Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:29 | augusti 31, 2010

Tacksamhet och frosseri

Tack än en gång för all uppvaktning, alla fina ord och gratulationer 🙂 Jag har verkligen fått en underbar dag och du var med och gjorde mig extra glad.
Ikväll bjöd Peter mig och barnen på födelsedagsmiddag inne i stan. Jag åt så mycket så jag mår illa. Hann med en av dödsynderna ikväll, frosseri. Men på sin födelsedag är det helt legitimt med frosseri så jag blir nog förlåten 🙂
a119

jag kan inte låta bli att skratta så jag kissar på mig när jag titar på den här bilden. Titta vad liten Mio ser ut, så söt i sin farbror Barbro-frisyr och Peter ser ut som en jätte bredvid honom.

Kan inte låta bli att skratta så jag kissar på mig när jag tittar på den här bilden. Titta vad liten Mio ser ut, så söt i sin Farbror Barbro-frisyr och Peter ser ut som en jätte bredvid honom.


Liv fullkomligt älskar Misosoppa med tofu och sjögräs. Hon gapade som en fågelunge när pinnarna med tofu närmade sig hennes mun.

Liv fullkomligt älskar Misosoppa med tofu och sjögräs. Hon gapade som en fågelunge när pinnarna med tofu närmade sig hennes mun.


a49
Jag, William och Peter åt Sukiyaki. Då kokar man sin mat i en god buljong i en gryta på bordet. Entrecote, grönsaker och nudlar. Fantastiskt gott!

Jag, William och Peter åt Sukiyaki. Då kokar man sin mat i en god buljong i en gryta på bordet. Entrecote, grönsaker och nudlar. Fantastiskt gott!


Hoppas Livis är helt pigg imorgon för då är det dags att inviga cykeln och cykla ner till förskolan. Vi har några dagar kvar på inskolningen.
Önskar dig en god natt.
All kärlek


7 kommentarer7 kommentarer om “Tacksamhet och frosseri”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis!! 🙂

  Svara
 • Åhh vilka fina bilder 🙂 man blir alldeles lycklig av dom!!! Vardagen är fantastisk med barn (även om detta va din b-day så verkar er vardag va lika mysig som vår). Söt Liv är på bilden hahaa… Jag har samma gulliga bild på min son o min pojkvän, sonen är snart 6år och karln 196cm… ser så gulligt ut! 🙂
  Fråga- vilket företag har byggt ert hus? Jag o min pojkvän ska flytta ihop o vill ha lite tips.. -man köper mark o bygger upp huset sen va? Är ni nöjda?
  Mvh: Nikki 🙂
  (p.s BRA där me namnet förskola 🙂 )

  Svara
 • Så fina ni är allihopa.Kram på dig.

  Svara
 • Klart det finns dagar man måste frossa!! så länge man inte som jag, kommer på nån bra orsak typ varje dag till varför man får frossa, 5 kr extra på vågen betyder nog att jag borde skärpa mig:( Va härligt bortskämd du blivit, njuuut!! Firar själv bröllopsdag nu på lördag, visserligen ojämt nr, men ändå….nåt mys ska måste man ha. (fick en liten present av våra närmsta vänner, brazilian vax, hm, present till min man, tortyr till mig, schysst va, hos nån tjej i sigtuna som ska va väldigt populär tydligen, en skön prick tydligen som berättar om ”pinsamma grejer” så man själv inte ska känna sig förlägen:), hon förlänger ögonfransar å sånt oxå, …nån som vet vem det kan va?? jaja får se hur de går. ha en skön EM å kväll:)

  Svara
 • Grattis Hannah! Vad roligt med en cykel! Jag älskar att cykla, du kommer älska att åka med lilla Liv där bak, det är iallafall vad jag tror 😀 Kram!
  /Sara L

  Svara
 • grattis i efterskott fina du! kramar mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Hahahaa Farbro barbro,, det har jag aldrig hört förut 😉

  Svara