Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:18 | september 29, 2010

Stadsbesök

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Sitter i bilen på väg in till stan. Snålåker med Peter. Ska bl a kolla på en lokal/kontor för framtida projekt. Spännande 🙂

Ville mest bara önska dig en underbar dag.
Varma kramar


9 kommentarer9 kommentarer om “Stadsbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Detsamma Hannah =O)

  Svara
 • Hej!
  Vad spännande! Vad är det för roligt du har på gång?
  Hoppas allt är bra 🙂 Själv sitter jag och längtar tillbaka till Italien…. Känns så skönt med laddade batterier 🙂
  Kram Vanja!

  Svara
 • Spännande, nyfiken jag blev nu 😉
  Hoppas Du också får en solig och fin höstdag!
  Kram

  Svara
 • Hoppas också att du får en riktigt fin dag.Kram

  Svara
 • Detsamma Hannah! Blev så full i skratt när jag såg Ullared-tävlingen. 😀

  Svara
 • Hej! Hoppas du hittar en ett passande kontor/lokal för ditt projekt! Kul att du har andra planer, ska bli spännande att höra om 🙂 Vad roligt med Ullared tävling, en riktig Hannah tävling 😉 den tävlingen passar mig som handen i handsken för här hemma får jag inte med mig någon 🙁 Kram till dig och ha en härlig dag!

  Svara
 • Tack detsamma!! Lite trött bara då lilltjej kommit in i nån fas där hon inte ska sova på nätterna:( Va roligt att du har nåt nytt i gång, spännande å se vad det är:) Ska själv på en jobbintervju imorgon, verkar va ett kul jobb så jag är lite spänd på hur det ska gå…. Ha en bra kväll!! Kram

  Svara
 • Lycka till i morgon jenniepennie.

  Svara
 • tack så mycket!! Ja idag är jag nervös som attan:/

  Svara