Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:38 | september 14, 2010

Skåpmarodör

God kväll min vän. Du gör mig glad!
Har suttit vid datorn hela dagen och mailat, skrivit krönika och fixat med lite framtida projekt som jag tror och hoppas på.
Har med andra ord inte så mycket mer att rapportera 🙂
Jo, mina älskade pojkar började ta sina piano och gitarrlektioner idag. De tyckte att det var jättekul och längtade till nästa lektion så fort dagens var slut.

Mio var lite nervös till en början men efter en stund var han hooked. Vet du var jag hittar billiga piano eller keyboards? Han kan nog inte öva på Livs minipiano som även kan göra djurläten.

Mio var lite nervös till en början men efter en stund var han hooked. Vet du var jag hittar ett mindre piano eller keyboard? Kanske har du ett som står och samlar damm som du vill sälja? Han kan nog inte öva på Livs minipiano som i och för sig även kan göra djurläten och blinkar i alla möjliga färger.


Med mer lockar och mörkare hår så kan nog William tas för Slach om ett par veckor. Han gillade sin lärare mycket också, vilket är a och o tror jag.

Med mer lockar och mörkare hår så kan nog William tas för Slash i alla fall om ett par veckor. Han gillade sin lärare mycket också, vilket är a och o tror jag.


Liv fördrev eftermiddagen med att riva ut allt ur köksskåpen.

Liv fördrev eftermiddagen med att riva ut allt ur köksskåpen.


Va?! Har Livis inte lärt sig fotominen ännu? Blunda på bild, nä vet du va :-) jag älskar den här lilla kråkan så mycket så jag blir galen.

Va?! Har Livis inte lärt sig fotominen ännu? Blunda på bild, nä vet du va 🙂 Jag älskar den här lilla kråkan så mycket så jag blir galen.


Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på en vampyrfilm. Hua 🙂
Var rädd om dig.
Puss och god natt
All kärlek


8 kommentarer8 kommentarer om “Skåpmarodör”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • fy för vampyrfilmer….. inget för mig 🙂
  kolla på blocket om du vill köpa beg,
  annars så har toys r ruch i olika prisklasser å dom e lika bra som dom säljer dyra i riktiga affärer..
  ha en fin kväll finna hanah
  kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är härligt med musik, jag började spela gitarr när jag var 9 år och fortsatte sedan till jag var 17! Nu kan jag lära mina egna barn spela (om de vill!) när de blir lite äldre.
  Måste bara berätta att det är så roligt att se bilder på Liv (som är 3 v äldre än min dotter). Min dotter river oxå ur köksskåpen och idag hade hon likadan tröja på sig som Liv! ;D

  Svara
 • Gud vad bra att de tycker det är kul med lektionerna. Själv led jag mig igenom mina pianolektioner med min ryska lärarinna som hette ’Krystyyyna’. Haha, trauma!
  Den där Divan Livan är fortfarande det sötaste jag sett! 😀
  PS. NU: Mera valdebatt! 🙂 DS.
  Kram!

  Svara
 • Och du gör mig glad 🙂 . Började ta pianolektioner när jag gick i andra klass och älskade det. Slutade i nian och nu har jag glömt nästan allt, tyvärr 🙁 . Men det är så vackert att lyssna på pianomusik tycker jag. Hannah, du som har långa pianofingrar, kan du spela?
  Kram

  Svara
 • Godmorgon! Vaken av lillis sedan en timme tillbaka… hoppas på att han somnar snart så att även jag kan ta en liten lur! Jag spelade piano under hela min uppväxt. Om du vill ha ett ”riktigt” så kika på Blocket eller i tidningars annonsdelar. De flesta skänker bort sina pianon nuförtiden, väldigt lätt och billigt att få ett fint piano! Ofta är det bara hämtning som önskas. KRAM

  Svara
 • Fy vad läsikt med vampysfilm. Här såg vi på idol, på en lagom läskig nivå en tisdagskväll;)
  Det där med att vara en köksskåpsmarodör är något som alla barn lyckas med…även jag för ca 27 år sen…enligt min mamma iallafall;) Vet inte om jag tror på henne!?;) Skulle JAG kunna göra något sånt, haha;))
  Ha en go dag, här på västkusten är det höst och regn och rusk!

  Svara
 • Hej Hannah nu du har jag registerat mig. Gillar din blogg. Du är den så härligt varm o go mammi. Och tack för tipset om mascaran, jisses…den var verkligen toppen. Snacka om fransar.
  Vampyr filmer är bra och dom som spelar med i brukar inte heller vara så dumma.. 🙂
  Tack för en härlig blogg.. Du och syrran är mina favoriter. Goaste Graaf tjejorna.
  Om du är intresserad så har jag skaffat en blogg.. inte illa..
  viveka-vivsnell72.blogspot.com
  Ha en underbar dag och vecka nu. Du och de vackra dina.

  Svara
 • Så fina dina barn är 🙂
  Ha en fortsatt bra vecka!

  Svara