Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:21 | oktober 1, 2010

Rosa bandet

Hej igen vacker. Passar på att skriva innan dagens alla bestyr ska påbörjas. Ikväll kommer svärmor Marianne och Urban hit. Ser verkligen framemot det, har längtat hela veckan. Vi ska ha en jättemysig helg tillsammans och jag får nog förbereda mig på att inte få ta hand om Livis, för där kommer nog farmor ta över 🙂
Idag börjar Rosa Bandets kampanj mot bröstcancer. Jag tycker att vi alla ska vara med och hjälpa till. Många bäckar små…
Gå in på deras hemsida HÄR och se vad just Du kan göra. Idag kan du tända ett ljus för att hedra en vän eller visa ditt stöd i kampen mot bröstcancer på någon av ljusmanifestationerna runt om i landet.
rosabandet2010
Igår var alla föräldrar bjudna på eftermiddagsfika på Livs förskola.

Vi drack saft och åt nybakade bullar och kakor.

Vi drack saft och åt nybakade bullar och kakor.


a2
a3
Liv passade å att spela lite piano när vi väntade på William och Mio som hade lektion i gitarr och piano.

Liv passade på att spela lite piano när vi väntade på William och Mio som hade gitarr och pianolektion.


Nu ska jag och Liv göra oss klara.
Hej på en stund. Och Du, glöm inte att du är VÄRDEFULL 🙂
All kärlek


14 kommentarer14 kommentarer om “Rosa bandet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon vacker!
  Liv är så söt och med dom långa fingrarna 😉 kan hon bli en duktig pianist!
  Önskar dig en härlig fredag.
  Kram L

  Svara
 • Jag håller med att vi alla ska vara med och stödja kampanjen mot bröstcancer. Min mamma, mormor,farmor har alla haft bröstcancer så jag brukar alltid vara med att stödja. Mysig med föräldrar fika i solen på Livans fsk.Ha en jätte mysig helg och med svärmor och Urban. Ta hand om dig och du är också VÄRDEFULL 🙂

  Svara
 • Hej. Hittade den här kampanjsidan. Tyckte det var ett fantastiskt bra sätt att illustrera hur obehagligt vanligt det är med bröstcancer. Tycker alla borde se den och dela vidare till vänner. Om alla bara får upp ögonen kanske Cancerfonden kan samla in ännu mer till forskningen. Jag vill inte vänta en sekund längre på att besegra bröstcancern!
  http://www.wake-up.se

  Svara
 • Hejsan. Håller med om att det är jätte viktigt att stödja bröstcancer kampanjen. Jag ska idag tända ett ljus för min bästa väninna som tyvärr inte längre finns och alla andra som har eller haft den hemska sjukdomen.Ha en mysig helg med dina nära och kära. Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Det är bra att det uppmärksamas med den rosa månaden varje år! Tror att var och varannan känner ngn som har / gått bort i bröstcancer.
  Minns du när du var sjuk och du hade svullna ögon med eksem runt? Hur fick du bort det? Smorde du med nåt? Jag har haft så i 2 v tid nu och är så trött på att se ut så här….
  Hoppas ni får en fin fredag! Kram

  Svara
 • Hej H. Hoppas du mår bra utöver ögon dilemmat. Har du haft det så länge kanske du ska gå till vårdcentralen och låta en läkare titta på det. Kanske är du allergisk mot något. Jag tog Livs rumpsalva (mot blöjeksem från Apoteket)som är fet och bra och smorde runt ögonen 🙂 och det försvann.
  Trevlig helg.
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Hej igen! Tusen tack för ditt scar! Jag var till hälsocentralen igår och kollade ögonen. Doktorn sa att jag var överkänslig just nu och skulle använda histamintabletter. Jag fick kortisontabletter att ta vid behov och apoteks personalen hjälpte mig med snälla mjukgörande salvor. Är fortf svullen, men eftersom jag ska jobba på sjukhuset idag har jag sminkat mig litet med Lily Lolo mineralconcealer och foundation, kajal och mascara… Sälvkänslan är på botten nu när man ser ut så här, jag hoppas bara det inte blir värre m sminket på…..
  Hur som helst, tack för din mysiga blogg! Jag hoppas ni får en fin lördag tillsammans! Tack igen för ditt svar, det gjorde mycket för mig!!

  Svara
 • Hej! Jag har köpt det fina rosa bandet o fortsätter att stödköpa toapapper m.m resten av månaden. Tycker också att det är jätteviktigt att göra så mycket man kan mot denna hemska sjukdom. Ha nu en riktigt mysig helg m svärföräldrarna!! Kram

  Svara
 • Ja klart man ska köpa å stödja, tänk vad man gått frammåt i cancerforskning tack vare det hjälp man fått… Va mysigt å få va med på dagis, va fint det väder det verkar ha varit. Gick iallafall bra på intervjun å jag fick nyss veta att jag fått det:) Tack för lyckönskningarna, det hjälpte kanske. Enda tråkiga är att det börjar redan nästa vecka så inget ledigt som jag hoppats på…men jag bad om fritt på måndagen så jag kan va med stortjejen på skolan en dag. Ska avsluta sista dan på ”gamla” jobbet nu å hem å göra standard-fredagsmat, TACOS!!! Å lite idol å chips å så såklart. Trevlig helg på alla!!Kramar!!!

  Svara
 • God kväll Jennie. Stort grattis till nya jobbet!! Va roligt att du fick det, du är bra du 🙂 Här hemma blir det också Tacos och Idol. En riktig mysfredag.
  Stor kram
  /H

  Svara
 • GRATTIS jennipennie! Vad roligt! Mys med tacos är aldrig fel, här hemma blev det egen gjorda hamburgare med pommes. Ha en trevlig helg!

  Svara
 • Grattis Jennie till nya jobbet.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag älskar verkligen din blogg och har följt dig sedan du bloggade på mama. Tycker du verkar vara en underbar person och oerthört omtänksam. Hoppas det blir någon mer bloggträff i närheten av Gävle snart 🙂 Det skulle vara skoj! Måste bara berätta att när jag var liten så dansade jag och min kusin till You got what I want och den låten får mig verkligen att känna mig som barn igen hehe
  Tänkte fråga om du skulle vilja hjälpa mig att få fler att vara med i tävlingen på min blogg. Jag lottar ut presentkort! Vore jättegulligt om du ville hjälpa mig.
  Kram Emelie

  Svara
 • Önskar dig och dina nära o kära en underbar helg.Stor kram bästa Hannah.

  Svara