Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:36 | september 7, 2010

Höst, mörker och eld

God kväll vacker. Det blev inte av att jag for till Kungsängen och hämtade min kamera så du får hålla till godo med mobilbilder ytterligare en dag.
Jag har känt lite deppkänslor över att sommaren har gått mot sitt slut men med det så kom ändå en saknad efter lite kyla. Ser framemot naturens alla vackra, eldiga färger. Jag får äntligen ta fram mina tjocka härliga tröjor, gå i gummistövlar trots att det inte regnar, vira varma halsdukar runt mig och gå ut i skogen och plocka svamp. När mörkret kommer tidigare och ljuset senare får jag äntligen större anledning att tända ljus. Njuta av doften från svag vanilj och det rogivande fladdrande lågan i mörkret. Åh, jag älskar hösten 🙂
Känner du också glädje över hösten trots att du saknar sommaren?
Var i Barkarby Outlet igår och höstfyndade. Vad tycker du om dessa plagg?

Regnkappa med huva från Lindex 399kr.

Stickad kofta och skärp från Lindex.

Halsduk i jordnära toner och mönster, även den från Lindex.

Babyrosa gummistövlar till Livan från Intersport 200 kr.
Vi hörs imorgon.
Sov så gott.
Varma kramar
Ps. På frågan om bodyn som Liv hade på sig i förra inlägget så är den av märket Molo. Köpte den i Båstad förra sommaren så det är nog svårt att hitta en likadan. På Saydada.se kommer du framöver kunna hitta liknande bodys mm från Molo och andra märken.


11 kommentarer11 kommentarer om “Höst, mörker och eld”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte annat än hålla med; jag sörjer sommaren..snyft 🙁 men jag ÄLSKAR hösten! Just att man kan ta på sig mysiga koftor och tända massor av ljus, härligt eller hur?
  Kram Lommo

  Svara
 • nja vet inte riktigt om ja kan hålla med där älskar sommaren men gillar höstens färger bara hatar kyla… men de e mysigt med tända ljus å tjocka tröjor men inget mer.
  vill ha sommar å värme året om.. vet att ja bor på fel ställe 😉

  Svara
 • Gokväll! så fina plagg och du blev jättefin i håret! ska också fylla i min utväxt inom kort!Hösten är mysig med levande ljus! jag har turen att få följa med på utbildning till kanarieöarna om några veckor, så förhoppningsvis får jag lite höstbränna kanske!
  Sov så gott!
  kramis

  Svara
 • Utbildning på Kanarieöarna det är fusk city.Hoppas absolut att du får en givande vecka och lite,lite sol också.Kram på dig.

  Svara
 • Hej! Vilken fin kofta du hade köpt på Lindex! Får gå in där och kika någongång, koftor är det bästa som finns 😀
  Jag har förträngt att hösten är på ingång in i det längsta, så har haft tunika och leggins på mig – känns som att jag får sota för det nu, en hemsk förkylning slog till i helgen 🙁 Men annars älskar jag hösten, att få tända massor av ljus, mysa i soffan med en film och bara njuta av livet!
  Kramar!

  Svara
 • Jag gillar också hösten =) Gosiga tröjor, tända ljus, röda löv och den där krispiga luften på morgonen!
  Vad mycket fint du hittat på Lindex. Dom har verkligen massor av både fint och prisvärt där!
  Kram
  Anna

  Svara
 • Gokväll fina.Jag ÄLSKAR hösten och alla dess underbart ljuvliga färger.Jag är en sann höstmänniska.Vilka klipp du gjort i outletbutiken.Undrar så om sjalen är den som Lizette visade på sin blogg för ett tag sen?Jag har sett att du har många fina halsdukar och sjalar Hannah.Idag smygläste jag mama tidningen i affären där du och Liv är med,fantastiska bilder.Brukar ju inte köpa den tidningen eftersom jag inte har några småttingar själv.God natt o sov gott.

  Svara
 • Heej! undrar om vart köpte du din vinterjacka? 🙂 den ser så skön å mysigt! / kram

  Svara
 • Jag tycker jätte mycket om hösten, mysigt och fina färger! Kan ärligt säga att, även om sommaren e härlig på sitt sätt, så saknar jag den inte så himla mycket. Nu ser jag fram emot hösten istället! 🙂

  Svara
 • Gokväll fina du!!
  Vilka fina kläder du köpt. Koftan med bältet runt var snyggt. Det är en affär som jag aldrig går in i, men får nog ta en tur nästa gång!

  Svara
 • Fina kläder du köpt! Lindex har mycket fint. 🙂 Jag älskar också hösten men saknar såklart sommaren, men det är så mysigt att tända doftljus och mysa ner sig i soffan med bra tv-program eller en bra film. 🙂 Kram!

  Svara