Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:01 | september 13, 2010

Regn och blixtrar

Hej min vän. Har mått lite si så där sedan i lördags, och imorse slog den till ordentligt, migränen. Kan knappt titta på mobilen när jag skriver detta. Ligger i mitt becksvarta sovrum för minsta lilla ljus ger blixtrande smärtor. Blä! Det regnar ute och är alldeles grått, vilket matchar mitt humör.
Förhoppningsvis blir jag bättre om ett par timmar, har tagit medicin. Pojkarna kommer hem idag och då vill jag inte ligga här och uggla 🙁
Vi hörs ikväll för då är jag frisk igen har jag bestämt 🙂
Hoppas din vecka har börjat på bästa sätt.
All kärlek


11 kommentarer11 kommentarer om “Regn och blixtrar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej fina hannha..
  ja har en fråga till dig. du vet den affären som du brukar köpa dina doftljus vart ligger den i stockholm?
  ska upp till stockholm å vill gärna besöka den affären.. ligger den nära cantralstationen?
  ha en fin dag
  kram

  Svara
 • glömde å säga krya på dig, hoppas du mår bättre snart, själva ligger vi här dunderförskylda med feber 🙁

  Svara
 • Hej. Fy stackarn, migrän är inte alls kul kan jag tänka mig 🙁 Hoppas att det ger med sig snart. Krya på dig kramar

  Svara
 • Kraken! Hoppas det släpper bums, så du orkar mysa med pojkarna.

  Svara
 • usch, min man brukar få så där, å man ser hur hemskt det är, även om man inte vet helt förrän man haft det själv….. tyvärr verkar det ju inte finnas nåt som hjälper riktigt heller, iallafall inte för honom:( . nä ingen kul måndag, fy för detta gråa väder, men vi hade iallafall en helmysig helg i stockholm med middag bio å hotell. Tänkte detta kunde pigga upp, hjälpte mig när jag va smått less förra veckan, kunde inte låta bli å bli lite gladare:) gissar att de hade en rätt så kul bröllopsfest sen….. http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 Krya på dig!!!!!!!!!!!!

  Svara
 • Guud vilket härligt klipp! Och krya på dig Hannah jag lider med dig hade migrän igår, tror det här vädret lockar fram det onda

  Svara
 • Krya på dig fina du!
  Kram Fia

  Svara
 • Stackars dig Hannah! inte behagligt! krya på dig kramar får du här!
  kram kram

  Svara
 • Stor krya-på-dig-kram och massor av kärlek till dig Hannah! Hoppas att migränen är borta nu och att du har fått mysa med dina pojkar ordentligt! Tänker på dig. 🙂

  Svara
 • Hoppas du mår bättre idag! Stor kram till dig. må väl /Marika

  Svara
 • Krya på dig min vän.Stor kram.

  Svara