Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | september 4, 2010

Fest och mys

Hej min vän. Älskar att ligga i sängen och dra mig på lördagmornar. Pojkarna sover länge och Liv är nöjd och kan ligga i sängen med mig så länge hon får en flaska välling och får titta på Nalle Puh. Hasade mig precis upp och ska gå ner och duka fram frukost. Där vid köksbordet kommer jag nog sitta en timme och läsa gårdagens tidningar, äta, äta och dricka kaffe. Mmmmm, mysigt.
Idag ska det skjutsas till barnkalas och köpas present innan dess också förstås. Det är min vän Jessicas dotter Alva-Leigh som fyller år. De bor i mina gamla hoods Kungsängen, så jag tänkte passa på och hälsa på mamma och Gunnar när jag ändå är där. Helgen kommer bli en riktig hemmamyshelg. Ikväll blir det chips, film och godis och så ska vi nog sova i samma säng hela bunten 🙂
I veckan har jag varit så lat, har inte orkat laga riktig middag, så här om dagen blev det att jag köpte färdiga pannkakor till pojkarna, men bara för att det inte skulle bli allt för onyttigt och näringsfattigt så var de tvungna att äta massor av broccoli innan pannkakorna med sylt och grädde. Igår tog jag mig dock i kragen och lagade spaghetti och köttfärsås till familjens stora glädje.

William var iväg med kompisra och spelade laerdome så han missade vår gourmetmåltid. Mio däremot åt som en hel karl.

William var iväg med kompisar och spelade laserdome så han missade vår gourmetmåltid. Mio däremot åt som en hel karl.


Att gegga med mat och dryck gör Livan...

Att gegga med mat och dryck gör Livan...


...LYCKLIG!

...LYCKLIG!


Nu till lite överraskningsfest. I torsdags hade syrrans kille Filip annordnat en överraskningsfest till henne. Han hade samlat ihop hennes närmsta vänner, hyrt en båt som vi gömde oss på och skrek ”Surprise!” när hon klev på. Hon såg först ut som ett frågetecken men blev såklart överlycklig.
jag hade på ig min fina Filippa K-klänning coh ACNE-skor som jag fick av Peter i fördelsedagsprsetnt. Min nya favotitoutfit som du säkert kommer se mig i varje gång jag ska göra något festligt den närmsta tiden.

Jag hade på mig min fina Filippa K-klänning och ACNE-skor som jag fick av Peter i födelsedagspresent. Min nya favotitoutfit som du säkert kommer se mig i varje gång jag ska göra något festligt den närmsta tiden. Fick även ett halsband från DAY av en vän som jag hade på mig. Jättefint och går att hitta på bl a "Classic Living" på Dalagatan 9 i Stockholm. Om inte annat så hittar man massor av annat snyggt där.


På Galärbryggan väntade båten "Golden Eye". Den var stor som et hus med massor av sovrum och ett stort vadagsrum där vi satt och väntade på att hon skulle komma.

På Galärbryggan väntade båten "Golden Eye". Den var stor som ett hus med massor av sovrum och ett stort vadagsrum där vi satt och väntade på att hon skulle komma.


Hon brukar vara rätt svår att lura men hon hade inte anat någonting. Här kommer hon in.

Hon brukar vara rätt svår att lura men hon hade inte anat någonting. Här kommer hon in.


det bjöds på snittar och champagne. maggan fick presenter och en åktur med båten ut i Skärgården.

Det bjöds på snittar och champagne. Maggan fick presenter och en åktur med båten ut i Skärgården.


Bingo och jag.

Bingo och jag.


Maggan 35 år.

Maggan 35 år.


Tycker att Bingo kunde värma Katrin som såg ut att frysa eller så skyddade hon kanske sina bröst från mjölkstockning.

Tycker att Bingo kunde värma Katrin som såg ut att frysa eller så kanske hon bara skyddade sina bröst från mjölkstockning.


camilla och Rickard var så klart där för att fira Maggan och pussa lite på varandra.

Camilla och Rickard var så klart där för att fira Maggan och pussa lite på varandra.


Jag och syster i taxin på väg till Sture Hof.

Jag och syster i taxin på väg till Sture Hof.


Där väntade mastodontstora champagneflaskor...

Där väntade mastodontstora champagneflaskor...


...och skaldjursplatår som gjorde mig helt vild. Om man bortser från ostronen som jag tycker smakar som en snorlobba eller en salt, otäck kallsup. åt hummer, kräftor, räkor och krabba som en galen människa.

...och skaldjursplatåer som gjorde mig helt vild. Om man bortser från ostronen som jag tycker smakar som en snorlobba eller en salt, otäck kallsup. Åt hummer, kräftor, räkor och krabba som en galen människa.


Önskar dig en underbar dag.
Hej på en stund.
All kärlek!


6 kommentarer6 kommentarer om “Fest och mys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åhhhh va härligt med att slippa laga mat…
  brukar oxå fuska så ibland me att köpa färdiglagade pannkakor hehehe rätt smididgt men goa e dom iallafall 😉
  vilket underbar kalas ni hade fixat för maggan 🙂
  ser jätteskoj ut…
  men peter fastnade tydligen in på nån bild denna gång 🙁
  ha en fin dag
  kram

  Svara
 • sorry tar tillbaka de me peter.. missade han bara 😉

  Svara
 • Hej fina Hannah.Vilken överraskningsfest för Maggan.Det ser verkligen helt underbart ut.Både du och Maggan har ju träffat superkillar,men så är dom också SKÅNINGAR det säger ju allt.Det är ni väl värda båda två.Du är sååå himla snygg på bilderna Hannah man blir ju helt mållös.Hoppas ni får en skön Lördag i det vackra höstvädret.Stor kram från Skåneland.

  Svara
 • Inte en endaste liten rynka på 35-åringen, man blir smått avis 😀 Måste ha varit en toppenkväll.

  Svara
 • Kul att Mio fått sina framtänder nu, han hade ju glugg så länge, vilket också var gulligt förstås 🙂 Livan är lite lik sin mormor på bilden när hon flinar upp sig, tycker jag.
  Åh, vilken kärleksfull överraskningsfest Magdalena fick när hon fyllde år. Jag blir riktigt avundsjuk… 🙂
  Ha en underbar helg Hannah! Kram.

  Svara
 • Vad roligt 😀

  Svara