Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:48 | september 15, 2010

Ny favorit

Hej min vän. Hoppas att allt är väl och att Du är vid gott mod.
Imorse satt Mio klar och påklädd och ritade när min väckarklocka ringde vid sju. Vet inte när han vaknade 🙂
Har haft en skön och lugn morgon. Gjort klart lite småjobb och ska strax fara iväg en sväng på ett möte.
Provade att fota och fånga min fina ny favoritväska på bild. Det gick sådär men du kan se på ett ungefär. Den är av mjukaste nappaskinn med ”silverduttar” på.

Fiiin! Såg väskan i en liten butik i Båstad som heter ButikN. Har tänkt på väskan i flera veckor och var tvungen att ringa och kolla om den fanns kvar. En fanns kvar, och det stod mitt namn på den 🙂 Som tur är så har jag en så kärleksfull svärmor som lade ut för den och skickade upp den till mig.

Säckmodell.

Jag och Livan trotsade regnet imorse och struntade i regnkläder.

Vattenpölarna är så mycket roligare då 🙂
Nu har det slutat regna. Det luktar dock fortfarande daggmask ute men det blir kanske bättre framåt lunch.
Önskar dig en underbar dag.
All kärlek


2 kommentarer2 kommentarer om “Ny favorit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • WOW vilken snygg väska riktigt läcker.Den hade man inte tackat nej till.Härligt att du har en sådan snäll svärmor.Men jag tror också att du är världens bästa svärdotter,med andra ord en riktig svärmorsdröm.Massor med kärlek till dig söta.

    Svara
  • Hej Hannah. Visst är väskan läcker. Helt underbar. Min väska följer med mig överallt. Får snart in fler modeller. Kolla gärna in min hemsida lite då och då, försöker fota allt nytt som kommer in i butiken. Sköt om dej, så ses vi förhoppningsvis nästa gång du är i Båstad. kramar Nette Butik N (virrpannan själv, hi hi)

    Svara