Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:06 | augusti 26, 2010

Så typiskt mig

Hej igen. Kom hem från min shoppingrunda utan vare sig regnkläder, gummistövlar eller något snyggt till mig själv. Däremot köpte jag tre plastslevar?!
p-2048-1536-99cf8dde-22a2-46bf-9c99-a8b5a92164251
Så typiskt mig. Men visst var de fina?
l-2048-1536-3e8623f9-9c12-45b8-9f91-a4e989b9a9c11
Blir du sugen på att äta när du ser min lunch? Ser ut som en tallrik hästmat. Det är så fruktansvärt tråkigt att vara nyttig, men jag har bestämt mig för att hålla min osunda livsstil och hetsätning till helgerna. Måste skärpa till mig efter den här sommaren.
ah
Ett nyare och nyttigare jag 🙂 Får se hur länge min dåliga karaktär klarar sig från att ta över.
All kärlek


6 kommentarer6 kommentarer om “Så typiskt mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste tipsa dig ang. namna alla barnens kläder.
  Beställde för ett tag sen hem världens bästa namnlappar, från http://www.namnlappar.se
  Verkar vara toppen & håller vad de lovar!
  Man få både strykbara till kläder, tar 5 sek, sitter som berget & klistermärken till tex stövlar, muggar, mappar.
  Värt att prova!!
  Hoppas du får en fantastisk helg!
  kram Malinapralina

  Svara
 • Ha ha du är rolig du! Själv står jag och packar upp höstkläderna i butiken, oj så mycket snyggt. Minns inte att jag beställt hälften så det känns som julafton! Synd att du inte hittade varesig regnkläder eller något till dig själv.
  Hoppas att du får en mysig kväll.
  Kram

  Svara
 • Hahaha det kunde lika gärna vara jag 🙂 Jättesöta slevar iaf!
  Måste bara tipsa om lchf om ni nu är inne på ”den nyttiga linjen”. Jag trodde aldrig att det skulle fungera men jag gav det en chans och nu har jag gått ner fleras kilo! Dessutom blir man av med sötsuget samtidigt som man får frossa i god mat med gräddiga såser! Värt att testa! Inte för att du har ett kilo för mycket på kroppen men… 🙂
  Kram kram!

  Svara
 • Tycker maten ser fantastiskt god ut! Man mår så bra efter sådan mat och så är det ju så gott!! Slevarna var snygga. Vart hittade du dem??

  Svara
 • Hej! Jag har också hållt mig till lancome men kanske ska pröva den du hade köpt. Bilden där Liv äter välling under rubrik” en ny dag” var har du hittat den jätte fina bodyn? Finns sååå mycket fina kläder att köpa, och jag skulle kunna handla hur mycket som helst till min lilla Alice 6,5 mån 🙂 Ha det bäst.

  Svara
 • Hej!
  Ett tips till dig om du vill märka dina barns kläder är att gå in på den här sidan och beställa jättesöta namnlappar somd u själv kan designa: http://www.namnlappar.se/namnlappar.se/
  Kram, äntligen fredag!

  Svara