Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:31 | september 8, 2010

We R family

Hej min vän. Ja, we are family här på sidan, men idag var jag även på ett event  som heter just We R Family. Det var Loppi.se som bjudit in massor av mammor, pappor och barn. Det bjöds på smörgåsar, dryck och annat gott. Vi fick även en stor härlig goodiebag med oss hem.

Eventet ägde rum vid lunchtid på Volvo Showroom i Kungsträdgården.

Eventet ägde rum vid lunchtid på Volvo Showroom i Kungsträdgården.


Charlotta är en av grundarna av Loppi. Otroligt driftig och duktig kvinna. Här med underbara Lotta Gray.

Charlotta är en av grundarna av Loppi. En otroligt driftig och duktig kvinna. Här med underbara Lotta Gray.


Ann Söderlund var konferencier.

Ann Söderlund var konferencier.


Här står jag och tittar under lugg och ser allmänt pruttig ut...men jag var glad!

Här står jag och tittar under lugg och ser allmänt pruttig ut...men jag var glad!


Pampers var där och vi fick veta allt om deras ny "braiga" blöjor.

Pampers var där och vi fick veta allt om deras ny blöjor.


de två tjerena som startade barnklädesmärket Me&I var där och Gravida Cecilia Bkankens fick berätta om deras nya kollektion som hon själv har designat. Jättefina saker.

De två tjejerna som startade barnklädesmärket Me&I var där och gravida Cecilia Blankens fick berätta om deras nya kollektion som hon själv har designat. Jättefin.


Lägg märke til mina snygga skor. Rodde jag skulle svimma av lycka när min godhjärtade man kom hem med de till mig. han visste att jag spanat in dem och nu förstår jag varför 37:orna var slut på den butiken. Han är snäll han den där Peter!

Lägg märke til mina snygga Filippa K-skor. Trodde jag skulle svimma av lycka när min godhjärtade man kom hem med de till mig. Han visste att jag spanat in dem och nu förstår jag varför 37:orna var slut på den butiken. Han är snäll han, den där Peter!


Alla gick hem med varsin goodiebag som var fullproppad med saker. det var som rena julafton när jag öppnade den. Hårprodukter, böcker, dryck, tidnin, pussel, massor av godsaker till de små barnen och mycket annat.

Alla gick hem med varsin goodiebag som var fullproppad med saker. Det var som rena julafton när jag öppnade den. Hårprodukter, böcker, dryck, tidning, pussel, massor av godsaker till de små barnen och mycket annat. Generöst.


Liv var lika glad som jag.

Liv var lika glad som jag.


Nu ska jag natta barnen och sedan natta mig själv, men först ska jag nog titta lite på tv. Behöver komma ner i varv efter en kväll av gnäll, diskussioner och kaxig attityd. Jag tolererar inte kaxig stil från någon av de små herrarna när jag gör allt i min makt för att fostra dem på bästa sätt och överöser dem med mängder av kärlek och uppmuntran. Punkt slut 🙂
Var rädd om dig.
All kärlek


5 kommentarer5 kommentarer om “We R family”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snäll man du har,Bella;)
  Apropå framtida ricin race är jag på så fort vi är klara med badrumsrenoveringen,kan ju vara praktiskt att ha en toalett nära till hands då ha ha.Besos y abrazos

  Svara
 • du har så rätt så hannah, kaxig attityd tolereras inte… hoppas du kunde varva ner o ladda batterierna till morgondagen.
  hoppas ni alla får en bättre dag imorgon!(pojkarna kanske skäms lite när dom fått sova på saken……)
  kram o god natt!

  Svara
 • Håller med dig Hannah.Din Peter är en riktig klippa.Det är du värd.Kram vännen.

  Svara
 • Hej
  Du har en underbar man och han en underbar fru, va rädd om det!
  Stå på er med regler, attityd, uppförande. Lyssnar dom inte så säg att det exvis inte blir lördags godis MEN då mmåste man hålla det annars är det kört.
  Ha en bra dag!
  //U

  Svara
 • Ni (hela din familj) är en fin förebild för alla Sveriges barnfamiljer, hur de nu än ser ut…!
  Skorna är sjukt snygga..hmmm kanske ska skicka efter dem ändå…Din man är fantastiskt omtänksam och kärleksfull…njut och ta hand om varandra…!!!!!/Stor kram Malinapralina

  Svara