Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:56 | september 15, 2010

Svänga sina lurviga

Kära Du. Dagen har gått i ett. Jag har kört runt som en tok mellan skola, förskola, mataffären och dansstudion. Pojkarna har nämligen börjat på dans.

De dansar på samma ställe som de tar sina piano och gitarrlektioner. Hummingbirds music Center. Här är pojkarna med deras danslärare Terry som kommer från London.

Liv gapade som en fågelunge efter Mios kanelbulle 🙂

Ikväll far Peter till Köln på leksaksmässa med sitt jobb i två dagar. Då flyttar Lill-Magnus in. Jag tycker om att vara själv en liten stund (en timme med mina tidningar och kaffe) men på kvällen när barnen somnat då blir jag mörkrädd och vill ha sällskap 🙂 Tur att man har fina vänner.
Nu ska jag laga lövbiff med pommes och bea. Underskattad rätt!
Kram kram


8 kommentarer8 kommentarer om “Svänga sina lurviga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så lika ni är du och din syster iallafall på denna bilden.skönt med lite sällskap på kvällen.Lövbiff pommes och bea mums verkligen en underskattad rätt.Kram och ha en fin kväll med din vän.Förresten Hannah.Satt här och bläddrade i min Svensk Damtidning och vad hittade jag där?en nästan likadan väska som din nya från Ilse Jacobsen.

  Svara
 • härligt med såna fina vänner som ställer upp 🙂
  ha en fin kväll
  kram…

  Svara
 • Vad rolig för killarna med dans 🙂 min lilla tjej på 1 år älskar dans och musik och för min 9 åring så är det bara gitarr som gäller! Tänkte kolla upp om det finns något för min dotter att gå på nu när jag är hemma. Alltid lika kul att gå in på din blogg 🙂 Vad har du köpt din fina tröja? Ha det så härligt med Lill-Magnus han är en pärla 😉 Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Mitt namn Jennie, det var jag som vann eran tävling, ”saydada” tävlingen om dessa barnskor. Min fråga, när kommer min vinst?? Har hållit utkik.. men vinsten har ej dykt upp. Tänkte bara, eftersom det var rätt länge sedan den avslutades.
  Tacksam för svar!
  MVH Jeje!

  Svara
 • Tack finaste dej för ditt fina inlägg på min blogg. Det värmde så mycket, och jag känner att det kommer ge mig mod imorgon när det bär iväg till Uppsala. Ska lämna lite blod då och sen får vi se. Men så mycket tack och en stor kram till fina varma dej. Och du.. jisses vilken snygg väska du hittade och klart det stod ditt namn på den. Stor kram till fina goa familjen och du…härligt fina,vackra goa barn du har. Men inte så undra på med så fina föräldrar.
  God natt och sov gott. 🙂

  Svara
 • Gokväll! kul mad dans för killarna!Vilken go vän som gör dig sällskap!
  Nu är det natti i city-land
  kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag håller verkligen med dig att lövbiff är en underskattad rätt, säger man till någon på jobbet att man ska ha det till middag så får man direkt svaret ”ska du äta skosulor”!!!???
  Det beror på hur man tillagar det och jag har aldrig misslyckats, jag älskar den rätten med pommes frites och massor med vitlökssmör, mums.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara
 • Hej söta Hannah…
  Jag måste fråga dig om vilken mascara du använder för att få så fina ögon? Jag letar efter ny just nu nämligen. 🙂
  Nu blev jag riktigt sugen på lövbiff, det var länge sen jag åt det och ja det är underskattat.
  Ha en underbar dag…:)
  Kram

  Svara