Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:09 | september 11, 2010

Krigare och svärfar

Hej min vän. Förlåt för att jag inte skrev mer igår, men Peters pappa Kai kom för att hälsa på oss, så jag ville inte vara osocial och sitta vid datorn 🙂 Han har lämnat Skåne över helgen för att bo hos oss och kramas med sitt lilla barnbarn.
Nu är vi på väg in till stan och ska titta på stendöda kinesiska krigare.
Så fort jag kommer hem blir det ett extra långt inlägg med massor av bilder, jag lovar!

Liv för fem minuter sedan…

…och så här ser hon ut nu. Trötter.

Det kanske är det tråkiga vädret och den tunga, regniga luften som gör oss trötta, för jag är också så trött. Mina ögon gick knappt att öppna imorse för ögonlocken hängde som skinnslamsor, och inte är det bättre nu.
Hej på en stund.
Världens största kram


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här