Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:52 | september 23, 2010

Vilodag

Hej min vän. Idag är jag och Liv hemma och myser tillsammans. Hon har sovit så dåligt inatt och jag behöver ta en till dag då jag bara tar det lugnt.

Pyjamastrollet vill i och för sig inte vila, men vid lunch är det dags för henne att sova middag och då passar jag också på att sova.
Igår fick William växtvärk och hade jätteont. Masserade hans ben med Aloe Veras ”Heat lotion”. Den hjälpte verkligen.

Gellyn är också super att ha hemma. Har min i kylen så den är kall och skön om den behöver användas. Nu undrar jag om du vet någon som säljer dessa för mina är snart slut. Tror bara att det säljs privat och inte i butik. Vet du?
Önskar dig en underbar dag.
All kärlek


15 kommentarer15 kommentarer om “Vilodag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Den säljes bara privat, jag har ett nummer hemma till ngn som säljer dessa. Mailar dig ikväll. Säljes även på GöteborgsVarvet men det är ju först i maj som det är.
  Ha en bra dag!
  //U

  Svara
 • Hej
  Jag säljer dessa produkter så jag hjälper dig gärna om du vill. Du kan maila mig om vilka produkter du skulle vilja ha eller om du vill hem lite prover på någonting. [email protected]
  Tack för en underhållande och varm blogg =)
  Med vänlig hälsning
  Zandra

  Svara
 • Gog Morgon goa Hannah.Det gör ni rätt i och stannar hemma idag och bara myser.Stackars William som har växtvärk som gör så ont.Ha en fortsatt skön dag.Stor kram M.

  Svara
 • Annars så har sasco Aloevera rub som är jättebra, ormlinementet på apoteket funkar oxå och den luktar INTE./E

  Svara
 • Jag säljer också deras produkter. Mot benvärk på natten finns inget bättre än Heat lotion. Tidigare var vi alltid tvungen att ge Alvedon till barnen för att värken skulle gå över. Men nu masserar vi in ”Heaten” och de somnar om så skönt.
  Du har verkligen hittat mina favoriter för Gellyn är också bra till allt möjligt. Har du provat Aloe Lip, det som är bra med den är att det inte innehåller vatten så man kan smörja in läpparna även vintertid.

  Svara
 • Kan man köpa av dig och få det hemskickat? 🙂 Ha det!

  Svara
 • Om du mailar till [email protected] så kan vi fixa det.
  Känner du till deras produkter sedan tidigare? Annars kan du läsa mer här http://www.foreverliving.se/sv/hem

  Svara
 • Nu försöker jag svara en tredje gång 🙂
  Mailar du till [email protected] så fixar vi en beställning. Självklart får även andra beställa på den adressen.

  Svara
 • De produkterna är såå bra! Har man torra hälar så ta en klick heat samt den gula propylisen och blanda o smörj…gör susen över natten.
  kram kram

  Svara
 • Tack för tipset ang. till torra hälar.

  Svara
 • Väringavägen 12 i sigtuna säljer dessa produkter.

  Svara
 • Hejbananenoch alla andra, ni som är intresserade av Aloe Veraprodukter kan handla av mig. Ni kan få det hemskickat eller hemlevererat om ni bor i Stockholm, då brukar jag försöka lämna själv till mina kunder. Alltid roligt att kunna tacka sina kunder personligen=) kul att man fick så många mail och efterfrågningar, hoppas det kommer en bloggträff snart så man får träffa er trevliga bloggmedlemmar. Tack återigen Hannah för en kanonsida. Kram till er alla

  Svara
 • Hej
  Vilket bra tips.
  Kanon om man kan hitta en produkt som hjälper istället för att ge alvedon. Min 4-åring har ont i sina knä flera gånger i veckan o då vore denna produkt toppen.
  Ha d bäst
  Kramkram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag älskar just de där ”forever-aloevera-produkterna” och jag köpte mina av en tjej i Sigtuna. Här är adressen: http://www.myaloevera.se/walkinbeauty/hem
  Jättetrevlig tjej! Kram

  Svara
 • Otroligt bra produkter…Forever har en kanon dryck med aloevera juice.suverän mot krånglig mage och innehåller många vitaminer. Finns tre olika smaker ren aloe vera, tranbär 8bra mot urinvägsinfektion och persika Forever har även en ”pumptvål som är otrolig härlig för hela kroppen. Säljer dessa prudukter..är beroende av dem speciellt dryken och heaten mot min värkande nacke/rygg….//Maria

  Svara