Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:14 | september 23, 2010

Ring

Hej söt. Tack för Aloe-tipsen 🙂
När jag fyllde år så fick jag en vacker ring från märket ”björg” av min kära svärmor. Tyvärr var det fel storlek, för det är svårt att hitta ringar som passar mina spaghettifingrar. På butiken där hon köpt den var de oerhört hjälpsamma och gulliga över telefon mm och skickade upp en ny ring till mig (Det är sällan man blir bemött så bra tycker jag. Tack Mila Silver i Båstad) så jag fick prova en annan storlek. Den passade perfekt!
Nu har den kommit.

Egentligen gillar jag bara att ha ringar på ringfingret men på andra ser det så snyggt ut med bredare ringar på långfingret. Så jag valde en större storlek för ovanlighetets skull. Vad tycker du?

Den är i silver med tre ringar i som sitter löst. Ja, du förstår säkert 🙂
Puss och kram


15 kommentarer15 kommentarer om “Ring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt snygg Hannah.Du verkar ha en omtänksam och fin svärmor och med MYCKET god smak.Kram igen. Många kramar blir det på en dag.M.

  Svara
 • Jättefin ring, å vilken underbar svärmor du verkar ha!! Har ju inte din mailadress så jag skrev till info-adressen istället, men du kommer väl åt den med gissar jag:) Ha en mysig kväll med din härliga familj, gissar att det blir som hos oss, idol kl 8:) Kram på dig!!

  Svara
 • Åh, vilken fin ring. Verkligen supersnygg! En sån vill jag oxå ha! Kram!

  Svara
 • Efter att ha kollat runt bland bloggar idag så är Familjebloggen den absolut snällaste,bästa bloggen någonsin.Här förekommer aldig några hårda ord.Tusen tack alla här inne för att ni är så goa och tack till Hannah,Peter och alla ni andra.Kram M.

  Svara
 • Bloggfamiljen ska det ju vara,ibland går det lite väl snabbt.

  Svara
 • Väldigt snygg, jag vill med har sen sån ; ) Fick en underbart fin ring av min goa man när jag fyllde 40 år, en special gjord ring som bara jag har och så står det lite fint inne i den med, ett minne för livet.
  Kram AL

  Svara
 • Grymt snygg design! Love it!

  Svara
 • Jättefin ring 🙂 ska man ha en ring på långfingret så håller jag med om att den ska vara lite större i storleken , blir snyggare då!
  kram söta du 🙂
  http://lommo.bloggproffs.se/archives/date/2010/09

  Svara
 • Riktigt, riktigt fin! 🙂

  Svara
 • Så jättefin! Björg har så fina smycken, jag fick ett halsband när jag fyllde år…
  lotta kreijs hälso och affärsutveckling i sigtuna säljer Aloevera produkterna, väringsvägen 12
  kram kram

  Svara
 • Den ringen var riktigt snygg!!

  Svara
 • Jätte fin och passar dig jätte bra! Vad härligt att du har en sån fin svärmor och man märker på ditt sätt att skriva att du verkligen gillar henne. Ha en härlig kväll! Håller med Marita57 att bloggfamiljen är den absolut snällaste bloggen/bloggarna. Kram

  Svara
 • ringen var riktigt snygg o passar dig perfekt!bra smak har din svärmor som verkar vara en fin människa!
  hoppas du känner dig bättre hannah från halsont mm!
  håller med marita57, bloggfamiljen är BÄST.
  ni är guld värda! stor varm kram till alla här inne!

  Svara
 • Den är verkligen supersnygg! Snygga färger och spännande form.

  Svara
 • Ringen är superfin! Jag har en likadan. Den är riktigt skön att ha på….liksom ”mjuk” och len på insidan….

  Svara