Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:53 | september 3, 2010

Fredag!

Trevlig helg min vän.

Snart ska du få bilder från gårkvällens överraskningsfest för syrran.
Stor kram!


5 kommentarer5 kommentarer om “Fredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas ni får en underbar helg!! Ska hem snart å ta hand om min lilla Alva…Får lite dåligt samvete, vi har tyckt hon är så jobbig sista dagarna, så visar det sig att hon har dubbelsidig öron inflammation stackaren, inte konstigt att hon varit tjurig, så nu måste jag hem å pussa pussa pussa. Trevlig helg alla!!

  Svara
 • Trevlig helg på dig också Hannah.Vad kunde vara bättre än denna underbara bild på lilla Livan alltid lika glad.Ska bli kul och se bilderna från igår.Kram.

  Svara
 • HANNAH ..
  måste fråga dig,, om du har samma problem som mig me dessa nappar 🙁
  försvinner dom för dig med lika fort som man köper hem nya?
  våra små använder likadana nappar ser ja 😉
  älskar att köpa nappar i olika fäger men hatar när dom försvinner,
  nappkontot blir så stort å dyrt om man ska köpa nya hela tiden…
  ha en underbar helg
  kram

  Svara
 • Hannah Min fina Hannah…
  Ser att lilla Liv har på sig den underbara koftan från Mee too.Måste få fråga vart du hittat den,fann den för 2 år sen när Emilia var en liten bebis,men nu kan jag inte hitta dom någonstans…Hoppas du kan hjälpa mig…Kram Jennie…. P.s Våra tjejer har oxå samma nappar….Love theme d.s

  Svara
 • Åh lyckost som har ett barn som är villig att använda napp! Allt blir ju så mycket enklare då! 😉
  Min dotter vill varken använda tumme eller napp….hon är 10 månader nu så jag hoppas det löser sig med nattningarna snart.
  Ha en underbar helg!

  Svara