Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:04 | september 22, 2010

Orkeslös nätshoppare

Ja, det är jag idag. Har haft hög feber inatt och idag har jag nog nått kulmen av mitt halsont. Det var helt omöjligt att ta mig ur sängen imorse, allt värkte och jag hade ingen ork. Tur att man inte är ensam. Just det fick min krönika till nästa fredags Klick! handla om. En stor eloge och styrkekram till dig som är ensam med barn.
Nu har jag dock hasat mig upp och kom på mig själv att ha satt på mig kläderna ut och in. Orkar inte gå ner för trappan och göra te så jag satte mig här vid datorn istället. Ska på middag hos en vän på lördag och de har en son i Livs ålder, så jag har nu beställt en fin sak till honom från SAYDADA.SE. Kom på mig själv att även beställa kläder till Liv. De hade rea på en jättefin byxdress från ”Me Too” som jag bara var tvungen att beställa.

den här kan Liv ha på sig nästa sommar. Hon har en likadan som hon vuxit ur.

Den här kan Liv ha på sig nästa sommar. Hon har en likadan som hon vuxit ur.


Dessa strumpor åkte också med i shoppingkorgen.
Nu kommer Livis se ut som en liten ballerina. det fanns gummistövlar i samma stil från Trumpette, men mad tabke på att jag redan köpt två par gummistövlar till Liv så ska jag kanske vänta :-)

Nu kommer Livis se ut som en liten ballerina. Det fanns även gummistövlar i samma stil från Trumpette, men med tanke på att jag redan köpt två par gummistövlar till Liv så ska jag kanske vänta.


Utanför fönstret skiner solen och det är riktigt vackert höstväder. Inget väder då man ska ligga inne under täcket eller sitta vid datorn. Men jag har faktiskt inget val. Nog är det bra med frisk luft så orkar jag mig ner så ska jag dricka mitt te på altanen inlindad i en filt.
Titta vilken blå och fin himmel.

Titta vilken blå och fin himmel.


Nu vill jag rota fram alla härliga höstkläder, stövlar och tjocktröjor. Fick direkt ångest över oredan i förråd och garderob när jag skrev detta. Måste ta tag i det så snart jag blir bättre. Vill rensa ur garderoben, ge bort allt jag inte använder, sätta upp hyllor i förrådet och tvättrummet, och i grovéntren, slänga kräftskalen som står i en tunna ute på baksidan sedan en månad tillbaka (ja, du läste rätt! Förstår du min ångest 🙂 ). Har massor som behöver göras här hemma. Varför skulle jag börja tänka på det här nu? Typiskt!
Ett litet projekt som jag kan göra när jag mår bättre är att sätta upp dessa tavlor i min garderob.
Snygga Marilyn och Elvis.

Snygga Marilyn och Elvis.


Om jag tar bort skrptet som står på golvet vad tror du då om att sätta upp tavlorna på vägen till höger? Kan bli bra tror jag.

Om du bortser från röran vad tror du då om att sätta upp tavlorna på väggen till höger? Kan bli bra tror jag.


Ska ta mig ner nu och koka te. Sedan måste jag nog lägga mig en stund, blev alldeles matt över tanken på allt jag måste göra här hemma 🙂
Hoppas att Du mår bra.
Tack för att Du finns!
All kärlek


8 kommentarer8 kommentarer om “Orkeslös nätshoppare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Absolut passar tavlorna i din garderob. Gott att kunna ha en stor garderob med mycket plats och det klart att det ska vara fint därinne också!
  Krya på dig!
  Kram

  Svara
 • Alltid pest att vara sjuk! Framförallt att vara sjuk och se allt som måste göras hopas omkring en… Sist jag var sjuk höll jag på att förgås av tristess och satte igång med lådrensning. Dålig idé, var mycket mer ansträngade än jag hade förväntat mig. Krya på dig nu. Och trösta dig med att allt som måste göras kommer (dessvärre) finnas kvar när du frisknat till! Kram

  Svara
 • Krya på dig, hoppas du blir bättre snart. Själv vaknade jag med halsont i morse med, men inte så farligt. Men det är typiskt, alltid när man kommit igång med träningen för fullt så händer detta, så det blidde ingen träning i morse, får se om jag tar det ikväll, eller så vilar jag och tar det imorgon.
  Bädda ner dig och krya på dig!
  Kram AL

  Svara
 • Stackars dig Hannah.Hoppas verkligen att du snart blir frisk igen.Läckra strumpor och jättegullig byxdress från Saydada.Nu ska jag bege mig ut en tur med cykeln i det vackra Höstvädret.Kram på dig fina du.

  Svara
 • Det är verkligen riktigt mysig höstväder idag 🙂
  Hoppas Du krya på dig snabbt!
  Kram

  Svara
 • Sol i skåne oxå! Fina kläder du fyndade! Har du ingen söt kompis som kan komma hem till dig och hjälpa till å rensa? Ibland kan det vara bra med en objektiv person när man ska rensa 😉

  Svara
 • Kul när man kan fynda till lågt pris! 🙂
  Gillar byxdress väldigt mycket, de är så söta i det! Ska spana in sidan! Ha en skön dag!
  kram

  Svara
 • Man kan även fynda billiga Lundmyr kläder på http://www.adelas.se
  =)

  Svara