Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:44 | september 28, 2010

Kändistätt

God kväll min vän. Samtidigt som jag skriver till dig så tittar jag på Idol så det här kommer ta tid. Har inte den bästa simultanförmågan. Barnen sover, middagen är bortplockad, köket städat och jag är så där skönt seg. Man blir trött av mycket frisk luft.
a122

Liv och Mio spelade fotboll och busade.

Liv och Mio spelade fotboll och busade.


men efter att Liv gav Mio ett kärleksbett på skinkan ville han inte leka med henne mer.

Men efter att Liv givit Mio ett kärleksbett på skinkan ville han inte leka med henne mer.


Storebror William har ett hjärta av dyrbaraste guld.

Storebror William har ett hjärta av dyrbaraste guld.


Nu till min galna måndagkväll. Jag, Lill-Magnus och Jerry var på Berns och tittade när Karolina här på Bloggfamiljen uppträdde. Det var ett skivbolag som visade upp sina artister och de körde sina senaste låtar och pushade för sina kommande album. En trevlig och melodiös tillställning. Utöver Karolina så uppträdde Patrik Isaksson, Erik Hassle, som för övrigt måste ha Sveriges högsta hår, och flera andra nya och gamla talanger.
Fick en idolbild med bästa Karolina.

Fick en idolbild med bästa Karolina.


Hon var superduktig trots darriga nerver. Jag tänkte ta med ett par av Peters kalsonger och kasta upp på scen, men jag valde att behålla dem själv.

Hon var superduktig trots darriga nerver. Jag tänkte ta med ett par av Peters kalsonger och kasta upp på scen, men när jag tittade i dem där bak var det inte lämpligt att kasta upp dem 🙂


Coola Karolina körde sin "The coffee song" med guran i högsta hugg.

Coola Karolina körde sin "The coffee song" med guran i högsta hugg.


Patrik kommer komma ut med flera bra låtar snart, så håll öronen öppna.

Patrik kommer komma ut med flera bra låtar snart, så håll öronen öppna.


Hejs svejs.

Hej svejs.


Lill-magnus ger dig sin mest sensuella blick.

Lill-Magnus ger dig sin mest sensuella blick.


Efter showcaset skulle jag egentligen farit hem men jag övertalades att följa med på ”Schlagermåndag” på ett ställe som heter ”Vickan”. Träffade massor av gamla vänner och hade det så kul. Det var väldigt många välkända ansikten där också.
The Poodels-Kicken doftade Jane Hellen och fyrade av ett bländande leende.

The Poodels-Kicken doftade Jane Hellen och fyrade av ett bländande leende.


Gladaste blev jag när jag träffade på syrran i vimlet.

Gladaste blev jag när jag träffade på syrran i vimlet.


Sångaren Ola Svensson tog ton. Låtsas om som om du inte ser mig på denna bild! Pinig pose.

Sångaren Ola Svensson tog ton. Låtsas om som om du inte ser mig på denna bild! Pinig pose.


Nu fick du allt titta till några extra gånger va? 🙂 Men har du sett någon som är mer lik Ola? Helt sjukt!
det här är den riktiga Ola. Idol-Ola eller vad han brukar kallas. Lika va?

Det här är den riktiga Ola. Idol-Ola eller vad han brukar kallas. Lika va? Killen på bilden ovan arbetade på stället och tvingades höra mitt tjat hela kvällen hur lik han var Ola.


Gördis, jag igen och hennes dotter. Kul att träffa er!

Gördis, jag igen och hennes dotter. Kul att träffa er!


Var rädd om dig min vän.
Önskar dig en god natt.
All kärlek


3 kommentarer3 kommentarer om “Kändistätt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken kväll du verkar ha haft Hannah.Du är ju sjukt vacker söta du.Vacker invändigt och vacker utvändigt det är vår Hannah det.Kram på dig.

    Svara
  • Hej Hannah! vad vacker du är. och du verkar vara en sån fin och underbar människa. gillar verkligen din logg följer den slaviskt varje dag 🙂 du har något som ingen annan blogg har. Många bloggar är små tjejer som spelar en annan roll i bloggen och andra kan vara familje bloggar också men dom är inte som din blogg 🙂 tycker om att läsa peters blogg också han skriver så bra, så man får sig alltid ett skratt. tänkte fråga dig hannah om du kan skriva än en gång vart du köpt den där snygga mössan du hade förra vintern har suttit och bläddrat i din blogg men hittar det inte 🙁 vet att du skrivit det förut. massa kramar

    Svara
  • Vad mysigt med lek i solen 🙂 Gillar din stil! Vilka är dina favoritbutiker när det gäller kläder? Kramar

    Svara