Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:18 | september 19, 2010

Min röst

Kära Du. Hoppas allt är väl. Har du röstat? Jag var precis och gav min röst. Tycker det är viktigt att man ger sin röst för att stödja den demokrati vi lever i. Det kanske är lätt att tänka att ens röst inte gör någon skillnad, men många bäckar små…

Din röst gör skillnad.

Men den här lilla fisen får vänta några år till innan hon får ge sig in i politiken. Än så länge får hon bara rösta på mig 🙂
Varma kramar


6 kommentarer6 kommentarer om “Min röst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej söta du.Javisst har jag varit och lagt min röst.Vilket underbart foto på dig och Liv.Kram och ha en fortsatt fin Söndag.

  Svara
 • Hej Hannah! Håller med dig till 100%, det är oerhört viktigt att lägga sin röst!! Hoppas att alla tänker så:-)
  Hoppas du har haft en mysig och bra helg!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Hej! Jag har självklart röstat, det är en oerhört viktig demokratisk rättighet. Om folket inte röstar och visar sitt engagemang kan man fundera på vad som kommer till makten. Någon som avskaffar demokratin exempelvis. Efter röstandet begav sig jag och min sambo till restaurangen Basilico i Uppsala för att äta pizza och åt årets hittills godaste pizza! Är fortfarande mätt, sittandes framför teven och valvakan! Ett tips om du kommer till Uppsala något framöver ;)! Försöker hålla mig vaken dock… min lille son fick för sig att vara vaken klockan halv fem imorse… Trött alltså! KRAM

  Svara
 • Ville bara säga att jag älskar din blogg och t o m gubben min har börjat läsa den =) Sen undrar jag vart du har köpt den jätte fina långa tröjan du har på bilden. Börjar ju bli rätt ruggit ute nu och den såg så skönt varm ut.

  Svara
 • Man ska absolut göra sin röst hörd. Det är vår demokratiska rättighet.
  Koftan du har på bild ser så skön ut. Alltid mysigt nu inpå hösten. Kan det vara odd molly?
  Systers hund var urgullig. Jag vill gärna ha en, men varje gång inser man hur mycket jobb det är och mitt liv hinner inte med en hund, hur gulliga dom än är.
  Kram till er!

  Svara
 • Jag älskar den tröjan/jackan som du har på dig. Var har du köpt den? Vill också bara säga att jag älskar din blogg. Alltid lika rolig att läsa!

  Svara