Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:29 | september 21, 2010

Vinn övernattning i Stockholm

God morgon, fina du. Ligger kvar i sängen och mår dåligt. Ont i halsen och tung i hela kroppen. Vill inte vara sjuk.
För att gaska upp dig tänkte jag ha en liten morgontävling. Tycker det är så vackert i Stockholm på hösten och det tycker jag att du ska få uppleva också.
massa2
Andra helgen i oktober är det ”Hem och Villa Mässan” ute i Älvsjö och där kan du hitta massor av inspiration och tips till ditt boende. Tillsammans med ”Hem och Villa” tänkte vi bjuda dit en av våra läsare som får ta med sig sin vän (käraste?).
Förutom biljetter till mässan så bjuder vi på en övernattning (8-9/10) på mysiga Rica Talk Hotell där ni kan njuta av en härlig frukost. Inte nog med det, på fredagkvällen bjuder vi er dessutom på en härlig middag i vår Huvudstad. Men det bästa är att ni får en träff med den snygga snickaren som är mer känd som den Arga Snickaren. Kanske kan han ge just dig några tips?
Hur gör du för att tävla?
1. Ta en bild på något som ger dig inspiration i ditt hem.
2a. Lägg upp bilden och skriv ett inlägg på din blogg varför detta föremål är en inspirationskälla när det gäller design och inredning. Länka till detta inlägg och anmäl din blogg i kommentarsfältet nedan.
2b. Har du ingen blogg så laddar du upp bilden i vårt ”Galleri” på Bloggfamiljen (hittar den i menyn uppe till vänster, välj sedan ”Inredning”). Sedan berättar du om föremålet i kommentarsfältet, precis som i 2A.
3. Till sist, motivera varför just du ska vinna övernattningen och biljetterna (har du inte någon blogg skriver du i kommentarsfältet, annars i din blogg).
4. Har du en blogg så lägg in länken till mässan på din sida: http://webfair2.stofair.se/Hemochvilla/indexmed.html
Hur lätt som helst! Vi behöver ditt svar senast den 27/9.
Lycka till!
Resa till och från Stockholm ingår ej. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
massa6 kommentarer6 kommentarer om “Vinn övernattning i Stockholm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kanske en mässa man skulle gå på, eftersom vi precis har gjort ordning toaletten och nu är det dax för vardagsrummet att få sig ett lyft 😉

  Svara
 • Jag är med och tävlar=))
  http://godblessyouchellio.blogspot.com/2010/09/nagot-som-ger-mig-inspiration-till-mitt.html

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för dina fina ord om min musik! 🙂
  Ett litet sent tips för din hals, som sångerska så har man plockat upp ett par tips under åren men dessa är fortfarande de som funkar allra bäst. Gurgla med saltvatten, flera gånger om dagen. Ju oftare desto bättre! Shotta en whiskey innan du lägger dig för att sova, utan att skölja bort den vidriga eftersmaken! ( svårt I know! 😉 )
  Sen hjälper varmt vatten med honung och krossad halstablett när det är riktigt illa. I övrigt så torkar halstabletter ut…
  Så ska man vara tyst och helst ha en halsduk hela tiden! Men det är inte alltid så lätt!:)
  Hoppas nu att du piggnar till så du kan komma på Berns! 🙂 Stor kram/Karolina

  Svara
 • Godmorgon.Krya på dig söta Hannah.Kram.

  Svara
 • jag ska tävla jag med, när jag kommer hem, men måste fråga vart du hitta alla kantareller??? Va du hos din mamma, då är det lite för långt, eller va det i sigtuna nånstans, har letat å letat men inte hittat:(…. Fast ni kanske tog de sista 😉

  Svara
 • Har ingen blogg så här kommer min inspirations källa plus motivering:
  Jag älskar min svulstiga ”vulgobarock” spegel som verkligen blir kronan på verket i vårt för övrigt ”lätt” Liberace inspirerade vardagsrum;)Less is boring-more is MORE!
  Eftersom vi under sommaren uthärdat en vedervärdig renovering så skulle det vara högst välkommet att få komma bort…

  Svara