Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:18 | september 14, 2010

En ny vacker dag

God morgon min vän. Mitt humör och huvud är mer som dagens väder. Fortfarande lite regnigt men solen ser ut att vänta bakom molnen och det kommer bli en fin dag, långt bort från ett mörkt, trist rum. Mår mycket bättre idag. Migrän är vidrigt att ha och knappt ingenting hjälper, bara medicin som gör en jättetrött.
Jag mådde bättre framåt kvällen och kunde mysa med pojkarna. Jag blir lugn i själen när vi alla är samlade 🙂
Hur har din vecka börjat?

Nyvakna killar vid frukostbordet. de har kommit iväg till skolan nu och i eftermiddag vänatr deras första musiklektioner. William har valt gitarr och Mio har valt piano.

Nyvakna killar vid frukostbordet. De har kommit iväg till skolan nu och i eftermiddag väntar deras första musiklektioner. William har valt gitarr och Mio har valt piano. De finns en musikskola nära oss med dans, sång och allt möjligt bra för barn.


Liv strosar runt efter sin flaska välling. Vi ska äta frukost nu tillsammans innan hon ska till förskolan.

Liv strosar runt efter sin flaska välling. Vi ska äta frukost nu tillsammans innan hon ska till förskolan.


Hemmets mest morgontrötta nylle. Avskyr tidiga mornar, men samtidigt är det skönt när jag väl hasat mig upp och druckit mitt morgonkaffe ur min speciella mugg.

Hemmets mest morgontrötta nylle. Avskyr tidiga mornar, men samtidigt är det skönt när jag väl hasat mig upp och druckit mitt morgonkaffe ur min speciella mugg.


Igår kom min nya väska på posten som jag väntat och längtat efter. Den är svår att få till på bild, men jag ska försöka så du får se den. Annorlunda och superfin 🙂
Önskar dig en underbar dag och allt gott.
Varma kramar


16 kommentarer16 kommentarer om “En ny vacker dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej fina hannha..
  ja har en fråga till dig. du vet den affären som du brukar köpa dina doftljus vart ligger den i stockholm?
  ska upp till stockholm å vill gärna besöka den affären.. ligger den nära cantralstationen?
  ha en fin dag
  kram

  Svara
 • Hej Savis. Den heter Blå Hästen och ligger i Birkastan. Det är en bit från centralstationen (T-bana S:t Eriksplan). Synd att du inte kunde komma till inspelningarna i Gbg, vi får hoppas att det blir till våren eller vid en bloggträff där nere. Ha det underbart i Stockholm.
  Varma kramar.

  Svara
 • tack.. vi mellanlandar i stockholm bara 🙁 ska vidare me flyget därifrån 🙂
  birkastan hmm de säger mig inte mycke hehehe trots att ja har varit i stockholm ett par ggr innan… ni har för många stan att hålla reda på;)
  tråkigt med inspel men va gör man , får hoppas till våren ell att ni har bloggträff här i stan 🙂 när hade ni tänkt å ha den?
  bamsekram

  Svara
 • Hej Fina Hannah!
  Jag älskar verkligen din och Peters bloggar. Jag vet ju inte vad du tar för medicin mot migränen men jag har samma problem och jag får Imigran 50mg/sumatriptan 50mg, funkar jättebra för mig.
  Många varma kramar

  Svara
 • Vad skönt att du känner dig bättre 🙂 och härligt när hela familjen är samlade! Jag vet hur du känner har själv haft migrän nu i flera dagar men känner mig lite piggare idag. Ha en härlig dag och hoppas killarna får kul i kväll och Liv får busa massa på fsk. Kram

  Svara
 • Hej, Skönt att du mår bättre! Tycker Du blev så fin i håret efter att Du fixade det förra veckan. Har sökt på nätet efter nummer till salongen i Sigtuna, men hittar inte…Har Du telnumret dit och adress? Bor i Enköping men åker gärna dit för att klippa/slinga håret.
  Hoppas på svar snart! Behöver verkligen gå och fixa håret!
  Tack, tack/ Kram Pia

  Svara
 • Hej Pia. Tack snälla. Ja, hon var jätteduktig och har bra priser. Salongen heter CREATE och frisören heter Hanna. Nr 08-59255560
  Ta en fika på RC Chocolat när du är här också. Du kommer gå där ifrån 5 kg tjockare 🙂
  Stor kram
  /Hannah

  Svara
 • Hej igen, tack för Ditt snabba svar! Ska boka tid så fort det går…Testar RC Chocolat när jag är där…men vet inte om jag behöver lägga på mig 5 kg…försöker att leva lite sundare och tänka på vad jag stoppar i mig efter sommaren. Men en god fika/lunch behöver man ju ialla fall! Annars blir ju livet såååå tråkigt om man inte får unna sig något gott ibland…
  Ha en skön dag! kram
  Om Du har tid kan Du titta på min hemsida:
  http://www.uwish.se

  Svara
 • Hej! Måste bara säga att jag gillar din blogg jättemycket, den har ett bra innehåll och du skriver på ett bra och lättsamt sätt, du bjuder på dig själv och delar med dig av tips oav, kanon bra 🙂 ( har kanske redan sagt det förut 🙂 ) Har läst några andra också men din är bäst 🙂
  Du har förresten en superfin hårfärg. Kramen

  Svara
 • Skulle stå osv inte oav 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas migränen håller sig borta så Du kan njuta av denna fina dag.
  Jag vill också berömma dina slingor är själv blond och vet hur svårt det är att få den rätta blonda tonen.
  Min vecka började bra – var hos mina föräldrar och åt en jätte god 3-rättersmiddag på en måndag:) STOR KRAM!!

  Svara
 • Hoppas Du får en bra dag och håll i dig om du går ut…
  Usch vad det blåser men solen lyser, det alltid något 😉

  Svara
 • Hej Hannah! Skönt att du mår bättre nu. Led också av migrän tidigare, och vet vilket helvete det kan vara rent ut sagt. Den har dock försvunnit sen jag ändrade min kost. Jag undviker snabba kolhydrater och äter mer grönsaker nu. Ett litet tips.
  Kraaam 🙂

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Härligt att höra att du mår bättre.Underbara bilder på er alla fyra.William blir mer och mer lik sin Pappa.Hoppas du kan få in en bild på din nya väska.Ha en fin dag.Kram.

  Svara
 • HEJ Hannah! Jag känner mig ledsen men som alltd när jag läser din blogg så mår jag bättre. Vill fråga dig Hannah om du vet något ställe i sverige som hjälper utsatta barn. Tänkte för att du har ju jobbat en del med välgörenhet. Blev väldigt upprörd i dag när jag läste om den här lilla pojken på 2 år som blev i hjälslagen av sin styvfar i mjölby. Jag blir så ledsen och arg!!! Jag vill så hjärna göra något. kram på dig

  Svara
 • Hejsan Hannah!
  Har letat och letat efter en bilstol med rosa i åt våran dotter därför tänkte jag passa på att fråga dig nu, vart har ni köpt Livs bilstol? vore tacksam för snabbt svar då vi måste köpa en ny snarast.
  Många kramar oss

  Svara