Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:02 | oktober 3, 2010

Avslutning och friskis

Hej min vän. Har du haft en fin dag? Jag har tänkt på Marie, ”bananen” och Fiffi som berättat här i kommentarsfältet för en tid sedan att de var gravida. Har ni fött ännu? Är så nyfiken. Maja och Dinara har jag koll på, ni har ju fött små mirakel 🙂
Det är extra kul för mig när jag har kontakt med dig som läser via kommentarer. Tycker om att få veta lite om vem du är och så är det trevligt när vi kan svara varandra och berätta saker. Jag älskar att sätta mig ner vid datorn, läsa och skriva, svara och gå in på de bloggar som jag hittar via ”Bloggfamiljen”. Vi blir som en enda stor nätfamilj och väldigt nära vänner. Du vet ju i alla fall mycket om mig 🙂
Idag har William haft avslutning med sitt fotbollslag. Vi hade tur med vädrat och slapp regn och blåst när matcher skulle spelas och korv grillas. Jag, Peter och pojkarna cyklade ner till fotbollsplanen. Kände mig så hurtig, riktigt Friskis och Svettis. Orkade t.o.m. cykla hem upp för alla lååånga backar utan att stanna. Jag är stolt 🙂
Jag (kanske mest pojkarna så de slipper skämmas) har tur som har sporttokige Peter, för han är föräldern som är med och spelar matcher och leker med alla barnen på sådana här dagar. Jag tittar hellre på och hejar. Ett par år till kan jag skylla på att jag måste jaga runt på Liv och så var jag faktiskt förkyld förra veckan  🙂

Mio fick också vara med och spela med de större killarna.

Mio fick också vara med och spela med de större killarna.


Men han ville hellre spela med Liv.

Men han ville hellre spela med Liv.


När jag kom i i matchen och skulle skjuta mål på Mio då blev hon sur.

När jag kom in i matchen och skulle skjuta mål på Mio så blev hon sur.


Lekfarbrorn Peter släppte inte in många mål.

Lekfarbrorn Peter släppte inte in många mål.


Träffade på min vän AC bland barn, korvar och fotbollar.

Träffade på min vän AC bland barn, korvar och fotbollar.


Egentligen hade jag ingenting att skylla på nr de kom till att inte spela match för Marianne och Urban var också där.

Egentligen hade jag ingenting att skylla på när de kom till att inte var med och spela match för Marianne och Urban var ju där. Oops!


William och alla andar killarna i laget fick medaljer.

William och alla andar killarna i laget fick medaljer.


En stolt William.

En stolt William.


a112
Peter for på AIK-match med William, hans kompis Oscar och Mio efter avslutningen. Med sorg i hjärtat for han för MFF spelar också, men som tur var hinner han hem till de sista 30 minuterna av matchen som visas på tv. När de var på Råsunda så åkte jag, Marianne och Liv till Arlandastad och kikade i affärer. Kunde inte motstå två saker…
Så söta benvärmare till Liv. bar att de hette Baby leggvarmer gjorde att jag var tvungen att köpa dem. 29 kr på H&M.

Så söta benvärmare till Liv. Bara att de hette "Baby legvarmers" gjorde att jag var tvungen att köpa dem. 29 kr på H&M.


En brun ponch som passade mig perfekt följde med hem.

En brun ponch från H&M som passade mig perfekt följde också med hem.


Hej på en stund 🙂
Puss och kram
Ps. Jojo, ge Svea en puss på dopdagen i efterskott från mig.


21 kommentarer21 kommentarer om “Avslutning och friskis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!
  Du är verkligen en inspiration när det gäller att känna glädje och lycka över det fina i livet.
  Mitt finaste kan du titta på i länken, om du tycker om den så skulle jag bli överlycklig om du kunde ge den din röst.
  http://trygghet.modernaforsakringar.se/historie/262/Lisa-Brannstrom-Vilar-tryggt-i-handerna-paa-sin-far
  Ha en skön söndagkväll!
  Kramar/ Lisa

  Svara
 • Underbar bild.Du fick min röst också.

  Svara
 • Hej Lisa, nu har jag varit inne på den sidan och gett din vackra bild min röst 🙂
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Åh det ser ut att ha varit en riktigt härlig dag! Själv ska jag äta smörgåstårta för fjärde gången i rad nu… Vi döpte vår lilla Liv igår och det blev en stor bit smörgåstårta över och nu ska jag förbarma mig över den allra sista biten:)
  Ps. Lisa, du fick min röst också!

  Svara
 • God kväll söta Hannah.Ni verkar ha haft en underbar helg.Vi har också haft en riktigt bra helg med shopping 1-årskalas resturangbesök och massor med mys med alla fem barnbarnen.Så nu är man ganska mör.Sitter nu och väntar på Ensam Mamma söker det kan man ju inte missa.Din Peter är en riktig klippa.Jag har sagt det många gånger men kan inte sägas många gånger nog.Puss o Kram min vän.

  Svara
 • Naaaw söta benvärmare 🙂
  Lisa du fick min röst oxå!

  Svara
 • Vilken härlig helg du haft Hannah! Jag uppskattar verkligen den familjära stämningen på din blogg och att du bryr dig om oss allihopa. Du är verkligen en fin vän! Tycker att ni ska ordna en bloggträff i Gbg snart 😉 !
  Puss & kram! 🙂

  Svara
 • Då var det dig jag såg vid Arlandastad 🙂

  Svara
 • Hannah.
  Tack för detta. Sånna som vi syns och ses igen. Dina fotbollsbilder är inspirerande. Ska berätta för Alvar att det finns egna medaljer att vinna. Han måste sluta leka med mammas priser och istället börja försöka ta egna pokaler. Det är så mycket som vi ska göra. Det är så kul att få vara med.

  Svara
 • Hej Hannah
  Det ser ut som du har haft en underbar helg. Jag har mest bara varit på köpcentrum hela helgen för att uträtta alla de saker som man inte hinner med när man nu har börjat jobba heltid. Det är ju nu man ska vara ute o njuta av det härliga höstvädret. Tack för tipset av benvärmare det blir en sväng inom H&M imrg på lunchen. Kram på dig

  Svara
 • Hej Hannah. Mysig helg ni haft. 🙂 Vi har också haft det härligt. Solen har ju verkligen lyst på oss, så det är lovely att kunna sitta ute o fika eller äta fortfarande i oktober :)Gud vad söta benvärmare 🙂
  LisaBr fick min röst med. Kram

  Svara
 • härliga bilder o ni verkar ha haft en härlig helg! solen har lyst härligt så det har varit lite motigt o gå till jobbet, man vill vara ute i det härliga vädret, men är det jobbarhelg så är det…..
  hoppas på fortsatt vackert väder, ledig nu i två dagar, får vara ute då istället.
  ha en bra början på en ny vecka!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en fantastisk blogg!
  Dina dagliga äventyr,små som stora,är otroligt roliga att få ta del av 🙂
  Jag har en fråga.. Är gravid i vecka 37 och jag börjar verkligen TAPPA ENERGIN… 🙁
  Du som har tre graviditeter bakom dig.. Har du några bra tips till upploppet?
  Kram/Anna
  http://vagentillvarskatt.bloggspace.se/

  Svara
 • Hej. Vilken personlig och mysig blogg du har. Jätte fina barn har du! Du verkar vara en super mamma.
  Många kramar från mig

  Svara
 • Vilken härlig, rolig och mysig helg ni ser ut att ha haft igen 😀
  Underbara höstväder!!!
  Jag har letat efter benvärmare till min lilla dotter också men inte hittat, men nu måste jag til HM igen och kolla, vill också ha sånna söta som du köpt til Liv 🙂
  Hoppas Du får en bra start på veckan!
  Kram Cissi
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • 😉
  Tycker också att det är roligt att höra hur det går för folk 🙂
  Vad mysigt med era fotbollsbilder! Älskar bilder från olika aktiviteter. Hoppas att ni har haft en riktig fin helg! Det ser ut som att ni har haft det! stor kram!

  Svara
 • Hej Hannah (och alla ni andra=)) Vill bara önska er en underbar måndag=)
  Ta hand om varandra
  Kram Veronica
  http://helgumvera.blogg.se

  Svara
 • Hej! Det lilla miraklet är nu redan tre och en halv månad och gungar i sin babysitter, nöjd och glad. KRAM

  Svara
 • Men åh vad jag glad jag blir!:-) Mitt lilla mirakel har hunnit bli 4 månader (igår). Hon föddes 3 juni och fick namnet Meja:-) Kan inte med ord beskriva hur underbart det är att få vakna upp till hennes leende varje morgon. Och vet du vad Hannah! Hon har spindeltår och världens längsta fingrar som din Liv!:-) Sååå sött!
  Jag har följt bloggen varje dag men tyvärr inte hunnit ta mig tid att kommentera, min sambo jobbar ju borta under veckorna så dagarna går i ett här hemma minst sagt:D Just nu sitter Meja i sin gåstol och ”pratar” och ”fiser” med munnen så dreglet rinner:D
  Ha en riktigt fin dag!!
  Måååånga varma kramar från oss:-)
  PS Pixelscarfen använder jag flitigt nu i höstkylan!:-)

  Svara
 • Vilken härlig familj du har Hannah, visst är det mysigt med alla aktiviteter och föreningsliv! Är själv uppvuxen med att hänga med i blås, regn och rusk vid sidan av både fotbollsplaner och ishockeyrinkar! Men det har verkligen sin charm och vilken gemenskap sen.. Jag blir så glad av din blogg och få följa din vardag 🙂 Benvärmarna till Liv var ju bara för söta!

  Svara
 • Jag har oxå röstat Lisa! Jättefin bild 🙂
  Hannah, här kommer en liten uppdatering om bananen och minibananen 🙂 Ändrade profilbild så att du får se hur vi ser ut. Zelda föddes den 2 Juli! Jag är lyckligast i världen och hon är oerhört go och mysig. Jag älskar att vara mamma! By the way så har Zelda också sånna där benvärmare fast gråa. Men jag ska också virka ett par till henne när jag får tid 😀
  Va gullig du är som har tid och framförallt utrymme i hjärnan för så många 🙂
  Kramar till alla <3

  Svara