Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:12 | september 26, 2010

Bugg

Hej min vän. Hur mår Du? Ville bara säga att jag tänker på dig och att jag vill skriva och visa bilder från helgen, men jag kan inte 🙁 Datorn har fått en knasig bugg som jag inte förstår mig på. Har försökt allt men den har hängts sig. Inget fungerar. Peter har lovat att hjäpa mig så snart han sett klart MFF-matchen på tv.
Tur att jag kan skriva från mobilen tillsvidare.
Passar på att påminna dig om alla tävlingar på sidan. Du kan vinna en kärleksweekend till mysiga Visby och bo på Hotell Tott eller varför inte gå på Hus och Villa-mässan och bo på hotell Rica i vår höstvackra huvudstad. Gå in på Lifestylebloggen och anmäl dig genast 😉
Håll tummarna att Peter är mer teknisk än mig nu.
Hörs snart… förhoppningsvis.
All kärlek


1 kommentarerEn kommentar om “Bugg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men mina bidrag verkar inte nå fram och så har min alzheimers hjärna glömt lösenordet till min mail-stööön&suck! Nåväl ha en angenäm kväll i alla fall

    Svara