Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:56 | september 6, 2010

Modereportage

Hej igen min vän. Minns du när jag och Liv gjorde ett modereportaget här hemma i början av sommaren och jag fick mina ögonbryn blekta? Såg galen ut då, men på bilderna ser det inte lika tokigt ut 🙂
Nu har tidningen kommit!

Här är några av bilderna i tidningen. Det var superkul att göra detta jobbet och stilen på dessa bilder är precis vad jag gillar. Lite hippie chic-känsla över det.
Puss och kram!


13 kommentarer13 kommentarer om “Modereportage”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu gör du mig mållös igen Hannah.Så fruktansvärt sjukt snygg är vad du är.Kram på dig.

  Svara
 • Hej, Förf. är Camilla Läckberg. Om jag vinner,önskar jag armbandet OLIVIA.Både tufft o.ljuvligt vackert!! Tack för en härlig blogg!! mvh Annlois

  Svara
 • Blev lite felsänt..men det bjuder jag på!! Vill passa på att säga att din blogg är alltid så härligt jordnära o. samtidigt inspirerande att läsa. En lagom dos av familjeliv,flärd o.lyx,och skönhet!! Du är så skönt vanlig..men ändå inte.. Älskar din blogg o.läser den varje dag!Stooor kram fråm Annlois!!

  Svara
 • Hej Hannah! Läser din blogg varje dag, men har nog aldrig lämnat en kommentar. Du är så vacker och sprider en så varm och hjärtlig känsla i din blogg. Tack för det! Kram Cecilia

  Svara
 • Oj oj oj vilka vackra bilder! Magiskt Hannah.
  Kram

  Svara
 • Snälla…detta är ju helt klart din stil…så snyggt, modernt och fräscht…urläckert!!
  MVH
  Gunilla i Helsingborg

  Svara
 • Wow! Vilka fantastiska bilder och du är verkligen sjukt snygg!! 🙂

  Svara
 • Fräscha bilder, ”so your style” 😀

  Svara
 • håller med, du är ju sjukt vacker, det är nästan så man blir lite förbannad…bara lite. å jättefina bilder, du måste va hur nöjd som helst, å inte minst gubben din:)

  Svara
 • Hej Hanna!
  Wow, vilka grymma bilder! snygg och vacker som en dröm!
  Vill inte verka tjatig men undrar var eran ljusbeiga soffa kommer ifrån?
  Har varit på jakt efter den färgen och kuddar länge men dock inte hittat någon..
  Ha d bäst!
  gulliga dig.
  Kram Eva.

  Svara
 • Det är lättare jag svarar på den eftersom den hänger med från min ungkarlslya. Den är köpt i en butik i Köpenhamn för flera år sedan. Idag må den se beige ut på bild men i verkliga livet ser den ut som en zebra med fläckar innehållande allt från matrester, kiss till babyspya.

  Svara
 • Måste absolut köpa mama jag älskar denna tidning och nu blev jag så nyfiken på bilderna =) Vad härligt att ni skänker till Loppi.se jag köpte en ABC leksak förra året som Martin Stenmark och Hanna skänkt för den goda sakens skull =) I dag har jag avklarat min första dag på jobbet, varit hemma nästan två år =/ Men det kändes bra Clara är hemma med pappa på måndagar sen dagis resten av veckan!!! Ha det gott kram

  Svara
 • Åh vilka fina bilder, har även kikat i tidningen och de är verkligen fiiina!

  Svara