Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:37 | oktober 1, 2010

Tacokväll

God fredagskväll kära Du. Hoppas att du har en mysig kväll. Vi har precis ätit tacos och väntar på att Idol ska börja. Är inte dunder förtjust i programmet och kan få ont i hjärtat över hur unga människors drömmar och självförtroende går i tusen bitar, men även många nya talanger lyfts fram, så det är lite på gott och ont det där. Skriver lite om det på min sida i Klick! nästa fredag. Peter ska åka och hämta Marianne och Urban på Arlanda strax så jag måste göra lite fint och tända ljus mm. Men först några bilder från familjen Graafryds middag 🙂

Mycket grönsaker skall skäras i små, små tärningar.

Mycket grönsaker skall skäras i små, små tärningar.


Ta daa!

Ta daa!


Mina favoriter är mini-tortillas och mini-tacotubs.

Mina favoriter är mini-tortillas och mini-tacotubs.


a31
a5
Hej där uppe!

Hej där uppe!


Efter middagen ville jag gosa ner mig med Livan i puffarna...

Efter middagen ville jag gosa ner mig med Livan i puffarna...


...men det ville inte hon.

...men det ville inte hon.


Puss och kram.


7 kommentarer7 kommentarer om “Tacokväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bästa Hannah, man blir sååå glad när man läser på din blogg, inte första gången jag skriver det, och det lär inte bli sista….
  Ditt leende smittar av sig.
  Tack för att du finns!!
  Jag vill önska även,
  dig och dina kära barn och givetvis din darling, oxå ska ha en trevlig och mysig helg.
  Många bamsekramar

  Svara
 • Efterlängtade FREDAG-synd bara att man tappar förståndet och frossar i onyttigt fredags mys!var nära att proppa i mig en påse med celluliter (läs chips)men hejdade mig när jag gick förbi spegeln och såg golfbanan (18 hål) som flyttat in på röven-RYYYS!Ett glas rött ska jag ändå unna mig.Ha en fin fredag kväll!
  Kram från skåne

  Svara
 • Gokväll fina du.Ser så gott ut med tacos och det är ju gott också.Här hemma har vi ätit Lövbiff,pommes och bea det är en av mina favoriter.Det blev ingen idol för vår del ikväll.Det blev soffan och KLICK istället.Ha en fortsatt skön Fredag.Kram bästa Hannah.

  Svara
 • Måste bara säga att jag beställde kläder till min Alice från ”Saydada” och är super nöjd 🙂 de är jättefina och är av kanon bra kvalitè. 🙂 Kramar

  Svara
 • Duracellkaninen inom mig har börjat leva om du förstår vad jag menar :).. Härligt att ni har haft en sådan mysig kväll! Själv har jag och min stora tjej (Ängla) tryckt i oss chips & Cola till Idol!!
  Stor kram

  Svara
 • Tacos brukar det bli då alla våra barn och barnbarn kommer på besök eftersom det är något de flesta gillar, jag har turen att ha både bonusbarn/barnbarn och biolog barn/barnbarn.
  Tack för en fin blogg, den gör mig glad att läsa.
  Hoppas ni får en riktigt fin helg med dina svärföräldrar, kan förstå Mariannes glädje över Liv, eftersom jag själv är farmor och vet att jag aldrig kan få för mycket tid med min lilla Mateo.
  Njut

  Svara
 • Undra hur många det är som äter Tacos på just fredagar egentligen 😉
  Det gjorde vi med…hihi!

  Svara