gärna sett dig med, du hade fixat det galant Hannah, smidig och fokuserad och med ett härligt skratt. Tänk att skruva på muttern samtidigt som man ska ducka och hoppa i den lilla snurran, här kan man få sig ett o annat skratt.
  Nu är det nattidax här i city-land.
  Sov så gott Hannah!
  kram

  Svara
 • Får vi önska en videoblogghälsning snart??

  Svara
 • PS. Är det för att du uppnår pensionsåldern 32 år på tisdag, som du kallar dig för tant nu??? 😉

  Svara
 • Jag har alltid funderat över den där fåtöljen. Den ser himla skön ut. Vad är de för någon?

  Svara