Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:07 | oktober 2, 2010

Höstlördag

God lördag vacker. Vilken underbar dag. Solen skiner, luften är hög och dagen ser ut att bli fantastisk. Vi ska strax bege oss ut på en lång och frisk promenad längs med vattnet in till byn. Vi tänkte äta lunch i solen och så ska jag visa Marianne alla små, fina butiker.
Gårkvällen var lugn och skön. Marianne och Urbans resan gick bra och vi satt länge och pratade innan vi gick och lade oss. Sov som en stock, ända tills Peter väckte mig med en puff och sa att jag snarkade som ett helt sågverk 🙂

Syskonkärlek!

Syskonkärlek!


Ett litet kärleksnyp i näsan fick Mio av Liv.

Ett litet kärleksnyp i näsan fick Mio av Liv.


Kaffet kom väl till pass när jag yrvaken satte mig vid frukostbordet...

Kaffet kom väl till pass när jag yrvaken satte mig vid frukostbordet...


...som bl a bjöd på bullar.

...som bl a bjöd på bullar.


Livis var betydligt piggare än mig.

Livis var betydligt piggare än mig.


Mitt hjärta smälter när jag ser hur William och Mio älskar sin sysyter och hur mycket hon älskar dem. De kramar och pussar varandra hela tiden.

Mitt hjärta smälter när jag ser hur mycket William och Mio älskar sin syster och hur mycket hon älskar dem. De kramar och pussar varandra hela tiden.


Önskar dig en fin dag.
Var rädd om dig och dina nära och kära.
Stor kram


5 kommentarer5 kommentarer om “Höstlördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God middag vacker.Här lyser solen med sin frånvaro.Idag har jag varit lite runt i butikerna och inhandlat lite snygga tröjor och stooora schalar inför hösten.Nu bär det snart av på 1-års kalas.Ha en riktigt skön Lördag du och din fina familj.Kram bästa Hannah.

  Svara
 • Önskar er en riktigt Mysig Lördag….Sån där bricka med grodor har jag till Emilia oxå… 🙂

  Svara
 • 🙂 😀 😉

  Svara
 • Åh vilka gulliga syskon-bilder 🙂 längtar tills min son får ett syskon (om Gud vill mig väl). Han själv längtar inte alls men det kanske är tur det hahaaa.. han nöjer sig me hunden 🙂

  Svara
 • Ja visst har det varit en vacker höstdag! Idag döptes vår underbara lilla Svea, kunnde inte bli en bättre dag. 🙂

  Svara