Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:03 | september 21, 2010

Här delas maten systerligt


18 kommentarer18 kommentarer om “Här delas maten systerligt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Vad mysigt det är att läsa din blogg. Tack för att du skriver så bra och visar så många härliga bilder! Jag har en liten fråga, du får svara på den om du vill. Jag undrar vad Maggans ”mansvän” heter, kan man få se en bild eller så? Jag är jättenyfiken 😀
  Vill tillägga att Liv blivit SÅ lik Peter!!!
  Kramar från Sara, krya på dig!

  Svara
 • maggans pojkvän heter filip 🙂
  gå in maggans blogg så ser du bilder på han där ett tips…

  Svara
 • Men ja tror jag dör va söta!!!! Länktar så tills vi ska skaffa toypudel, har pratat om det så länge nu, men Alva är ju ett lite toryrredskap tyvärr när det gäller småhundar, hålla fast i bakbenen så den inte kan gå, nypa i bröstvårtorna, hålla för munnen så den inte kan andas, verkar som vi få vänta med valp ett tag 🙁 Men det funkar med Liv eller?? ja hon är väl snällare:)… Jo tänkte bara fråga om vart ni hitta sånt bra svampställe, va det här i sigtuna eller va det hos din mamma, då är det lite för långt? Har letat massa men inte hittat, ändå är det mycket skog här med i steninge där jag bor, men inga svampar:( Ska ut i sigtuna till en kompis på ”tupperwareparty” på lördag å kunde passa på då efter, (då har jag ju nya burkar å plocka i oxå, smart va? kanske de har nån ny smart kantarellplockare:) ) Du ser verkligen inte kry ut, hoppas det går över snabbt!!! usch va jobbigt det är å va sjuk. KRAM jennie

  Svara
 • jösses va söta dom ihop 🙂

  Svara
 • Hej!
  Ville säga att du skulle krya på dig och sedan också uppmanna dig till att verkligen ta tag i det där med att operera bort mandlarna. Jag gjorde det också i vuxen ålder och det var en befrielse, även om jag får halsfluss numera (och det händer nästan aldrig) kan man stå ut med det. Min dotter på 13 gjorde det med förra året eftersom hon åt antibiotika nästan 12 gånger per år och även hon är nu berfriad från halsfluss-helvetet. Man har väldigt ont i ca 2 dagar efter operationen och sedan känns det av i ungefär en vecka men det blir bättre för varje dag. Helt klart värt det för man blir så mycket friskare efteråt.
  Kram P

  Svara
 • Hihi va gosiga ihop…det blir nog en vovve för er oxå haha..ha en härlig kväll..kram*

  Svara
 • Så fina! Lilla Livis har blivit så stor! Tiden går verkligen fort… Hon är väldigt lik sin pappa men det får ni väl höra väldigt ofta 😉
  Tips för ond hals! Koka upp lite lök, gul eller röd, drick som te.. Jag vet, det låter vidrigt, men det är inte så hemskt som det låter. Jag brukar ta rödlök, känns som det smakar mindre lök. Jag lovar att det funkar, andra dagen bör du inte känna något alls!
  Kraamis

  Svara
 • Lilla hjärtat då 🙂 det är så bra för barn att va me djur 🙂
  Jag har (ännu) en fråga jag önskar (snälla) svar på:
  – Vad har du för schampoo samt balsam till ditt hår? Jag har oxå extentions men mitt är INTE lika fint som ditt 🙁 jag sover med en fläta men min look är lite mer alá golvmopp än ditt hår. Vi har samma hår du o jag i grund o botten tror jag!
  Kram 🙂

  Svara
 • Hej Nikki. Hoppas allt är bäst med dig och sonen 🙂 Jag har nog kvalitén på själva löshåret att tacka för att det inte trasslar och blir likt en golvmopp. Jag använder dock alltid leave-in-balsam när jag tvättat det. Brukar variera mitt schampo och balsam men Kerastase (den gröna) är den jag alltid återkommer till. Det är även bra för hårbotten. Gör inpackningar en gång i veckan och låter alltid håret självtorka. Lycka till med golvmoppen 🙂
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Hej 🙂 tack för svaret! Idag är de super med oss… jag har nämligen varit mamma 6år just idag 🙂 🙂
  Tack då ska jag införskaffa Kerastase !!!

  Svara
 • Så gjorde min son med våra 2 små hundar (chihauhau) oxå. Delade på allt från tuggben och torrfoder till korvar och kex. Tyvärr dog båda mina hundar för 2 veckor sedan, efter att ha blivit attackerade av en stor hund. Helt fruktansvärt. Förlåt om jag drar ner stämningen lite, men i bland vill man bara att alla ska veta.
  Tack Hannah för en väldigt trevlig blogg.

  Svara
 • Men gud vad hemskt 🙁 Lider med dig!

  Svara
 • Usch vad hemskt.. 🙁

  Svara
 • Fruktansvärt.Man tror knappt det är sant.Massor med kramar till dig Christina.

  Svara
 • Hej fina Christina. Fy, vad fruktansvärt. Jag blev verkligen ledsen att läsa detta. Tänker på dig. Har man hund så vet man att den blir som en familjemedlem och det måste vara hemskt att förlora dem på det sättet.
  Många styrkekramar och kärlek
  /H

  Svara
 • Man tror inte det är sant 🙁 vad hemskt för er! Sänder många kramar till dig ocg din familj!
  /L

  Svara
 • Tack snälla ni.

  Svara
 • Prova med Ingefärs te.
  Riv lite ingefära, pressa lite citron och honung efter smak i en mugg. Häll på varmt vatten.
  Jätte gott och nyttigt.

  Svara