Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:08 | september 15, 2010

Lunch

Sitter i min ensamhet och äter en trist sallad, rent av vidrig. Kan tycka det är rätt skönt att bara sitta ensam, läsa tidningen och titta på folk. Tjuvlyssna lite på folks samtal kan jag inte heller låta bli att göra. Ibland vill jag ge råd och vara med i deras diskussioner.
Njuter du av att vara själv ibland eller tycker du att det är tråkigt?
Puss

Vill passa på att ge ett litet shoppingtips till er mammor. Har genom Saydada hittat märket Scotch & Shrunk. Gå in på Saydada och titta!


8 kommentarer8 kommentarer om “Lunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah 🙂 Visst kan det vara skönt att vara ensam ibland….skönt att vila öronen. Tror att det är lättast att njuta när man som både du och jag har en familj med full fart….vår är som er ibland är vi fyra ibland sex eller sju. Men som tur är beror förändringen nu förtiden av att tjejerna börjar bli vuxna, runt tjugo, och inte som förr av att dom åkte till sin pappa. Summa sumarum…. skönt med tystnaden om man vet att ”kaoset” väntar runt hörnet. Tycker du är duktig på att njuta både med barn och utan 🙂 Kram Liselott i Helsingborg

  Svara
 • Absolut!
  Jag uppskattar verkligen ensamheten när jag väl får den chansen, kanske just därför för att det inte händer så ofta 😉
  Men det får inte bli för länge får då blir jag rastlös&sällskapsjuk, bra balans *haha*
  Ha en fortsatt fin onsdag!
  Kram Cissi
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Hej fina.Jag tycker också det är skönt att vara ensam ibland och rå mig själv.Jag har ju inga barn hemma längre men har 20 st.på Förskolan så visst är det skönt att bara vara ibland.Kram och ha en fortsatt skön eftermiddag.

  Svara
 • Hej Hannah förstår att du vart kär i väskan, såååå läcker! Jag beundrar dom som kan gå ut och äta och fika själva. Jag är tyvärr inte sån.
  Hoppas du får en jätte bra dag

  Svara
 • Oh, jag önskar att jag vore en sån som tycker om att vara ensam, men jag har svårt med det. Iaf den tysta ensamheten… Tycker iof att det är skönt att sitta och rensa tankarna i bilen efter jobbet, den halvtimmen det tar att åka, men that´s it…
  Tack för din underbara blogg!

  Svara
 • Vara själv är mysigt men inte att äta ensam, det har jag svårt för!!
  Vill se handväskan du köpte!

  Svara
 • Hej Sputte 🙂 Idag var det inte ett dugg kul att äta själv, inte äta alls för den delen för salladen var så äcklig att jag bara kunde ta en tugga 🙁 I inlägget innan detta hittar du väskan på bild.
  Kram
  /H

  Svara
 • Hejsan. Ja att få vara själv ibland och samla tankarna är jätte skönt. Men vill helst inte äta själv ute på något ställe. Med många barn mina tre egna och sambos två så behövs egen tid ibland. Jag njuter verkligen tex. av en sådan enkel sak som att gå till frissan som jag ska göra imorgon 🙂

  Svara